Bölüm 54 Davetsiz Ryuu Lideri

2.4K 218 4
                                    

Shin ve Nina, Raiden'nin son söyledikleriyle tam anlamıyla şok içerisindeydi birbirlerine zihinsel yoldan konuşarak
Shin
"Yüzlerce ruh dedi değil mi o? Yanlış dumadım yani."
Nina
"Hayır kocacım yanlış duymadın. Bana hizmet edecek yüzlerce ruhum var dedi."
Shin
"Ama bir sorun var canım az önce bir mesaj gelmiş, şu anda ailemizin lideri Ken Ryuu yola çıkmış durumda ve birkaç dakika bile onu koruyamayabiliriz. O taşları isteyecekler Anzu da vermezse taşları almak için öldürebilirler."
Nina şaşkınlık ve korku içerisinde
"Eğer şu anda saldırıya geçerse Prens Raiden'i bile koruyamayız. Liderin şu andaki gücünü tahmin bile edemiyorum."

Gök yüzünde yankılanan ses tüm Gin Krallığında duyulmuştu bu sesi duyan pek çok kişi sesin kudreti karşısında donmuştu.
"ANZU BANA O TAŞLARI VER BU GEZEGENDEKİ CANLILAR YAŞAMAYA DEVAM ETSİN"

Şu anda impatrator şaşırmış ama o bile böyle bir güç beklemiyordu kim gelmişti üstelik Anzu kimdi ve sesin kaynağı Gin Krallığından geliyordu. İmparator bile hızlıca ilerlemişti ve Gin Krallığının tepesinde 100 metrelik boyuyla süzülen kocaman bir sarı ejderha duruyordu.

Raiden de hiç kıpırdamamış Shin'e bakarak
"Aile lideriniz bir ejderha mı? Üstelik sarı renkte ve 100 metrelik bir boya sahip. Güçlü görünüyor seviyesi de usta 1 seviyesinde"

Shin, Nina ve Anzu şaşkınlık içerisinde ona bakıyordu hiç kıpırdamadan bu kişi bu kadar detaylı bilgiye nasıl sahip olabilmişti. Aile lideri olduğu sonucuna nasıl varmıştı. Ne söyleyebilirlerdi şimdi.

***
Sesin göklerde yankılandığı zaman
Touya
"Raiden sana çok önemli bir bilgi vereceğim Ryuu ailesi hakkında ama önce mor yıldırımı etkinleştir."

Raiden de Touya'nın bu söylediğini yapmış ve zaman durmuş gibi yavaştı her şey

"Dinliyorum Touya"

Touya
"Efendim Ryuu ailesini geldiğimizden beridir kim olduklarını hatırlamaya çalışıyordum çünkü bir yerden tanıdık geliyorlardı. Şimdi gök yüzünde yankılanan sesin kaynağını ruh hissimle kontrol ettim ve Ken Ryuu olduğunu gördüm ve Ryuu ailesini hatırladım 312 yıl önce 100 kişilik grubun ölen 50 kişinin arasında bir Ryuu ailesinden birisi vardı. Oradaki tek ejderha oydu ve dikkatimi çekmişti hem insan oluyor hem de ejderha olabiliyorlar gerçekten güçlülerdi ama o yıl bütün evren Ben olmasaydım yok olacaktı. Yani Ryuu ailesi ejderha soyundan gelen bir aile daha fazla detay bilmiyorum affedin efendim."

Raiden şaşırmıştı hatta şok içerisindeydi ejderha mı? Daha önce hiç böyle bir kelime bile duymamıştı. Ama merak ediyordu doğal olarak dışarı çıkıp bakmış ve kendisi de kontrol etmek için bedensel gelişimin görme tekniğini aktifleştirmiş hemen ardından ejderhaya bakarak açıkla demiş ve kendisiyle aynı seviyede olduğunu görebilmişti Touya'nın dediği gibi o sarı ejderha Ken Ryuu'ydu. Tekrar içeri geçmiş aynı yere oturmuştu ve yıldırımı kapatmıştı.
***

Şimdi Raiden'e Ryuu ailesinin bir ejderha soyundan geldiğini nasıl söyleyebilirlerdi. Üstelik şu anda aile liderlerinin bir ejderha olarak gelmesinden dolayı açıklama bekler gibi duruyordu. Shin ve Nina tereddütteydi ve Anzu korkudan dona kalmıştı. Kızcağız konuşamıyor hatta gözlerini bile kırpamıyordu. Raiden ona bakınca içinde garip bir his belirdi. Ayağa kalktı bu görmeye alışık olduğu bir manzara değildi. Anzu, Raiden için çekingen ama yine de sözünü esirgemeyen biriydi, kendisinin bir Prens olduğunu bilmesine rağmen hala eskisi gibi yaklaşan kızı, arkadaşı olarak görmüştü şu anda gördüğü manzara ölüme yakın olan enerji canavarı gibi yenilgiyi kabullenmiş ve ölümü bekliyormuş gibi bir görüntü vardı. Ayağa kalkmış Shin ve Nina da aynı anda ayağa kalkmıştı ve Raiden'e bakıyorlardı.

RaidenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin