Bölüm 63 Hayvan Terbiyecisi

2.5K 223 9
                                    

Raiden ve Ken'i beraber gören herkes şaşkındı. Üstelik beyaz saçlı kimseyi görmemişlerdi. Ama dış saha öğrencileri o beyaz saçlı kişiyi daha önce görmüş gibi hissediyorlardı. Ken de Raiden sevmeyi, sevilmeyi yada duygu kontrolünü öğrenene kadar dövüşü yasaklanmıştı. Hatta canavar kesmesi bile yasaktı.
Ken
"Raiden ister dış saha yada iç sahada ol burada görev sistemi var ve görevler belli puanlara ayrılmıştır. Ölüm görevleri yada canavar kesme görevleri dışında hepsini almakta özgürsün. Bazı öğretmenler öğrenci arayabiliyorlar bunların da belli ödülleri oluyor. Bu öğretmenler demirci, hap yapımcısı, alan ustaları, hayvan terbiyecileri olabilir, puanlar 100 ile 0 arasında veriliyor. 100 puan olunca kutsal seviyede teknik alabilirsin bu görevler iç saha yada dış saha olarak ayrılmazlar ustalar öğrencinin ilerleme durumuna göre dış, iç ve çekirdek olarak ayırır, yani normalde çekirdek saha öğrencisi olan bile bu ustalara ilk kez giden biri dış saha öğrencilerinden farksızdır anlamışsındır zaten. Daha fazla puan yaparsan ölümsüz derecede teknik alabilirsin ama bu çok zor çünkü 100 puanı geçmek yada öğretmenlerin takdirini almak basit bir iş değil, ama dediğim gibi ölüm içeren görev almanı yasaklıyorum ayrıca şu taşı al herhangi bir şey olduğunda bu taşa adımı söylemen yeterli direk yanına gelicem."

Raiden anladım anlamında başı aşağı yukarı oynattı. Görev binasına doğru ilerlemeye başladı. Çünkü oraya giren herkes elinde kağıtla çıkıyordu. Ken'e sinirli değildi. Çünkü o doğru olanı yaptı sonuçta bir "Aslan yavrusunu belli bir yaşa geldiğinde serbest bırakıyordu ve yavrunun ölme durumu yüksek oluyordu ve bu durumda yavru yaşarsa kral, ölürse toprağa gübre oluyordu". Raiden bu 3 yılın ardından tam anlamıyla sakin olmuştu başta öfke kusuyordu ama zamanla hiçbir şeye öfkelenmemeye başladı.

Geriye sadece sakinlik kalmıştı. Aynı şekilde öldürme isteği vardı, baktığı herkese nasıl öldürebilirim diyerek bakıyordu. Aklından o ortamda ne varsa ufak bir dal parçasından demircide sergilenen silahlara kadar. Öldürmek basit görünüyordu üstelik 1 değil bütün herkesi zincirleme bakış açısıyla her birisini numaralandırmıştı 1, 2, 3... diye.

Daha önceki yaşamında milyonlarca canavar öldürse bile insanlar arasında sadece generalleri öldürmüştü diğer kimseye dokunmamıştı öldürme isteklerini de tekniklerle ortadan kaldırabiliyordu. Son 3 yıl da ise çıplak ellerle 300bin insan öldürmüştü bu silahla öldürmekten daha vahşi, daha ilkel ve en acımasız olandı ve silahla veya teknikle öldürdüğünden daha etkili öldürme arzusu oluşuyordu.

İşte Elder Astor bunu onun gözlerinde farketmiş bu yüzden bu isteği bastırana kadar öldürmek yasaktı. Raiden'in düşüncesi de eğer durduramayacağı bir noktaya gelirse sinek öldürmeyi düşünüyordu sonuçta o da canlıydı. Onun tek istediği öldürmekti.

Touya her geçen dakika daha çok korkuyordu daha önce hiç bu kadar çok öldürme arzusunu içinde barındıran birini görmemişti ama buna rağmen Raiden kılını bile kıpırdatmıyordu. Yani öldürme arzusunu bastırması da korkunçtu ama buna rağmen hala tam olarak bastıramıyordu ve nasıl öldürsem diye düşünüyordu.

Raiden görev binasına girince pek çok kişi ona bakıyordu. Raiden kimseyle muhatap olmadan görev panosunda asılı görevleri inceledi. Ustaların verdiği eğitimleri tam olarak öğrenenler 100 puanla ödüllendiriliyordu. Ağaç dikme görevleri her ağaca 1 puan veriyordu. Saha temizleme görevi veriliyordu o alanı temizleyince 5 puan veriyordu. Bunun dışındakiler hep öldürme göreviydi yada arenada ilk 20 içerisinde olması gerekiyordu. 1inci 100 puanla ödüllendiriliyordu. Yerini korudukça 5 puan veriliyordu ama kendinden düşük sıradakilere meydan okunması ve bilerek yenilmemesi gerekiyordu. Şartlar bunlardı.

RaidenWhere stories live. Discover now