Bölüm 38 Canavar Gezegeni

2.9K 252 24
                                    

Herkes imparator da dahil Raiden'in neyi bu kadar düşündüğünü merak ediyordu. Sonuçta karşısındaki imparatordu yani ne isterse verebilecek tek kişiydi para, güç, teknik, enerji hapları, ev, toprak, at arabası, isterse kendi klanını bile oluşturmasına izin verebilirdi. Ama buna rağmen Raiden düşünüyordu isterse hepsini bile verebilirdi sonuçta 400 milyon kilometrelik geniş bir alanın 200 milyon kilometresi karaydı yani verilmesi gereken pek çok toprak alanı mevcuttu. Raiden imparatora baktı.

Herkes onun sonunda bir şey bulduğunu düşündü artık söyleyecekti istediği şeyi

Raiden
"İmparatorum benim istediğim şey sağlıklı kalmanız."

İmparator da dahil bütün herkes şok içerisindeydi imparator ona ne istediğini sormuştu ve o imparatorun sağlıklı kalmasını mı istiyordu. İmparator hastalanmayan tek kişiydi zaten.

İmparator Raiden'e şaşkınlıkla bakıyordu içinden
"Benim çocuklarıma bile onlara ne istediklerini sorduğumda benden hep elle tutulur bir şey istediler, ev, at arabası, uşak, kıyafet, silah, zırh, at, toprak, kale, şehir, takı, enerji hapları, altın ve kime sorduysam da hep aynı cevapları aldım şimdi karşımdaki bu benim kim olduğumu öğrenmiş olmasına rağmen benden elle tutulur olmayan bir şey isteyen tek kişi benim sağlıklı olmamı istedi. Ben bunu karşılıksız bırakamam beni düşünen birine karşı benim de onu düşünmem gerek."

İmparator söze girdi
"Raiden Gin sana benden ne istediğini sorduğumda benden benim sağlıklı olmamı istedin bu cömertliğini unutmayacağım şimdiki ödülüne gelirsek gördüğüm kadarıyla Gin ailesi Anka Klanına bağlı bir aile eskiden benim korumam altında kızıl yıldırım kullanıcısı o aileden çıkmıştı. Ama artık görüyorum ki mavi yıldırıma bile ulaşamamışlar. Uzun lafın kısası benim imparatorluğumun dışında bir yer yok 400 milyon kilometrelik alan bana ait ve sana Batı Ejder Krallığının batısında 20bin kilometre karelik alanı veriyorum yani bir batı ejder krallığının sınır komşusu olacaksın. Ayrıca o topraklar artık Gin Krallığı olarak anılacak, oraya bir kale ve şehir inşa işini ben üstleneceğim okul kısmını da okullar kendi aralarında hallederler. Gin Krallığının tam bir Krallık olarak görülüp anılması için gereken tüm masrafları ve iş gücünü ben karşılayacağım." İmparator kılıcını çekti ve Raidenin omzuna koydu
"Sen artık bir prenssin. Doğal olarak baban yada deden Gin Krallığının Kralı olacak. Sen yaşından dolayı tecrübe etmen gereken çok şey var."

Bütün binlerce kişi şoktaydı. Gin ailesine büyük bir toprak verilmiş ayrıca. Raiden prens olmuştu ve dedesi veya babası varsa o kişi artık kraldı. Üstelik kendi ailesinin krallığı olmuştu. Hana ve Akihiko ise tam olarak şoktalardı hana zaten biliyordu Mavi Anka klan liderinin torunu olduğunu ama şu andaki konumu Kızıl Anka Klan liderine bile diz çöktürecek konumdu. Raiden'in bu kadar hızlı yükselmesini beklemiyordu. Ayrıca seviniyordu da çünkü artık okullarında bir prens vardı bu durum okulu koruyan yegane kalkan olacaktı sonuçta kimse bir prense üstelik imparatorun koruması altında olan Kızıl yıldırım kullanan bir prense hiç kimse saldırmak istemezdi.

İmparator
"Benden başka bir isteğin var mı? Küçük prens"

Raiden
"Efendim ben bunları bile istememiştim. Bu hediyelerin üzerine bir şey istemek benim kaldıramayacağım bir yük olur."

İmparator gülümsedi karşısındaki çocuk zekiydi verildiği şeylere rağmen birşey isteseydi gözünde bir değeri kalmatacaktı ama şu anda kendi evlatlarından bile daha çok değer verdiği kesindi.
"1 hafta sonra yeni krallığına geçiş yaparsın istersen bu okulu da yanında götürebilirsin oraya daha geniş bir okul yaptırmayı düşünüyorum"

İmparatorun son sözleriyle bütün herkes artık daha ne kadar şaşırabiliriz ki diye düşünüyorlardı çünkü ağızları şaşkınlıktan yere değmek üzereydi. İmparator gidelim dedikten sonra binlerce kişi peşinden gidip gözden kayboldular geriye kalanlar Kara Aslan Okuluydu. Bütün herkes hala diz çökmüş pozisyondaydı ve ayakta kalan tek kişi Raiden'di. Raiden Hana'nın yanına gidip
"Eğitmen Hana ben 1 haftalığına canavar gezegeninde olacağım. Ruh yatkınlığımı da geliştirmem gerek. Rin canavar gezegenine ışınla"

Rin zihinsel yolla
"Hangi seviye istersiniz efendim. Acemi 1-10, çırak 1-10, usta 1-10"
Raiden
"Acemi 1-10 aralığında olsun" dedi ve yapay zeka onu acemi canavar gezegenine ışınladı bir anda kendisini yeşillikler içinde bir alanda buldu geniş bir alandaydı. Burası canavarların bölgesiydi demek. Yürümeye başladı Raiden'i gören bütün canavarlar uzaklaşıyordu sonuçta insan geldiğinde ne olacağını biliyorlardı. Raiden bu canavarların acemi 1 olduğunu düşünüyordu çünkü düşman kendilerinden güçlüyse kaçıyorlardı.

Raiden ne yapıp edip aura dalgaları hakkında eğitim almalıydı bu şekilde çok zordu. İlerlemeye devam etti ve acemi 2 canavar gördü bu kaçmaz bir fırsattı 20inci seviye mavi yıldırımı aktifleştirdi 100km/snlik hıza çıktı ve x2 bedensel hızı aktifleştirdi saniyede 200kmye çıktı aynı şekilde Touya'yı çekti ve yıldırımı ona da aktardı toplam 5 enerji harcamıştı çünkü 20inci seviye mavi yıldırımın son seviyesi olduğu için 2 enerji harcıyordu, ama 21inci seviye kırmızı yıldırımın başlangıç seviyesi olduğu için 20 enerji harcıyordu.

Ayrıca kurutma yeteneğini aktifleştirdi ama enerji harcamamıştı ve bütün bedenini mavi bir yıldırım zırhıyla kapladı 14 enerji daha harcayınca toplam 17 enerji harcamıştı ekstra olarak 60 enerji daha harcayarak 3 ruhu da çağırmış. 77 enerji harcamış oldu ki dakikada 120 enerji yeniliyordu. Yıllar boyu bu şekilde kalabilirdi. Kendisi de 200km hıza sahipti az değildi zaman durmuş gibiydi sadece ruhları kendisiyle aynı hızdaydı bunun sebebiyse ruh çağıran savaşçı olmasından dolayı ruhlar Raiden'in enerjisinden ve gücünden alıyordu yani 6 enerji daha kaybetmiş ve toplam 83 enerji harcayacaktı.

"Üçünüz kesebildiğiniz canavarların hepsini kesin ve tek bir noktada toplayın"

Dedi ve saniyede 200kmlik hızla ilerleyen 4 canavar figür katliama başlamıştı. 1ton güçteki kılıç hava keser gibi canavar kesiyordu buradaki canavarlar yıldırım elementi kullansa bile fazlasıyla zayıftı Raiden'e göre, daha doğrusu Raiden'in gücünü paylaşan diğer 3 Canavar ruh için de bu durum geçerliydi.

Biri ok atıyor enerji canavarlarını delip geçiyor, diğeri kılıçla kesiyor, diğeri ağır kılıçla eziyordu diğer yandan canavarların ruhlarını topluyorlardı. 500 ruh sınırına ulaşmaları gerekiyordu ve 300 bin ruh daha gerekiyordu 1 bilinçli ruh için bundan 3ü zaten vardı Touya kılıcı olduğu için bilinçli ruh toplamının dışında kalıyordu. Katliam devam ediyordu.

Raiden canavar kesme işini artık daha kolay yapıyordu şu kurutma tekniğini anlamamıştı nasıl çalışıyordu aktifti yeteneği ama bir fark görememişti. Teknik hakkında zihininde belki bir detaylı açıklama olabileceğini düşündü zihnini düşüncelere odakladı ve ölü yiyenlerdeki gibi canavarları öldürdükten sonra ağzı açmak gerekiyormuş.

Raiden canavarları yemek için ağzını açtı ve şok içerisindeydi.

RaidenWhere stories live. Discover now