Bölüm 32 İlk ders

3.8K 260 6
                                    

Raiden Hana'nın evinde beraber kalmıştı 2 gün boyunca daha sonra yeni bir ev yapıldığını öğrenmiş şu anda oraya doğru ilerliyordu evi bulabilmek için yine Rin'e sormuş uzaklığını öğrenmişti ve AO8 olduğu için 8 kilometre vardı ve normal yürüyerek giderse 1km için 20 dk harcayacaktı 2 saat 40 dakikada ancak varabilirdi ama evi görmek istiyordu artık eskisine kıyasla daha hızlıydı ama ne kadar enerji tükettiğini bilmiyordu sonuçta yeni sistemde bazı şeyler değişmişti.

Sarı yıldırımı ayaklarında topladı ve zaman tekrar yavaşlamış gibiydi. Yıldırım hızdı ve gücünü kısmen hızdan alıyordu. Raiden koşmaya başladı gözle görülür bir hızda olsa da yinede hızlıydı. Sonuçta sarı yıldırımdı asıl hız artışı sarı yıldırımdan sonra olacaktı. 1 saniyede 80 metreyi geride bırakmıştı yani bu şekilde önceki haline kıyasla daha hızlıydı ve 1 dakika 50 saniyede 8kmlik yolu gitmişti ve 1 dakikalık mesafe için 100 den 60'a düşmüştü yani 40 enerji harcamıştı.

Neden bu kadar fazlaydı ki ama önceden daha çok enerji harcıyordu yani az harcadığı söylenebilirdi ama yine de sanki günlerdir nefes almıyormuş gibi nefesi kesiliyordu üstelik fiziksel olarak da yorulmuştu. Normal şartlarda fiziksel olarak bu kadar yorulmuyordunuz üstelik yıldırım ve ses elementini kullanarak koşanlar fiziksel olarak yorulması imkansızdı. Bir şeyi yanlış yapıyordu Raiden.

Üstelik yolun sonlarına doğru yavaşlamıştı ve 10 saniyelik kaybı vardı. Raiden bu sefer Rin'in haritada gösterdiği evi görmek için sabırsızlanıyordu. Eve bir göz atmaya başladı tam olarak iki katlıydı ama geniş gibi görünüyordu. Evin dışı krem renkliydi ve evi çevreleyen bir bahçeye sahipti ve her kenarı evden 10 metre uzaktı yani çok olmasa da genişti. İçeriye girince bir hol vardı. Holde ilerleyince sağdaki kapının arkasında mutfak vardı ortada 4 kişilik yemek masası vardı ve mutfağın hemen karşısındaki kapıda yani holün sol tarafında salon vardı çift kişilik 1 tane ve tek kişilik iki tane kırmızı koltuk vardı ortalarında sehpa vardı ve içeride bir de kitaplık bulunuyordu. Holde ilerlemeye devam edince salonun hemen yanında bir kapı daha vardı açınca yatak odası olduğunu görmüştü çift kişilik yatak ve elbise dolabı aynı zamanda içeride bir de banyo vardı. Yatak odasının hemen karşısında da merdivenler vardı yukarı kata çıkınca oda düzenlerinin aynı olduğunu gördü üst katta ise 4 tane misafir odaları ve her odada banyolar mevcuttu. Bu ev önceki evine kıyasla fazlasıyla genişti. İlk kat zaten yeterliydi onun için. Extra olarak da bodrum katı vardı evde ve çalışma alanı olarak özel inşa edilmişti ses geçirmez ayrıca ne kadar güçlü vurursan o kadar sertleşiyor, yıkılmaz hale geliyordu duvarlar.

Raiden evden dışarıya çıkıp ders gördükleri binaya doğru ilerlemeye başladı tabi ki bunu da Rin'e sormuştu ve Rin ona harita çıkarmıştı. Normal bir okul binası gibiydi ama toplamda 1 sınıf vardı içeriye girince içerisi bayağı genişti ve rahat binlerce kişi alırdı bu sınıf ve ortada sadece 1 masa vardı sıralarda merdiven gibi giderek yükseliyordu. Raiden en öndeki bir sıraya oturdu ve öğretmeni beklemeye başladı birkaç Temel ders öğretmeni varmış diğerleri uygulamalı ders öğreten öğretmenlermiş.

Öğretmen içeriye girince sadece 1 öğrenci olduğunu gördü bu durum normaldi ama daha önce hiç 1 öğrenciye ders vermemişti. Bunu umursamadan direk derse başladı

"Ben okul hayatın boyunca 1 kere görebileceğin öğretmenim o yüzden adımı bilmene gerek yok. Ben Alem Seviyeleri hakkında bilgi veren öğretmenim kendinden düşükleri öğren kendinden yükseklere saygı duy diye bu bilgileri vermem gerekiyor.

İlk alem Acemi Alemdir ve şu anki sistemde 10 seviye vardır. Acemi 1 alemi yeteneği ve elementi olmayanlar için 5000 Ki seviye deposu ile başlar ve 10. seviyede 50000 ki seviye deposu olur. Elementi ve yeteneği olanlara ayrı ayrı ekstra 5000 depo daha ekler. Yani bir elementin varsa bu 5bin ki deposu yerine 10bin ki deposu olur. Yeteneğin de varsa 15bin. Eğer daha fazla elemente sahipsen 5bin, 5bin artarak devam eder.

RaidenWhere stories live. Discover now