Bölüm 14 Eve Dönüş

3.9K 321 4
                                    

Farklı bir yerde Chou da babası Atsushi'nin neden hala gelmediğini merak ediyordu, acaba şu anda ne yapıyordu?. Diye düşünürken kapı çaldı Chou kapıyı açınca karşısında babasını gördü ve küçük bir çocuk gibi mutluluk ve özlemle sarıldı babasına.

Chou
"Nerelerdeydin 2 yıl sonra dönerim dedin ama 1 hafta geciktin normalde tam vaktinde gider gelirdin"

Atsushi biraz boynunu eğerek
"Biliyorum ama dediğim gibi beklenmedik bazı işlerim çıktı kızım, 2 yıl sonra dönerim diye zaten söylemiştim. Bu süreçte de bazı gizli işler çeviren kişileri öğrendim ve gerekli cezalarını verdim. Neyse beni boş ver de Raiden nerede?"

Chou
"Bende merak ediyordum 2 yıl içinde yaptıklarını klanla ilgili olduğu için anlatmak istemiyorsun anladım. Raiden de uyuyordu koştur koştur yoruldu, çok olmadı uyuyalı odasında yatıyor, gidip bir bakış at istersen ayrıca onda garip bir şey daha var. Bakınca anlarsın."

Atsushi ve Chou Raiden'in odasına doğru ilerlemeye başladılar odalar üst katta olduğu için merdivenden çıktılar 2 oda solda, 2 oda sağda olmak üzere toplam 4 oda vardı her odanın kendisine ait banyosu mevcuttu Chou ile beraber kalıyordu Raiden.

Chou kendisine ait odası olması için erken olduğunu düşünmüştü. Atsushi ve Chou'nun odası karşı karşıya en sondaki 2 odaydı solda Atsushi'nin sağda ki oda da Chou'nun odasıydı öndeki 2 odada misafir odasıydı. Atsushi ve Chou odanın kapısını açınca önce Chou girdi, Atsushi de kapıda beklemeye başladı, Chou işaret verdikten sonra Atsushi kızının odasına girdi, ne kadar kızı olsa da yetişkin bir kadındı. Atsushi odaya girdikten sonra Raiden'e baktı aklında tablo olarak görülmeye başladı

"Adı : Raiden Gin
Alem : Acemi 0 başlangıç
Element: -
Elemente yatkınlık: -
Yetenek: -

Acemi 0 başlangıç bu oldukça tuhaf normal bir bebek direk olarak acemi seviye 1 olur, okuduğum ve duyduğum da öyle ama bir istisna var. Daha açık olursak 2-3 seçenek var seviyesinin 0 olması için ama hangisi"

Chou merak dolu bakışlarla babasına baktı
"O seçenekler ne baba?"

Atsushi
"İlki onda bir mühür olması güç bakımından yüksek doğanlara ailesi tarafından yapılır ve yapımı zaman alır, gücünü kontrol etmeyi tam öğrenene kadar mühür kalır o zamana kadar da normal insanlara göre biraz daha zor gelişir. İkincisi ise enerji çekiminin normal birine göre oldukça düşük olması bu diğer kişilere göre sakatlık olarak görülse de enerji çekiminin nasıl yapılacağı öğretilirse normale dönebilir, dönmezse de teknik yoluyla enerji çekimi az da olsa arttırılabilir. Üçüncüsü ise en korkunç olanı umarım bu seçenek değildir."

Atsushi'nin birden alnından terler akmaya başladı korktuğu yüzünden anlaşılıyordu. Chou ise şaşkındı babasının ilk kez bu halde görüyordu babası korkuyordu hemde gözle görülür bir biçimde, Chou dayanamayıp söze girdi

"Baba nedir üçüncü seçenek neden seni bu kadar korkuttu?"

Atsushi Chou'nun konuşmasıyla daldığı düşüncelerle çok değil 300 yıl öncesini hatırladığı düşüncelerden çıkıp kendisine geldi

"Üçüncü seçenek bir lanet kızım bir lanet, karanlık ve ışık elementi kullanıcılarıyla dahi kafa kafaya çarpışan bir element kullanıcısı, o element kullanıcısından 3 kişi çıktı ve zamanında 0 olarak başlamışlar ve ilk kullanıcıyı öldürmek için bizzat Ölümsüzler devreye girmiş.

İkinci kişinin ölümü de, Ölümsüzler on kişilik bir grup kurmuş, o on kişi de farklı bir element kullanıcısıymış, 1 kişiyi öldürmek için özel olarak seçilmişler ve evrenin en güçlüsü olarak ilk ona girenlermiş ve o 1 kişi 10 kişiyi de öldürmüş tahmin ettiğin gibi devreye tekrar ölümsüzler girmiş.

Üçüncüsünün ölümü de Ölümsüzlerin gözlemlerine göre özel olarak kurulmuş 100 kişilik bir grup, bunlar direk olarak Ölümsüzler tarafından eğitilmiş güçlü bir grup ve bu grup sadece 1 kişiyi öldürmesi için kurulmuş ve o 1 kişi 50 tanesini öldürebilmiş ama sonra diğer 50 kişinin içinden 1 tanesini ne yaparsa yapsın öldürememiş ve ölmüş, Ölümsüzler de kalan 49 kişiyi de o 1 kişiyi eğittikleri gibi eğitmişler ve o 50 kişi o element kullanıcılarını öldürmek için tüm gezegenleri dolanıyor ama o günden sonra bir daha hiç o kullanıcı görülmedi."

Chou ise babasının anlattıklarıyla şok içerisindeydi o kullanıcı nasıl bir gücü vardıysa Ölümsüzler devreye girmek zorunda kalmış. Chou da merakı daha da artmıştı

"Baba peki bu kişi kaç bin yaşındaymış ve elementi neymiş?"

Atsushi de şaşkın bir şekilde Chouya baktı.
"Chou o kişi sadece 50 yaşındaymış 7 yaşında başlamış katliamlara zamanla çoğu gezegendeki yaşamı sonlandırmış elementi hakkında hiç bir bilgi yok ama Ruhları çağırarak ruh ordusuyla o kadar kişiyi katleden Ruh çağıran olduğunu söyleyen de var, öldürdüğü kişilerin bedenlerini ayaklandıran ölü çağıran olduğu da söyleniyor, başka bir söylenti de öldürdüğü canlıların bedenlerini yiyerek o bedenin bazı güçlerini alan ölü yiyenler olduğu da söyleniyor bunların hepsi karanlık elementine ait olduğu için aydınlık tarikat, karanlık tarikatla savaş içerisine girdi çünkü kimse o elementin ne olduğunu bilmiyor."

Chou babasını dinlerken zaten şaşkındı üstelik kullanıcının daha 50 yaşında olduğunu duyunca daha da çok şaşırmıştı şu anda dua ediyordu Raiden de 3. seçenek olmaması için çünkü oğlunun ölmesini kimse istemezdi. Ne yazık ki mühürlü olduğu da bilinmiyordu ama doğduğu gün geldiyse mühürlenme ihtimali ortadan kalkıyor mühür için 2-3 gün gerekiyor. O zaman geriye 2. ve 3. seçenek kalıyor 2. seçenek de olmazsa 3. seçenek olarak öldürülmesi gerekecek.

Chou da bunun üzerine
"Baba ya ruh çağıranları yenebilecek güçte olan ruh savaşçısıysa, ya ölü çağıranları ve ölü yiyenleri öldürebilecek güçte olan antik ışık kullanıcısıysa hem savaşçı hemde doktor olan."

Atsushi kızının söyledikleriyle beyninden vurulmuşa döndü onlar da yavaş seviye atlıyorlar ama güç olarak çok farklı bir boyuttaydılar.

Atsushi
"Kızım eğer ki, eğer ki Tanrı tarafından ödüllendirilen biriyse saklayalım onları karanlık güçler yaşatmıyor. Eğer ki Lanetlenen biriyse mecburen öldürmemiz gerek yani yanımızda zehir ve zehirli şeyler taşımamız gerekecek. Yada yanlış bir anlayışla enerji çeken biriyse, ona doğru şekilde enerji çekimini öğretiriz zaten bu olay da şehir içinde olmaz yani her halükarda o acemi 1 olana kadar kaçak hayatı yaşayacağız acemi 1 olunca da bilinçsiz olarak element ve yetenekleri hissetmeye başlayacak yani element ve yetenek kontrolünde ölü bir hayvanın bedeni geliyor ve itaat ediyorsa ölü çağıran, gelen ölü enerji olarak Raiden'e gidiyorsa ölü yiyendir. Eğer ruh gelir ve uğraşıp ona bir yüzük verirse ruh çağıran oluyor. Efsaneler arasında düşünürsek öldürdüğü canlının ruhu kullandığı kılıca gidiyorsa veya ruh ona bir kılıç uzatırsa ruh savaşçısı yani karanlık tarikat sahiplenecektir saklamamıza gerek kalmayacak, ışık kullanıyorsa da aydınlık tarikat sahiplenecektir yani saklamamıza gerek kalmayacak demem o ki kara ormanda onlarca mağara var oraya gitmeye kolay kolay kimsenin cesareti yetmez orada büyütelim Raiden'i."

Chou babasının Raiden'i ormanda büyütelim lafına oldukça şaşırmıştı ama başka güvenli bir yol yoktu onun acemi 0 olduğu öğrenilirse babasının anlattıklarına göre herkes öldürmek isteyecekti karar verilmesi gerek gibi görülse de tek seçenek ormanda bir yaşam gibi duruyordu.

RaidenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin