Bölüm 104 Adam

1.8K 170 8
                                    

Arena alanında her ne kadar konuşma uzun sürmüş gibi görülse de aslında kısaydı.

Raiden kendisiyle konuşan adamdan sonra aklına bir fikir gelmişti öldürdüğü canlılar yada birini öldürmek istemek öldürme arzusunu arttırır. Raiden bunu bir anlığına unutmuştu ama adam sayesinde tekrar hatırlamıştı. Birden öldürme arzusunu serbest bırakmış ve kızıl saçlı kız Xiao kaskatı kesilmişti. Bütün ustalar, öğretmenler ölüm arzusundan daha az etkilenen herkes ayaklanmıştı. Usta Jigme bile bu ölüm arzusunu hissetmişti. Alvin bu arzunun karşısında tir tir titriyordu.
Usta Jigme şok içerisindeydi.
"İmparator Alemini bile kas katı kesti. Bu nasıl bir öldürme arzusu Neyse ki ben ve kral gezegen aleminde. Gördüğüm kadarıyla Gezegen alemindeki birini sadece tedirgin edecek boyutta. Bense sadece hissettim."

Raiden
"Merak etme ölmeyeceksin." demiş ve ortadan kaybolup birden Xiao'nun arkasında belirmiş, elinde kılıç Xiao'nun boynuna doğru tutuyordu.
"Kaybettin." Demiş kılıç yüzüğe geri girdikten sonra
"Söylemiştim bana rakip bile değilsiniz diye. İmparator aleminde olan Usta Chris bile kıpırdayamadı. Bu arenada tek kıpırdayabilen imparator aleminin üstünde olan kişiler. Her ne kadar su alemi 5inci seviye olsam da güç olarak imparator alemi 5inci seviyeye dengim. Eğer enerji duvarımı etkin hale getirirsem gezegen aleminin altındaki kimse bedenime hasar veremez."

Bu nasıl bir şeydi. Gerçekten de imparator 5 aleminin altındaki herkes korkuyu hissetmişti ve bu korku yüzünden kıpırdayamamışlardı. Kıpırdasalar bile Raidenle eş güçte olacaklardı, yine değişen bir şey yoktu. Eğer söylediği gibi onun bedenine kimse dokunamıyorsa gerçekten korkunçtu.

Kızıl Kral Darren kişisel korumalarından birini göndermişti.

"Ben imparator 10 alemindeyim. Eğer bu saldırımı karşılarsan sana herkes inanacak, turnuvaya katılanlar arasında en yüksek seviye imparator aleminde."

Kral Darren
"Raiden hiçbir şey yapmadan dur. Enerji kalkanını aktifleştir. Eğer sana derin bir yara veremezse, seni bu turnuvanın galibi ilan edeceğim." Sonuçta rakibi olmayan birini dövüştürmenin ne anlamı vardı ki?

Raiden enerji bariyerini aktifleştirmiş arkasını dönmüş ve iki kolunu yana açmıştı.
"Arkamı dönüyorum çünkü sana vurmak istemiyorum. Kralım kıpırdama dedi."

Koruma kılıcını çekmiş bütün enerjisini ve elementini aktifleştirmiş ve mavi bir ateşle kılıç yanmaya başlamıştı yani o da miras element kullanıcısıydı. Hızla saldırıya geçmiş Raiden'in koluna doğru savurmuştu kılıcı. Kılıç bariyere çarptığı anda hız kesmeden, bir sonrakine vurdu, sonra bir sonrakine, sonra bir sonrakine ve asker artık kılıcı daha fazla ilerletecek gücü bulamıyordu ama ateş elementiyle birlikte olduğu için son kalkan da kırılmış ve Raiden'in bedenine değmişti. Bu da demek oluyor du ki normal element kullanıcısı son kalkanı kıramayacaktı. Raiden'in kolunda sadece küçük bir yanık izi vardı ve biraz derindi ama yine de kılıcı geri gidene kadar yara iyileşmişti.

Asker
"Benimle eşit seviyede olan biri bile bu saldırıyı enerji kalkanıyla bile karşılasa kolu kopardı. Ama Raiden'in sadece kokunda ufak bir yanık izi ol.. Yanık izin nerde?"

Raiden gülümseyerek
"Haa o mu? Sen kılıcı çekerken iyileşti." dedi ve çoğu kişi şoktaydı uzun kollu giyinmiş olsa da oluşan yanık izi gözle görülür olmalıydı.

Usta Jigme
"Evet. Raiden sen 10uncu seviye bir askerin saldırısını karşılayarak ağır yara almadan bu turnuvanın galibi oluyorsun. İşte benim öğrencim."

RaidenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin