Bölüm 25 Okula Varış

3.4K 284 4
                                    

Uzun bir yolculuk sonrası güneş artık yüzünü göstermişti. Hana'nın çağırdığı ruh atlar gerçekten hızlıydı. Hana az önce varmak üzereyiz demiş olsa bile hiç bir şey görünmüyordu karşılarındaki bomboş ufuk vardı. Son sürat ilerlemeye devam ediyorlardı.

Hana
"Geldik birkaç dakikamız kaldı" dedi

Raiden camdan baktığında hiçbir şey görülmüyordu birkaç dakikalık bir yol varmış gibi değildi. Birden birşey içinden geçmiş gibi bir his oluşmuştu içinde. Raiden'in vücudunda tarifsiz değişik bir his ve parmaklarında hafif bir karıncalanma olmuştu. Camdan dışarıya baktığında da kocaman bir şehirdeydiler ve hala hız kaybetmeden ilerliyorlardı. Sonunda okul görünmüştü. 5-6 saat içerisinde varmışlardı.

Hana tekrar konuşmaya başladı.
"Kara Aslan okuluna hoş geldin Raiden" dedi

Raiden de heyecanlı bir şekilde
"Hoş buldum eğitmenim" dedi.

Hemen ardından da birisi arabanın kapısını açmıştı ve Hana elini dışarı uzatıp adamdan destek alarak arabadan inmişti dışarıdan bakan birisi sanki Kraliçe iniyor sanırdı. Arabadan indikten sonra

Arabaya dönüp elini içeri uzattı ve Raiden'i tutup arabadan indirdi doğal olarak Raiden'in boyu kısa olduğu için at arabası onun için çok yüksekti. Şu anda Hana farkında olmasa bile bir abla veya bir anne şefkati göstermişti. Tabi kadının otoriter tavrını bilenler için bu durum alışılmadık bile değil, görülmemiş bir şeydi.

Az önce arabanın kapısını açan adam tekrar konuştu.
"Efendim söyleseydiniz çocuğu arabadan biz indirirdik. Yol yorgunusunuz geçip dinlenin efendim" demişti adam tam anlamıyla Hana'yı düşünerek konuşmuştu.

Hana adama bakmadan Raiden'e bir harita uzattı ve işaretli yeri göstererek
"Burası okula kayıt yaptıracağın yer. Ne kadar erken yaptırırsan senin için o kadar iyi. Şimdi dinlenmek için odama gitmem gerek beni bulmak istersen okulun en üst katındayım bulamazsan da etraftaki ruhlara sorabilirsin onlar sana yardımcı olurlar." dedi

Hana okula doğru ilerlerken arabanın kapısını açan adam da onu takip ediyordu ama adam baştan aşağı gri renkli ve saydamdı yani Hana kapıyı açması için bir ruh çağırmıştı.

***

Başka bir yerde
Siyah ve sarı saçlı İki kadın gelen arabayı gördükten sonra içlerinden siyah saçlı olan
"Bak hele bak. Sanki kraliçe iniyor sanırsın, iyi ki bir ruh çağırıyor biz de ruh çağırıyoruz ne var ki bunda ama gel gör ki okulu ona verdiler. Biz de kurucu aileden geliyoruz. Ama onun görüntüsü büyükannemle birebir aynı."

Sarı saçlı kadın da
"Büyükannen yeniden doğmuş olmasın felaket yakınlaştıkça yeniden doğan sayısı artıyor biliyorsun."

Siyah saçlı kadın tekrar konuştu
"Şunu hatırlatmasan olmazmı? Uyarılar verilmeye başlandı son 50 yıldır aydınlık tarikatla bile savaş olmadı gelen felaket neyse çok kötü olacak ayrıca yeniden doğanlar belli bir seviyeden sonra eski anılarını hatırlamaya başlıyorlar ve daha hızlı gelişim gösteriyorlar yani bu durumu kardeşimde göremedim."

Birden sarı saçlı kadın şaşkınlıkla arabayı işaret etti
"Arabadan bir çocuk indirdi, ne zaman yaptı onu"

Siyah saçlı kadın
"Aptal aptal konuşma, benim de sinirlerimi bozma, çocuk 7 yaşında görüntüsünden de mi anlamadın, çocuğun 3 haftada 7 yaşına gelmesini beklemiyorsun dimi. Ama neden kendisi indirdi yoksa çocuk bir ruh savaşçısı mı? Yoksa ölü yiyen olabilir mi? ama ruh çağıran ve ölü çağıran olmadığı kesin çünkü son dönemlerde bolça ruh çağıran ve ölü çağıran doğdu? Acaba hangisi zamanla öğreniriz"dedi ve gözden kayboldular.

RaidenWhere stories live. Discover now