Bölüm 72 Alemleri öğrenmek

2.2K 198 8
                                    

Raiden Elder Astoru'un bulunduğu binaya sonunda gelmişti. Kapıyı tıklatmış ve kapı kendi kendine açılmış Raiden de içeri girdikten sonra kapı tekrar kapanmıştı.

Elder Astor birden karşısında belirmiş.
"Hoş geldin Raiden, benimle ne konuşmak istiyorsun. Öğrencilerime karşı zamanımdan bol birşey yok, istediğini sorabilirsin. Hem diğer ustalardan senin ne kadar başarılı bir öğrenci olduğunu duydum ve bazı ödüller almışsın. İşte benim öğrencim." demişti gururlu bir şekilde.

Raiden
"İltifatlarınız için teşekkürler usta Astor ama öğrenmem gereken daha çok şey var mesela alemler hangi seviyeye kadar gidiyor. Bana getirdiği avantajlar var mı? Alem seviyesi atlamak için ne yapmam gerekiyor. Uzun zamandır usta 1 alemindeyim."

Astor
"Raiden öncelikle duygularını kontrolün altına almayı bu 11 günde öğrenmişsin bu çok etkileyici ama alem seviyenin durumu bunu örtüyor 17 yaşındasın ve hala usta 1 seviyesindesin her ne kadar elementinde nasıl oldu bilmesem de 30uncu seviyeye kadar getirmişsin. Normalde bunu usta 10 olmadan yapamıyor olman gerekirdi. Kısacası her alem sana 1 yatkınlık seviyesi veriyor olması gerekirdi. Yani şu anda element seviyesinin 21 olması gerekirdi. Ya farklı bir gezegenden buraya gelmişsin ya da çok gizli bir teknik kullanarak bu hale gelmişsin. Ama ilk ihtimal daha yüksek. Çünkü öyle olmasaydı bu yaşta bana bu soruları sormazdın. Yanılıyor muyum?"

Raiden biraz şaşırsa da
"Yanılmıyorsunuz Usta Astor Ejder Dünyasından buraya geldim ama yapay zeka yüzüğüm bu dünyanın haritasını çıkaramadı ve ışınlanmam da iptal olmuş durumda yani burada kapana kısılmış gibiyim."

Usta Astor
"Çok normal Raiden, sen bu gezegene gelebilmek için izin almamışsın. Yani bu boyutun ölümsüzüne haber vermen gerekiyordu ben gezegen değiştiriyorum diye. Haber vermediğin için de cezalandırılmışsın. O ne zaman cezanı kaldırırsa ancak o zaman tekrar ışınlanabilirsin ve bir haritaya sahip olabilirsin ama o zamana kadar bu gezegendesin.

Şimdi sana alemleri tanıtmakla başlayalım. Bu gezegen binlerce yıldır var olan bir gezegen yani bildiğim kadarıyla Ejder Dünyası 315 yıl önce üstünde yaşam kalmayan gezegenler arasındaydı. Orada düzeni sağlamak için bu gezegenden birkaç yüzbin kişi gönderilmişti ölümsüzler tarafından. Neyse bu o kadar da önemli değil sonuçta 315 yıl önceydi. Kısacası bu gezegendeki yaşam binlerce yıldır sonlanmadı ve bilinen en yüksek seviye de yaşamı sonlanmış gezegenlerden daha fazla. Şöyle açıklamak gerekirse en baştan alacağım

Acemi Alemi, Çırak Alemi, Usta Alemi bunlar büyük ihtimalle bildiğin ve en yüksek usta alemi olarak biliyordun bu 300 yılda ulaşılabilecek ortalama bir seviyedir sonuçta üstünde yaşam kalmayınca Ki enerjisinde düzensizlikler meydana gelir ve seviye atlamayı bir o kadar zorlaştırır."

Raiden Usta Astorun böyle bir bilgiye sahip olacağını düşünmemişti.

"Doğrudur Usta Astor orda en yüksek seviye olarak ben vardım."

Usta Astor Raiden'in söylediğine bayağı şaşırmıştı o gezegenin en güçlüsü şu anda karşısında mı duruyordu? Ama 315 yıl önceki yaşamı sonlanan gezegenleri hatırladığında hızlı bile geliştikleri söylenebilirdi. Biraz üzülmüştü böyle bir gencin öyle bir gezegende doğmasına.

Astor kaldığı yerden devam etmeye başlamıştı
"Öncelikle şu anda öğreneceğin alemleri başka bir gezegene gittiğinde o gezegendeki ortalama seviyenin biraz üstünde olan alem hangisiyse kendi alemini ona sınırlayacak ve hiçbir şekilde o gezegendeki alemlerden başka yüksek olan alemleri söylemeyeceksin. Bu gezegende acemi alem 1-4 yaş arası, çırak alemi 4-8 yaş arasıdır. 8 yaşın üstü de diğer alemlerdir. Usta alemine 8 yaşından daha erken girenler de var. Kısacası bu gezegende ortalama başlangıç alemleri bu şekilde. Şimdi bana söz veriyor musun gittiğin gezegende en yüksek seviyenin üstünde olamazsın."

RaidenМесто, где живут истории. Откройте их для себя