<<<<< 2

196 13 0
                                    

Часът е около осем, стаята в която съм няма часовник. Разбрах, че е около осем понеже по това време ми дават последните хапчета за деня. На смяна е най-кошмарната медицинска сестра на име Ирма Лейт, познах че е тя по дрезгавината в гласът. Типично превъплащение на MONSTER в буквалния смисъл на думата. Тя изпълнява командите на леля Агата. Грижи се да ми вгорчи живота по възможно най-ужасния начин. Кара ме да пия хапчетата насила и със злоба ми налива водата в устата, колкото и да се опитнам да де противя всичко е безсилно, завръзва ме и ми слага двойна доза от хапчетата, за да ме приспят. За мое щастие другата медицинска сестра Мери Дейвис ги хвърля като идва да ми сменя спалното бельоь, понеже когато тя ми ги дава ги слагам под езика и не ги пия докато е в снаята, после ги пъхам в калъвката, понеже има камера в стаята няма как да не ги сложа в устата. От много време искам да имам достъп до библиотеката, обаче отново заради майка ми всички книги са изгорени, други секретизирани с ограничен достъп.
Ирма влезе в стаята, в изненадващо добро настроение, което означаваше 2 неща... 《или Агата и е превела заплатата, или Кларк Медж не и беше взел последното шоколадово кексче, които Мери с толкова труд прави всяка сряда》.
- Добър вечер изродче. Гледам пак си се опитала да избягаш. Тези чаршафи защо санавързани? Мислиш, че можиш да избягаш? Хахах никакъв шанс, а и ти е нужна бая големичка стълбичка, за да стигнеш до прозореца. Дай сега да ти дадем хапчетата и нещо ново от днес едното лекарство вместо на тъблетки ще ти се инжектира, избери си доброволно ръка или знаеш методите.
-Вечарта не е добра, особено щом ти влезе. Хах все някога ще се махна от тук, докато ти работиш тук миличка и живееш тук, нямаш дом, тук ще си докато се споминеш, сега кажи ми кой е зле? И кви са тея глупости да ми биете инжекции?!? АЗ НЕ СЪМ ЛУДАА, ВИЕ СТЕ ЛУДИТЕ ТУК. Затваряте нормални хора само защото знаете, че са прави и с лекарства искате да ни притъпите до своето соцствено ниво. Жалки сте! Никви хапчета няма да пия, давай принуди ме, да те видим тоя път как ще процедираш.
- Ах, ти цапната в устата мърло. Как можеш да си позволяваш да държиш такъв тон на медицинско лице. Пак си изпаднала в криза. Не можеш да понесеш, че всички те мразят и ненавиждат, дори семейството ти не те иска! САМА СИ, ОСТАВИХА ТЕ, НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА, ИЗПАДАШ В ИСТЕРИИ, ПОБЪРКАНА МЪРЛА. Отваряй си устата и си пий хапчетата, че вземаш да се влушаваш. Ако трябва насила ще ги пиеш, както винаги. Казах ти отвори си устата не ме карай да ти повтарям!
- Няма да пия никакви хапчетаа, нямаа, мърлата си ти, изпълняваш прищявките на леля ми и кво печелиш? Кажи ми кво печелиш от това, та ти си просто един посредник между нея и мен, страх я е да дойде тук и да ми говари в очите, слепи и жалки сте всичките!
За мой късмет не ми даде хапчетата, даде ми успокоително щот си мисли, че съм в криза. Утре ще е по-лек ден, на смяна ще е Мери. Поне ще има с кого да си говоря. Обичам дните когато Мери е на смяна. Винаги успява да ме разведри и за няколко часа да се чувствам спокойна и да забравя за клиниката. Ужасно е когато си затворен и никой не може да те измъкне от това място. Утре имам сеанс с Кларк Медж. Той е психологът ми, лесно се говори с него, гледа си работата човека, но не мисля, че е нает да ми помага... По скоро се опитва да ми внушава всякви глупости, понякога е груб и то плашещо, но мен не ме плаши, вече нищо не ме плаши, тук в клиниката съм се нагледала на какво ли не, така че не ми прави особено впечатление. По-важно е да се измъкна от тук! Седя и си мисля откакто Ирма излезе. Не може ли да има справедливост най-накрая и за мен? Около час седя и си мисля и този път си водих монолог без да съм чела книга. Ах, как ми липсва четенето, бих дала всичко да имах книги. Но както знаем те са ми забранени.. Легнах и се завих, неусетно клепачите ми натежаха. Успокоителното бе подействало и аз заспах.

Хеей, хеей как сте хора? Аз съм уморена, въпреки, че спах до осем и нещо, но Вие не сте тук за да слушате за мен 😅😅, това е втора глава, не е нещо особено, надявам се да Ви хареса. Очаквайте в Неделя трета глава. 💊💉😜😜💖💖💖

The Madness - З А В Ъ Р Ш Е Н А -Where stories live. Discover now