💖💖💖

50 4 0
                                    

Хеей народе, завръщам сее и ще се опитам да съм по-редовна, бях загубила музатаа ии за това не качвах нищо, но вече съм си тук. 😁💖💖💖






Насладете се на главата и приятно четене! 👄❤👄








  Не бях сама... Усещах присъствието на Ирма... Изведнъж стана смразявощо студено. Ледени тръпки преминаха през тялото ми, в този момент фигурата на Ирма се появи пред мен.
Гледахме се в продължениу на няколко минути, бяхме потънали в пълна тишина.
Ирма наруши тишината.

- Ето, че отново се срещаме. - каза тя подсмихвайки се.

- Не ми е точно до теб. Защо си тук? Не си се хоявявала от миналия път в болницата... Защо си тук? - попитах аз, с тон искащ обеснение.

- На теб все не ти е до никой. Заяждаш се от нищото, палиш ейтака просто... Сама си привличаш негативизма със собственото си държание... Тук съм, защото подсъзнателно сама искаш да съм тук, знам, че има неща на които сама не намираш отговори... - говореше тя със спокоен тон. Да не повярва човек. - Тук съм, защото искам.. или по-скоро се надявам да ми помогнеш.... - каза тя опитвайки се да привлече вниманието ми.

- Аз да ти приличам на момиче за всичко? Еми как да ми е до някой..? Вие всички сте срещу мен.... Изпълнявате прищявките на майка ми и на леля ми и сега след всичко очакваш аз да се държа добре с теб? Мии няма как да стане... Каквото повикало такова се обадило... Няма да ти помагам с нищо! Забрави... просто забрави!!! - отново се изребчих на Ирма. Да се заяждам ми беше в кръвта.

- Но ти си ЛУДА. Как не го разбра, бе, момиче?! Тук си защото трябва, сама си се довела до това ти положение! Майка ти го прави това за твое добро, как един път не се замисли ' защо? ' ; ' как? ' и ' какво? ' си правила.... Държанието ти спрямо  всички е под всякаква критика. Заяждаш се от нищото, това е нервничене. Трябва да се научиш да си сдържаш нервите. Ии... Ъм... Това момчее, как се казваше? Ммм Браян?! Той няма да ти помогне, ако си го мислиш... Ще ти налее мухи в главата, ще се репчиш повече и най-вече ще го нараниш, защото ти си луда и няма да му дадеш това, което той иска и се нуждае. Още не знаеш истинското значение на думата ЛЮБОВ. Ии как да знаеш, като самата ти не знаеш какво е това. - каза тя с присмех, карайки ме да потреперя. Усетих как една по една, сълзите се стичаха от очите ми.

The Madness - З А В Ъ Р Ш Е Н А -Where stories live. Discover now