Bölüm 91 Eğitim 2

2.1K 174 9
                                    

Alvin'e bakan 3 kişi kendisini biraz garip hissetmesini sağlamıştı ama Raiden'in omzundan inip yavru Kaplan formunu almış göğsünü kabartıp
"Tabi ki dürüst ve sadık bir yapım olacak , diğer mantikorlarla beni bir tutmayın onlar Lanetli Ölüm Hayvanı olabilirler ama ben Kutsal Ölüm Canavarı Mantikorum. Kötülük değil Adalet yolunda ilerliyorum bu yolda ilerlemek benim gibi bir canlı için oldukça zor ve güç düşüren bir yol olsa da bu yolda ilerlemeye başlayalı uzun zaman oldu. Bu yolda pek çok kişiyle savaştım, bana hileyle saldıran pek çok kişiyi de öldürdüm. Bana adaletle saldıranları tebrik edip ayrıldık. Bu da bana saygı duyulmasını sağladı. Ama diğer Mantikorlar için aynı şeyi söyleyemem ve herşeyi öldürmek istedikleri için avlanmaya başlamışlardı ve sanırım tek yaşayan Mantikor benim. Nasıl yaşadığıma gelirsek adamın biri beni yakaladı ve bir kafese kapattı ve o kafeslerden çıkmanın tek yolu da evcil hayvan çağırma parşomeniydi. Beni de çağıran ve o kafesten çıkaran Raiden oldu." İkilinin de birbirinden sakladığı şeyler vardı. Biri kutsal hayvan olduğunu saklamış, diğeri karanlık lord olduğunu saklamıştı.

Usta Jigme
"Daha önce neden evcil hayvanının bir Mantikor olduğunu söylemedin?" demişti sorgular ifadeyle Raiden'e bakıyordu.

Raiden de Usta Jigme'ye bakıp
"Neden söylemediğim ortada değil mi? O bir Mantikor başka açıklamaya gerek var mı?"

Herkes bu cevabı fazlasıyla mantıklı bulmuştu evcil hayvanının bir Mantikor olduğunu kim nasıl söyledi ki? Söylediği anda herkes öldürmek isteyecekti sahibini de, mantikoru da. Başka bir açıklamaya gerçekten ihtiyaç yoktu.

Usta Jigme Raiden'in sağ koluna baktı diğer yandan da Raiden'in enerji akışını kontrol ediyordu.
"Ooo gerçekten iyileşmiş. Alberto söylediğinde inanmamıştım ama doğruymuş o zaman benim de geri durmamı bekleme. Ayrıca enerji akışın normale dönmüş gibi daha geçen gün enerji akışın düzensizdi ve kararsız gibiydi. Şu anda kararlılıkla vücudunu dolaşan bir element akışın var. Karanlık elementin var hatta ağır basan o ve aynı şekilde yıldırım elementinin kalıntıları da var yani tam olarak yok olmamışlar belki uğraşırsan Yıldırım elementini hissedebilirsin.

Sonuçta toprağın içinde bir tohum var ve sularsan yeşerir, bırakırsan yok olur.

Sana düşense o tohumu sulamak lakin ne zaman yeşereceği hakkında kesin birşey söyleyemem. Yani sadece karanlık elementine değil yıldırım elementini de kavramak için bir meditasyona gir."

Raiden aslında biraz şaşırmıştı sadece bakarak bu kadar detaylı bilgi edinmek yani Jigme gerçekten de bir Usta olmuştu. Ama yanıldığı bir nokta vardı yıldırım kalıntı değildi tabi ki doğal olarak karanlık yıldırıma göre biraz ağır basacaktı, yoksa rengi siyah olmaz, ısısı gizlenmezdi yani normal bir yıldırımdan ne farkı kalırdı ki? Tabi ki yine de bilmiyor gibi davranacak.
"Teşekkürler Usta Jigme söylediğiniz gibi yıldırım elementine dair de meditasyona gireceğim. Yıldırım elementini her an düşünüp vücudumdaki yıldırım kalıntılarını ki enerjimle besleyeceğim."

Usta Jigme
"Meditasyona eğitim aralarında boş olduğun vakitlerde girebilirsin. Hatta girmelisin daha fazla element kullanmak her zaman bir avantajdır. Bu yüzden yaşamın boyunca öğrenebildiğin kadar element öğrenmeye bak. Ben hava, karanlık ve su elementini kullanabiliyorum su elementini yeni öğrenmeye başlasam da 17inci seviyeye gelebildim. Diğer ikisi 30 olalı fazlasıyla zaman oldu." demişti gurulu bir şekilde.

Usta Jigme Raiden'e daha dikkatli bakmıştı hala usta 1 seviyesindeydi. 17 yaşındaki birinin usta 1 olmaması gerekiyordu.
"Raiden gördüğüm kadarıyla alem seviyeni de yükseltmek gerek hala usta 1 seviyesindesin. Alem seviyesi için meditasyon tekniklerini biliyor musun? Ayrıca alem seviyesi için ki depon ne kadar?"

RaidenWhere stories live. Discover now