Bölüm 113 Davet

1.7K 178 3
                                    

Raiden'in Açık arttırma binasını satın aldığı hızlı bir şekilde öğrenilmişti. Usta Jigme bile mutlu olmuştu. Sonuçta ne kadar çok dikkat çekerse o kadar çok düşmanı olacaktı eğer Raiden o düşmanları alt ederse, gücüne güç, ününe ün katacaktı ve bu güç ve ünden usta Jigme'ye de pay çıkıyordu Raiden'in ustası olarak. Yine de Usta Jigme, Raiden zor durumda kaldığında yardımını esirgemeyecekti.

Hızlı bir şekilde 1 hafta geçmişti. Satılan her eşyanın fiyatının %10 kadarlık kısmına Gin Açık Arttırma yöneticileri tarafından el konuluyordu. Sadece %10 olsa bile bundan memnun olmayanlar bile vardı.

Aradan 1 hafta daha geçmiş ve Kuro Köyünün yaşamış olduğu değişimlerden dolayı, o köyü bilen, gören, duyan bütün herkes şok olmuştu, köydeki binaların sağlamlığı, duruşu, büyüklükleri sanki bir köy değil şehir edası ortaya çıkarmıştı. Bu binaları ilk kez gören köylü halk şüphesiz en çok şaşıranlar arasındalardı. Köyde 100 bina vardı ve bu 100 binanın kendine ait bir bahçesi vardı ve her bir bina 3 katlıydı ve 10 odalıydı, ilk katta 2 oda bir salon, üst 2 katta toplam 8 oda vardı. Binalar resmen evrim geçirmişti, yıkık dökük, kırık, çatlak, penceresiz evlerden eser kalmamıştı.

Bu durum tutulan suikatçiler tarafından da öğrenilmişti. Yine de süikastçiler para almışlardı. Bu sebeple Raiden'den vaz geçmeyeceklerdi. Raiden'in köydeki malikanesine gidip kapıyı çalmıştı içlerinden 1 suikastçiydi.

Raiden kapıyı açmış ve etrafa bakınmış
"Merhaba içeri girin, diğer 9 arkadaşını da çağır istersen, ne konuşmak istiyorsanız içeride konuşalım."

Suikatçi ıslık çalmış ve diğer 9 arkadaşını da çağırmıştı.

Lider suikatçi
"Raiden hakkında pek çok şey öğrendik ve karanlık element kullandığını söyleyeceksin ama kimsenin bilmediğini dahi biz biliriz ve nadir bir element olan Kara Yıldırım elementini kullandığını ve buradaki ben dahil 9 kişi bile size dokunamadan, hatta kılımızı bile kıpırdatamadan ölmüş oluruz. Buraya gelme sebebimiz sizin için tutulan suikatçiler var ve sizi onlardan korumak için geldik, bunun için de bizim suikatçi birliğimize katılabilir misiniz? Bu şekilde size hiç bir suikastçi saldıramayacaktır. Aynı şekilde kabul ettiğiniz her görevin ödülü tamamen size ait olacak. Eğer kabul etmezseniz, karanlıklarda gizlenen ve Usta Jigmeden bile daha güçlü suikatçilerin sizin peşinize düşmesini kimse engelleyemez."

Raiden
"Usta Jigmeden daha güçlü kişilerin olduğunu nasıl öğrendiniz? Onu da geçtim benim kara yıldırım elementini kullanıp, kullanmadığımı nasıl biliyorsunuz?"

Lider suikatçi
"Nasıl biliyoruz? Usta Jigmede dahil bütün herkes normal şartlarda kimsenin enerjisini göremez. Ama senin yaptığın gibi kişinin elementini görüp ona uygun diğer elementleri bilebilirsin yada yanılabilirsin. Misal senin Xiao'yu yorumladığın zaman ikinci element olarak onun ses elementi kullandığını söylemiştin ama hava elementi de olabilirdi. Bunu nasıl anladın."

Raiden
"Bu iki element arasındaki fark basit, hava elementi kullanıcısı, havadaki enerji akışını hissetme ve kontrol etme gücüne sahip, yani saldırırken, savunurken ve hatta öfkelendiğinde bile hava elementinin enerji akışı onun kontrolüne girer ve havada ufaklı büyüklü değişimler olur ve her şekilde saldırabilirler. Ama ses elementi hava elementinin enerji akışını hissedemez, sesin kaynağını bulabilir veya yüksek miktarda çıkan sesi bastırabilir. Aynı şekilde Xiao'nun bana yaptığı gibi ses dalgalarıyla saldırabilirler. Ama öncesinde ses çıkarmaları gerekir. Yoksa saldıramazlar. Bu sebeple ses elementi kullanıcıları genellikle dövüşürken konuşurlar veya hareketlerini ses çıkartacak şekilde yaparlar, örneğin ayağını yere vurarak koymak, yumruk atmadan önce parmak şıklatmak, hızlı nefes alıp-vermek, bunlar ses oluşturacak şeylerdir ve ses baskılama yoluyla bunları başkalarının duymasına izin vermezler. Kısacası ses elementi kısıtlı bir elementken, hava elementi özgür bir element."

Lider suikatçi
"Demek bu şekilde anladınız. Sen gözlemleyerek biliyorsun ama usta Jigme tek bakışta kimin hangi elementi kullandığını kesin bir şekilde söyleyebilir, 3 kez o bu hatayı yaptı, bazen de farkında olmadan yapmaya devam ediyor. Biz de bu sonuçlardan yola çıkarak araştırmalara başladık ve onda kralın gözünün olduğunu öğrendik. Ondan hiçbir şey saklayamazsın, gizli olan kişileri, boyut kullanıcılarını bile herşeyin enerji akışını görebilecek bir yeteneğe sahip. Böylesine güçlü bir yeteneğin tek bir zayıf noktası var. Kendisiyle eşit veya daha yüksek alemde olan kişilerin enerji akışını göremez. Bu sebeple az önce de dediğim gibi karanlıklarda gizlenen, Usta Jigme'den bile daha güçlü kişiler var. Bu sebeple bize katılmanı istiyoruz, senin geleceğin tahmin edilemez, ilerde daha güçlü olacağın açık ve bunu engellemek için suikatçiler gönderilecek ve sen de yaşamak için onları öldürmen gerekecek, bu da karanlıklarda gizlenen kişilerin ortaya çıkıp senin peşine düşmesine sebep olacak, Usta Jigme de seni korumak için öne atılacak ama onun enerji akışını göremediğini farkettiğinde 2 dahinin 1 günde ortadan kaldırılması anlamına geliyor.

Sadece sen değil, çevrendekileri de korumak adına tekrar soruyorum bize katılır mısın?"

Raiden
"Sen lider misin?"

Lider suikatçi
"Hayır ben sadece bu grubun lideriyim, buraya elçi olarak gönderildim. Birlik liderimiz, Kara Gül Suikastçileri binasında sizi bekliyor. Eğer bu isteğimizi kabul etmek istersen yarın Kara Gül bahçesine git ve saat tam 00:00 olduğunda bütün güller 1 dakikalığına parlamaya başlar, içlerinden yalnız 1 tanesi parlamayacak, o güle gidip kopart, sonrasında  bizden biri olacaksın. Eğer kabul etmezsen kara gül bahçesine gitmezsin. Yarından sonra karar değiştirsen bile o parlamayan gülü bulamazsın. Benim sana söyleyeceklerim bu kadar yarın gül bahçesine gitmek yada gitmemek sana kalmış. Oraya nasıl gideceğin bu kağıtta yazılı."

Raiden kağıdı almış ve
"Tamam o zaman yarına kadar karar vereyim. Sizi kapıya kadar geçireyim." demişti.

***

Raiden
"Alvin sence ne yapmalıyım?"

Alvin
"Ne yapabilirsin ki? Gerçekten de karanlıklarda gizlenen ve sıralamalarla uğraşmayan pek çok kişi var. Kızıl Gezegen binlerce yıldır var olan bir gezegen ve böyle bir gezegende nasıl olur da en yüksek gezegen alemi olabilir. Yada nasıl olur da bir imparator binlerce yıllık bir gezegende bu kadar güçsüz olabilir. O kişilerin harekete geçeceğini sanmıyorum ama olur da geçerlerse dünyanın kaderi değişebilir. Yine de ben her zaman senin verdiğin kararın arkasındayım."

Raiden
"Teşekkürler Alvin, o zaman ben odama geçiyorum, yarına kadar düşüneyim."

RaidenWhere stories live. Discover now