¤ Един баща ¤ Един Г Е Р О Й ¤

77 6 1
                                    

Г. Т. М.

Не знаеха, че действието на хлороформа е преминало и аз съм будна. Чух двигател на кола. По звукът разбрах, че това е колата на д-р Медж.
И се оказах права. Това беше Медж. Той влезе с гръм и трясък, търсеше Джен и някоя си Адамс. За мой късмет те бяха пред вратата ми и можех да слушам какво замислят.

- Мери ще дойде всеки момент. Джен с Мери ще свършите задачата възложена от Майра. Адамс ти си свърши работата. Ето ти парите, свободна си. - каза Медж. Вратата на сградата се отвори и веднага след това последва изстрел. Досетих се какво се случи и кой отнесе куршума. 

- Охоо, виждам си изпълнил задачата си. Много добре, сега да проверим истинската ни цел. - това беше Мери. По тона и си личеше, че беше доволна от това, което е заварила. - Стига си седяла като пън бе Дженин...! Хайдеее, влизаме. - Мери се размрънка и врата на стаята, в която бях се отвори.

- Виж ти, виж ти. Кой се е събудил? Лиглата Мелани! Ах колко си беззащитна. Само ако знаеш от кога го чакам този момент! Колко много пъти съм си го представяла! И знаеш ли?.... Сега удоволствието е двоойно по-голямо! Кларк погрижи се за трупът на Адамс.

- Заемам се!

- Джен, донеси ми чантата.

- Веднага се връщам.

- А ти? Зверче такова, с теб ще се заема след минутка. Порадвай се на малкото ти останало време живот. - засмя се арогантно, с нотка на самодоволство.

Идваше ми да и кажа толкова много неща, но устата ми беше залепена. Гледах я на кръв, а тя се смееше. Не можех да направя нищо. Джен влезе с чантата на Мери.

- Така и нека да започваме!

Мери пое чантата от Джен и се приближи. Извади голям нож и каза на Джен да ме държи. Тя вдигна ножа и в момента, в който щеше да ме прободе Браян влезе в стаята и я хвана за ръката.

- Какво правиш ти тук? Как изобщо разбра, че сме тук?

- Много просто. Чух разговорът на баща ми с Агата и го проследих до тук. Отчети няма да ти давам! Знаех си, че има нещо нередно в изчезването на Мел и се оказах прав! Вие всички тук сте откачени, глупави сте... Щом позволявате една извратена жена да ви казва какво да правите.... Жалки сте!

The Madness - З А В Ъ Р Ш Е Н А -Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang