Bölüm 74 Beklenmeyen Karşılaşma

2.2K 201 4
                                    


Raiden evini yerleştireceği araziye doğru Usta Astoru'un söylediklerini düşüne düşüne gitmiş ve aklından hiç çıkmamasını sağlamıştı. Evini kurmuş yatağa geçmiş ve derin bir uykuya dalmışken birden bire gök gürlemesini andıran bir ses duymuştu kalkıp bakmak istemişti ama Usta Astoru'un enerji baskısı altına girmiş ve kıpırdayamamıştı.

Alvin
"Raiden uyumana devam et, önemli bir konu değildir heralde, çünkü usta Astor sadece seni değil, tüm koca okulu enerjisiyle baskılıyor. Çünkü az önce okuldan birini kovdu büyük ihtimalle okuldan herhangi biri merak edip oraya giderse kim atıldı düşüncesiyle onu karşılıyormuş gibi görünmesin diye bütün herkesi baskı altında tutmuştur. Sabaha kimin atıldığını söyler zaten."

Raiden zihinsel olarak "Anladım" demişti. Çünkü ağzını bile kıpırdatamıyordu ki sesli olarak söylesin.

Sabah herkes uyandığında Usta Astor'dan büyük ve kudretli bir ses yükseldi.
"Ben Usta Astor şu anda dün gece yaşanan olaydan itibaren Ken artık bu okulun bir öğrencisi değildir. Okulun önünden dahi geçmesi tarafımca yasaklanmıştır."

Öğrencilerin hepsinin aklı karışmıştı içlerinden siyah saçlı olan genç erkek yanındaki sarı saçlı erkek arkadaşına
"Ken, Usta Astoru'un çekirdek öğrencisi değilmiydi? Ne oldu da birden onu kovdu ki?"

Sarı saçlı olan
"Teknik çalmış olabilir sonuçta her halükarda teknik öğrenmek için puan şart bu Usta Astor'un koyduğu değişmez bir kural. Hatta Usta Astor bile puanla teknik alıyor. Teknik çalmamışsa da belki okuldan birini öldürmüştür. Eğer o da değilse bir öğrenciye ciddi anlamda zarar vermiştir ama bu da okuldan atılma sebebi değil, yani çocuk yaşıyorsa zarar gören çocuk ne kadar sürede tedavi edilmiş ve ne kadar süre acı içinde bırakılmışsa o kadar süre onun koruması olmak zorunda tabi bu kurala uymazsa okuldan atılır."

Siyah saçlı genç
"Ken'i ben kimsenin yanında görmedim ama 3 yıl önce bir öğrencinin zarar görmesindeki sebebin o olduğunu duydum."

Sarı saçlı genç
"Eğer öyleyse ve çocuk da yaşıyorsa 3 yıl boyunca onun koruması olması gerekiyordu ama ben hiçbir öğrencinin yanında onu görmedim. Biri dışında on-oniki gün önce gelen beyaz saçlı gencin yanında sadece ilk gün gördüm o da çok kısa süreliydi sonra da birdaha görmedim ve Ken'in huyunu bilirsin dış saha olan biriyle asla ilgilenmez."

Siyah saçlı genç
"O zaman diyorsun ki onun 3yıl önce zarar verdiği kişi o beyaz saçlı genç miydi? Eğer öyleyse 3 yıl boyunca onun yanından ayrılmaması gerekirken oniki gün boyunca yanında olmadığını anlayan usta Astor da onu kovmuştur."

Sarı saçlı genç
"Doğru diyorsun ama o da kesin bir tahmin değil çünkü 3 yıl boyunca acı içinde yaşaması imkansız bir durum, yani teknik çalmış yada birini öldürmüş olabilir."

Siyah saçlı genç
"Şimdi gerçekçilik yönünden bakınca söylediğin gerçekten mantıklı geldi. Büyük ihtimalle ya teknik çalmıştır yada birini öldürmüştür yoksa o 12 gündür kayıp olan 5 öğrenciyi Ken öldürmüş olmasın, dün o 5 öğrencinin de ölüleri gelmişti."

Sarı saçlı genç
"Bak o olabilir. Eğer öyle ise kovulma cezası bile az kalır."

İki genç erkek de öfkeyle dişlerini sıkarak son cümleyi onaylamışlardı. Sonuçta öldürdüğü kişiler aynı klanın öğrencisiydi. Belki bir klan olarak savaşa girecek olurlarsa 5 kişi her şeyi değiştirebilir sayı avantajı yönünden sonuçta binlerce yıldır aynı kurallar üzerine kurulu olsa da o kurallar sayesinde bu günlere gelmişlerdi "ne kadar çok o kadar iyi" düşüncesiyle boşta gördükleri her genci okula davet ediyorlardı tabi şartları vardı

RaidenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin