Bölüm 96 Bir Saat

2K 180 15
                                    

Raiden 2 kişiyi görünce şok ve sevinci bir arada yaşıyordu. Sonuçta diğer lordu ve 1 leydisi yaşıyordu. Buna kim sevinmezdi ki, üstelik geçmiş yaşamındaki hallerine kıyasla şu anda oldukça güçlülerdi. Hatta şu anda kendisinden bile güçlülerdi. Raiden anında düşüncelere dalmıştı

****
Raiden 4 çocuğun karşısına geçip diz çöktüğü o anı hatırlıyordu,  onların gerçek bir kralın karşısına ilk çıkışlarıydı, korkuyorlardı,  titriyorlardı, sürekli yere bakıyorlardı. Raiden o zaman bu 4 çocuğu umursamamıştı bile, onlara bakma tenezzülü bile göstermemişti, hatta çıkın işareti yaptığında, 4 çocukta,  kendilerini birden dışarıda bulmuştu. 4 çocuğun yanına simsiyah bir adam gelmişti.
"Demek sizi görmezden geldi, bu sizin yeterince güçlü olmadığınızın kanıtı, kendinizi ona göstermek, biz güçlüyüz  diyebilmeniz için size yardım edicem öyle güçleneceksiniz ki, içerideki Kral buna pişman olacak ve onu koruyacak duruma geleceksiniz." bu simsiyah adam kim miydi? Tabi ki de Raiden'in karanlık elementle yaptığı bir şeydi, hatta kendisiydi demek yanlış olmazdı çünkü zihinsel olarak bağlantılıydı. Raiden 4 çocuğu eğitmeye başlamıştı. Önce bıçak kullanma ve fiziksel eğitim vermişti. 7 yaşlarındaki 4 çocuk 10 yaşına geldiklerinde tekrar,  taht odasındaki Raiden'in karşısına çıkmışlardı. Raiden gür ve baskılayıcı bir ses tonuyla
"Bakıyorum da güçlenmişsiniz, size bir hediye vereceğim." demiş tahttan kalkıp 4 çocuğunda alnına dokunmuştu 4 çocuğunda bedeni simsiyah olmuş ve tekrar eski hallerine gelmişlerdi.
"Her şey tamam, artık ana elementiniz karanlık element olacak." demiş ve tekrar elini salladığında 10 yaşlarındaki 4 çocuk tekrar kendilerini dışarıda bulmuştu ama bu sefer gelen kişi 3 yıldır onları eğiten kişi değil onları bu saraya getiren ve Raiden'i babaları gibi görmelerini isteyen kişi Karanlık İmparatordu.
"Siz 4 çocuk gerçekten özelsiniz, çünkü artık sizi eğitme sırası bende. Öyle ki içerideki aptal Kral size verdiği hediyenin ne kadar değersiz kaldığını anlayacak. Ben sizin gerçek gücünüzü biliyorum ve sizi ona göre eğiticem sen Jigme, senin eğitimin bütün elementleri ve yetenekleri görme üzerine olacak bunu zamanla sana söyleyeceğim, sen Diana ne kadar korku duyulan şey varsa seni hepsiyle yüzleştiricem ve ona atılmanı isteyen bir his oluşacak içinde ona tutunmaya çalış, sen Klaus seni öyle bir ezicem ki gerek fiziksel olarak gerekse psikolojik olarak belki ölmek isteyeceksin, belki pes etmek isteyeceksin ama her seferinde içinde sana ayağa kalkmanı söyleyen bir his olacak onu hissetmeye çalış, sen Gin ailesinden olan sana özel yazdığım kitapları okuyacaksın. Hepinizin eğitimi bu şekilde olacak ve 3 yılda olduğundan daha fazla güçlendiğinizi göreceksiniz. Size vereceğim eğitimden sonra sizi kapı dışına atamayacak şekilde güçleneceksiniz." Jigme, Diana, Klaus ve Gin her biri farklı gezegenden gelmiş, Jigme'nin bir ailesi yoktu ama bir şekilde uaşama tutunmuştu, Klaus'un bir babası yoktu bu sebeple bir soy adı da yoktu, Diana soylu bir aileden geliyordu ve soy adından tüm ailesini yok ederek vaz geçmişti, Gin o adından vaz geçmiş soy adından vaz geçmemişti çünkü gücünün ve yeteneğinin soy adından geldiğine inanan çocuktu her biri birbirinden farklı ama burada geçirdikleri her dakika da birbirlerine kardeş kadar yakın olmuşlardı, özellikle de aradan geçen yıllardan sonra, içlerinde en güçlüsü Jigmeydi, en zekileri Gindi, en çalışkanları Klaus ve sürekli güzellik uykusu adı altında gözleri kapalı ama her saniye olacak şeye tetikte bekleyen Dianaydı güzeldi ama 7 yaşında tüm aynı soy ada sahip her kesi öldürecek kadar da acımasız, cani ve güçlüydü.

Zamanla Raiden'e neredeyse her gün suikastlar düzenlenmiş ve bu 4 kişi tarafından püskürtülmüştü. Karanlık İmparatorun verdiği eğitimlerden sonra Raiden bu 4 kişiyi dışarı atamıyordu bu yüzden sürekli kendisine yakınlardı. 4 kişi de güçlenip Krallarını koruduklarına öyle inanmışlardı ki? Ta ki suikast için 20 kişi gönderene kadar işte o gün Gin ölmüştü ve artık 4 değil 3 kardeştiler ve Krallarının aslında korunmaya ihtiyaçlarının olmadığını öğrendikleri gündü. 3 kardeş, içlerinden birinin ölmesi üzerine birbirlerine daha da yakın oldular ve gerçek kardeşten farkları kalmaz olmuştu. 3 kardeşin de tek bir arzusu vardı Krallarını koruyabilecek kadar güçlü olmak. Zaman geçtikçe Raiden onlara Karanlık Lord unvanını verdi. Bu sadece bir unvan değildi karanlık elementteki maksimum seviyeyi arttıran bir ünvandı yani şimdiki sisteme göre 30dan 40a çıkarıyordu. Kral olunca 50, Kadim Kral olunca 60 oluyordu. Ayrıca Karanlık İmparatorun da koruması altına girmiş oluyorlardı. Kısacası bu 3 farklı gezegenden gelen 3 çocuk zamanla kardeş olmuşlar, Raiden'in ve Karanlık İmparatorun gözetimi altında büyümüşlerdi. Raiden bu 3 lordunu nasıl unutabilirdi ki?

RaidenWhere stories live. Discover now