Bölüm 59 Meditasyon

2.5K 201 4
                                    

Anzu odasına gitmişti çünkü Raiden'in ona verdiği 10 milyon enerji çekirdeği vardı. Çekirdeklerin içindeki sıvıyı içtikten sonra Raiden karanlık element konusunda yardım edecekti. Şu anda acemi 7 seviyesindeydi ama Raiden acemi 10 dan, çırak 9 seviyesine kadarlık çekirdeklerle toplam 10 milyon vermişti yani seviye atlamak her ne kadar kolay olsa da enerji çekirdeklerini tüketmek kolay iş değildi. Raiden'le ilk karşılaştığında her ne kadar 1-2 bin çekirdek verse de bunun sadece ufak bir kısmını kullanmıştı kalanı işe yaramaz hale gelmişti yani sadece paraya dönüşmüştü aynı şey bu 10 milyon çekirdek için de geçerliydi bu çekirdeklerin içindeki ki enerjisini çekmesi bayağı uzun sürecekti. Çekirdeklerin içindeki ki enerjisini çekmeye başladı.
****
Raiden de çırak 10 seviyesindeki çekirdek taşlarını Anzu'ya vermemişti zamanı geldiğinde verecekti.  Taht odasından kendi odasına çekilmişti. En azından Anzu taşları özümseyene kadar kendisi de karanlık element seviyesini arttırmayı deneyecekti ve meditasyona başladı. 
***
10 gün sonra

Raiden meditasyondan çıkmış ama karanlık elemente dair kavrayışı yıldırım elementine göre başlarda biraz zorlamıştı. 10 gün sürmüştü ay çıkmış dışarısı oldukça sessizdi. Şu andaki saat 22:40dı ve beklemek istemişti dışarının sessizliği hoşuna gitmişti, durup dinlemişti. Ruhlarından daha Anzu'nun odasından çıkmadığını öğrenmiş ve meditasyona devam etmek için gözlerini kapatmıştı ve birkaç dakika sonra etrafa farklı bir bir hava yayıyordu vücudu kızıl bir renkteydi sağ elinde mor yıldırım, sol elinde karanlık vardı vücudunu saran kızıl renk ile birlikte karanlık da derinin altına girdi.

Karanlığa dair kavrayışı eski hali şu andaki sisteme göre  40ıncı seviyeye denk olurdu yani miras element gibi düşünülebilirdi tabi o zamandaki karanlık elemente dair bilgilerini de kullanarak ancak 11inci seviye yapabilmişti. Zaten 3üncü seviyedeydi başladığında ve karanlık elementin verdiği güç 75 kilogram değil 285kilogramdı ve tüm yetenekleri aktif olursa toplamda 35ton785kilogram yapıyordu ve bu neredeyse usta 6 olan birine denkti. Tabi bu güç dengesizliği bozulacaktı.

Bu durumu Raiden bilmiyordu. Şu anda usta aleminde olduğu için her yerde yıldırımı ve karanlığı hissedebiliyordu. Ayrı olarak hissettiği farklı bir element ya da yetenek gibi bir şey daha vardı ama tam olarak ne olduğunu çözemiyordu. Usta 10 olduğunda son mühür de kırılacaktı bu yüzden hızlıca yükselmeliydi. Ayrıca hız teknikleri, savunma teknikleri, saldırı teknikleri de vardı. Bu teknikler kişinin kaderini değiştiren şeylerdi. Yani şu anda Raiden'in sahip olduğu element veya yetenekten gelen zırh ve silah tekniği herkeste vardı ama farkı seviyeleri belirliyordu bu yüzden daha farklı teknikler bulmalıydı.
***
Raiden odasından çıkınca Anzu'yu merak etmişti ama kapısında bekleyen bir ruh vardı yani hala çekirdekleri tüketiyordu. Raiden'in bilmediği şey de çekirdeklerin içindeki enerji miktarı arttıkça özümsemesi daha zor olduğuydu yani acemi 1-10 daki çekirdekler düşük olanlardı yani özümsemesi kolay olanlar ama onun üstleri zor olanlardı. Kısacası sadece 1 çekirdeği bile 1-2 günde özümseyebiliyorlardı. Tabi aynı çekirdeği özümsemeye alıştıkça bu sürelerde kısalmalar olacaktı.

Bu şekilde bir hafta daha geçmiş olmasına rağmen Anzu hala odasındaydı. Raiden ejder dünyasına geri dönüp gelişmeye devam edebilirdi ama orada hiçbir şey öğrenemezdi. Önceki hayatında da bu şekilde yaşamıştı. Yani bir okula gitmemişti çünkü sarayın kütüphanesinde herşey vardı. Ejder dünyasında okula gitmiş olsa bile 7 yılda sadece toplasan 1 ay kadar süre geçirmiş olacaktı. Okuldan herhangi bir teknik yada ekstra birşey öğrenmemişti ve buna rağmen şu andaki gücü o dünyanın en tepesindeydi. Araştırmalarına göre 20bin gezegen vardı. Elbette ki bu gezegenlerde daha güçlü kişiler olacaktı ve yeni dünyalar, yeni insanlar aynı zamanda yeni güçler görecekti. 2 hayatında da tecrübe edinmek istediği okul hayatı vardı acaba nasıl bir yer olacaktı.

Raiden
"Rin başka gezegenlere gidebilir miyim?"

Rin
"Efendim uzun zamandır görüşemiyoruz bana küstünüz sandım. Ayrıca ruhlar diyarı imparatoru olduğunuz için tebrik ederim ve aynı sebepten ötürü başka gezegenlere gidebilirsiniz. Buraya yakın yada uzak her gezegenin alanına gidebilirsiniz ama gezegene kendiniz girmek zorundasınız ancak o zaman haritayı güncelleyebilirim. Sizin gücünüze bakarak birkaç gezegen buldum efendim listesini göstermemi istermisiniz."

Raiden düşünceliydi ama doğru seçenek buydu. Şu anda kendisinden neredeyse 6 seviye üstüyle kapışacak güçteydi. Raiden onay verince Rin listeyi çıkarmaya başladı
"Kızıl gezegen Kızıl imparatorun kontrolünde en düşük alem usta alemi.
Anka gezegeni Anka imparatorun kontrolünde ateş ağırlıklı element gezegeni, en düşük usta alemi.
Yıldırım gezegeni Yıldırım imparatorun kontrolünde yıldırım ağırlıklı gezegen, en düşük usta alemi
......"

Raiden
"Ne kadar çok gezegen varmış Yıldırım gezegenine bir bakmak isterdim ama diğer elementlerle karşılaşmam oldukça düşük. O yüzden Kızıl Gezegene gitmek istiyorum."

Raiden'in etrafı parlayınca kendisini boşlukta bir gezegene bakıyorken buldu. Bu gezegende 400 milyon kilometrelik çevreye sahipti. Ama temkinli olmalıydı. Artık Kara Aslan okuluna bağlı olmadığı için amblem yok olmuştu onun yerine 2 taç altta 1 taç yukarda 3 tane taç simgesi belirmişti. Gezegene doğru ilerledi ve bir bölgeye girdi.

RaidenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin