28. Bölüm

369 25 11
                                    

-Marry You-


Yazar: exofan8912

Çeviri: Selin~, Dizzy, littleowlsekai

Düzenleme: QueeN*

Merhabaa~ Ben yeni çevirmen @littleowlsekai. 4 yıldır beklediğiniz fici sonunda çeviriyorum. Uzun bir aradan sonra bu güzel fice kavuşuyorsunuz :)) Hatalarım olursa görmezden gelin lütfen ilk çevirilerimden biri bu fic. 

İyi okumalar! Sizi Seviyorum!

Merhaba genşlerr. Uzun zaman sonra yarım kalmış ve beklenen bu cici ficimizi sizinle yeniden buluşturabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Darısı diğer cici ficlerimizin başına. Çeviri ekibimiz büyüyor ailemiz büyüyor. İçiniz de ekibimize katılmak isteyen arkadaşlarımız varsa sayfamıza mesaj atması yeterli olacaktır.

Lütfen geri kalan bölümler boyunca desteklerinizi esirgemeyin. Beğeni ve yorumlarınız bizler için çok önemli. 😊

Keyifli okumalar. xoxo

28.Bölüm: Dipnot Seni Seviyorum.



Salı sabahıydı, Baekhyun bahar havasının ayaklarını okşamasıyla birlikte uyandı.

Tam olarak bunun için uyanmamıştı elbette, aslında genç hayatında ilk defa okula gitmek için istekliydi. Arkadaşlarının yüz ifadesini ve iltifatlarını duymak için sabırsızlanıyordu. Görünüşünü değiştirmenin hayatında verdiği en iyi karar olduğunu düşünüyordu ve nerdeyse kendisiyle aynı derecede yakışıklı olan erkek arkadaşıyla okulda yürüyorken , tüm ilginin kendi üzerine toplanmasını istiyordu.

Chanyeol her gün olduğu gibi Baekhyun'a okula birlikte gitmek için söz vermişti ve Baekhyun'un Chanyeol'un ilk tepkisinin nasıl olacağı konusunda gergin olmadığı söylersek , bu dünyanın en büyük yalanı olurdu.Ama Baekhyun tüm kalbiyle Chanyeol'a güveniyordu çünkü dürüst olmak gerekirse kalbi daima Chanyeol'undu.Her neyse kısacası platonik aşka sahipseniz , bunla uğraşmak gerçekten zordu ; kendisi inek bir öğrenciydi ve kızlar ve erkeklerin çevresine akın ettiği falanda yoktu .

Ama bugün , bugün farklı olacaktı.

Baekhyun bugün nihayet -bir erkek arkadaş olarak- Chanyeol'un kendisi hakkında gururlanması şansına sahipti.Kesinlikle inanıyorduki , Chanyeol onu gördüğünde ( diğer bir sürü kişi gibi ) kendini çimdikleyecekti., ve böylelikle Chanyeol onunla olmaktan utanmayacaktı.

Ailesi evdeyken Baekhyun'un yeni görünüşünü gördüklerinde birazcık endişelenmişlerdi.Ancak Baekhyun derslerine çalışmayı ihmal etmediği sürece buna aldırmazlardı , sonuç olaraksa yanlış düşüncelere kapılmayarak karışıklık çıkarmamışlardı.Zaten Baekhyun'da kötü bir şeyler yapmayacağına dair söz vermişti. Eğer bir şeyler yanlış giderse de Chanyeol her zaman onu korumak için yanında olurdu.

Baekhyun ezbere bildiği Chanyeol'un telefon numarasını tuşladı.

'' Alo? ''

'' Chanyeol geldin mi? '' Baekhyun cıvıldayan ses tonuyla soruyorken, pencereden dışarı göz attı. Şimdi Chanyeol'un gelişmiş kusursuz sırtını kucaklasa ve onun da uzun kolları beline dolansa bu mükemmel olurdu.

'' Evet, sen neredesin? Yakında burada olur musun? Seni özledim.'' Chanyeol iç çekti ve somurtkan yüz ifadesiyle gökyüzüne bakındı.

Baekhyun kıkırdadı.

Gerçektende sevgilisini kızdırmayı seviyordu.

'' Yine saçlarını mı yapıyorsun yoksa? Cidden, Baekkie..Benim için kendini değiştirmek zorunda değilsin. Buna daha kaç kez söylemeliyim bilmiyorum...'' diye açıkladı Chanyeol.

Baekhyun gülümsedi ve telefonu havaya kaldırarak cevapladı.

''Hayır, saçımı çoktan yaptım. Sadece görene kadar bekle Channie.. Gör bak ben mükemmel sevimli oldum! ''

'' Pekâlâ, öyleyse acele et ve bana göster. Seni görmeye ne kadar uzun süre dayanabilirim bilmiyoru-.'' Chanyeol diğer hattın düştüğünü duyduğunda kaşlarını çattı. Karışıklık içinde telefonunun ekranına bakındı.

' Baekkie yüzüme mi kapattı? '

'' Channie ! Buradayım! ''


Chanyeol lakabıyla seslenildiğini duyduğunda tanıdık gelen sesin olduğu tarafa doğru döndü. Baekhyun yüzünü kapattığı matematik kitabıyla merdivenlerin ikinci basamağında duruyordu.

Chanyeol iç çekti.

-Marry You- (Çeviri)[BİTTİ]Where stories live. Discover now