По дяволите! Защо все на мен? 《полу финал》

49 4 0
                                    

Събудих се завързана , в някаква полу-срутена стая. Явно беше строеж. Бях далеч от прозореца и не можех да видя къде се намира строежа. Вратата също беше далеч, намираше се до прозореца. Аз се намирах на стол до леглото. Не можех и да викам, устата ми бе залепена. Миришеше на мухъл, прах и изкъртена мазилка.
От течението вратата леко се открехна и аз дочух разговор междуу, по гласът разбрах, че е Джен, а другата жина не знаех коя е, те говореха с някого по телефона:

- Г-жо, тук е! Кажете какво да правим с нея? Скоро ще се събуди.
- Няма да можем да я изтърпим докато дойдете! - добави другата жена.

- Ахаа, яснооо, добре г-жо! - отговориха и двете в един глас.

- Какво се размотавате с телефоните бе? Не виждате ли, че вратата е открехната и може да ви чуе когаго се събуди? Толкова сте глупави, за нищо не ставате! - скастри ги разярено д-р Медж и трясна вратата на сградата след себе си.

Беше ядосан и в не много добро настроение. Единствено не мога да си обясня, защо и той се е преструвал... Защо го прави? Сама съм... Вече съм напълно сама... Това е края за мен... Доверие само на себе си можа да имам... кой знае... може и Браян да се е преструвал... Вероятно се е... Бяха близки с баща си... Нормално е...

                           Г.Т.Б.
Събудих се към десет и нещо, станах и се оправих. Трябваше да отида да видя Мел в лудницата. Не съм си я виждал от няколко дни вече и ми липсва много. Вчера ходих, но нея я нямаше, не беше и при Мери, баща ми също не знае къде е, но отказва да отида да подам сигнал в полицията... Вече трябва да се е върнала, за това ще отида. Бьх сам вкъщи, явно баща ми бе отишъл на работа. Излезнах и заключих след себе си. Отидох до лудницата и момче от охраната ме спря на входа и ме уведоми, че Мел още я няма. Притесних се супер много за нея. Чудех се къде е... дали е добре... ако и се случи нещо бих убил тези които са я наранили! Няма да позволя да и се случи нещо! Няма да го позволя! Обичам я повече от всичко не бих я загубил. Изстрадала е достатъчно! Стига толкова, няма да страда повече моето момиче! Влезнах в колата си и стоях така известно време, докато реша какво да правя е къде да я търся. Ще обърна планетата, но ще я намеря! Запалих двигателя на колата и потеглих. Прибрах се и влезнах в стаята чудейки се от къде да започна. Входната врата се отвори, това беше баща ми. Да се прибира рано бе обичайно за него и не се учудих. Реших да поговоря с него за " изчезването " на Мел. Спрях се на стълбището, той говореше по телефона с Агата, стоях и слушах... не е редно да го подслушвам, но щом говори с Агата, значи може да е нещо свързано с Мел и трябва да знам!

- Аги, всичко се развива по план! Можеш да уведомиш Майра, че 'скъпата' и щерка е отведена в старата изоставена къща до северната гора. Още е под въздействието на хлороформа. Скоро ше се събуди обаче, а некадърните Джен и Адамс нищо не вършат както трябва.. Съмнява ме, че ще се издънят в даден момент и е рисковано да са част от екипа... Да да.. то е ясно, ама като се събуди какво да правим с нея? Трябва да приключим всичко бързо и чисто.. преди синът ми да се осъмнил и да се е свързал с властите... аз за сега го държа, но няма да продължава така дълго... пък и няма смисъл да я държим. Спокойно за пред Браян ще измисля нещо, стига да приключим с момичето. Сега той е най-малкият ни проблем. По-важно е да приключим всичко бързо и чисто! Дааа сам съм, той е във фитнеса и тренира по това време. Добре идвам, ще говорим когато дойда, отивай на там и аз тръгвам! - Затвори телефона и излезе.

Отвлекли са Мел!? Това обеснява държанието на баща ми напоследък... той е част ат това.... Няма да му го простя... само да и навреди ще го убия без да ми мигне окото.. нищо, че ми е баща... Тръгнах след него стараейки се да не ме види. За късмет знаех къде се намира къщата- на 15км от град Йоркшир ( историческо графство в Северна Англия), в северната гора, там ходехме с дядо, когато бях малък.
Познавах района като дланта на ръката си.

Хора, благодаря Ви, че отделяте от времето си, за да четете историята ми. Това значи много за мен 💖💖💖💖 приближаваме се към финала. Надявам се не съм Ви разочаровала 💖💖💖 Съвсем скоро очаквайте и нов проект от мен!
💖💖💖💖

The Madness - З А В Ъ Р Ш Е Н А -Where stories live. Discover now