Bölüm 123 Kan Elementi

1.7K 176 5
                                    

Raiden ve Laila kalkandan geçerek Kara Ormana girmişler, gölün kenarında duruyorlardı. Laila hiçbir zaman başındaki kapşonu ve yüzündeki maskeyi çıkarmamıştı, Raiden de bu konuda onun üstüne gitmemişti.

Laila
"Raiden gücün gerçekten etkileyici ama biz tüm elementlerden üstün bir element kullanıyoruz, Dedem zaten bunu ve nereden geldiğini zaten anlatmıştır. Ama genellikle söylemeyi unutur, Bin kişide 1 ihtimal ile doğan çocuk ana kana yani Ketsueki kanına yakınlık durumu %50 değil %75 olur. Bu da bizi Sekketsu ailesiyle eşdeğer yapar. Ama Sekketsu ailesi de aynı bizim gibi Bin kişide 1 ihtimal %99 Ana kana yakın bir çocuk doğabiliyor. Yani 120 seviye değil 118 seviye kullanabiliyor, yine de kendi yaşıtlarından güçlü oldukları kesin."

Raiden
"Laila bana elementi öğretmeye geldin, bu anlattıkların benim ne işime yarayacak?"

Laila biraz kaşlarını çatmış
"Raiden öncelikle bu element hakkında en ufak bilgi eksikliği senin gelişmeni engelleyecektir. Sana neden benim eğitim verdiğimi biliyor musun? Hayır. Çünkü bilgi eksiğin var. Sana söylemiştim değil mi? Alt ailelerden bazen bir üst aile kadar güçlü çocuklar doğabiliyor diye. İşte sen de ben de Ana Kana yani Ketsueki ailesine %75 yakın olarak doğanlarız. Dedemin sana verdiği taş senin gücünü tam olarak ölçemedi, çünkü o basit bir taştan başka ne bekleyebilirsin. Bunu neden mi anladım eğer %50 ana kana yakın olsaydın seni birkaç saniyeliğine, hatta birkaç dakikalığına hareketsiz bırakabilirdim ama yapamadım çünkü sen de ben de %75 ana kana yakınız. Anladın mı şimdi gereksiz olarak gördüğün şeyin ne kadar değerli olduğunu."

Raiden biraz şaşırmıştı ve
"Anladım bir daha sözünü kesmicem."

Laila biraz daha yumuşamış ama ciddiyetini koruyarak
"Güzel, şimdi gelelim kan elementinin D zorlukta olan kısmına, Kan Elementine sahip olanlar başka canlılının göz kapaklarını kapatabilirler, çeneyi kapatarak konuşmasını engelleyebilirler, elin hareket etmesini engelleyebilirler, kolların hareket etmesini engelleyebilirler, bacakların hareket etmesini engelleyebilirler.

Şimdi C zorlukta olan kısma geçelim, canlıyı geçici kör edebilirler, geçici sağır edebilirler, geçici konuşmasını ve bağırmasını ses tellerinin titreşmesini enegelleyebilirler, elleri açıp yada yumruk yapabilirler, dirsekleri kontrol ederek kolu katlayıp açabilirler, omuzları kontrol ederek kolu öne arkaya aşağı yukarı hareket ettirebilirler, belden öne doğru eğilmesini sağlayabilirler, bacak kontrolünde yere çömelmesini veya diz çökmesini sağlayabilirler.

Şimdide B zorlukta olan kısma geçelim.
Canlıyı kalıcı kör etme, kalıcı sağır etme, ses tellerini parçalamak, el üzerinde tam kontrol yani parmakları geriye katlayarak kırabilirsin, kol, omuz, omurga, bacak üzerinde tam kontrol, birini yürütebilirsin, vurdurabilirsin veya söylediğim uzuv ve kemikleri kırabilirsin.

Şimdide A olan kısma bakalım.
Canlının uzuvlarından ve 1 kemiğinin ve ses telinin tam kontrolüne sahip oldun, iç organlarının kalp, dışında hepsini geçici olarak hareketsiz bırakabilirsin nefes almasını, acıkmasını veya böbreklere biraz baskı uygulayıp altına kaçırmasını sağlayabilirsin.

Bu sonuncu söylediğim bana sulanan erkeklere sık yaptığım bir şey. Neyse konuya dönelim

Şimdide S zorluğa geçelim
Kalbi geçici durdurma ve diğer tüm organları kalıcı durdurabilirsin, ki merkezinden vücuda enerji yayılmasını engelleyebilirsin.

Şimdi SS zorluğa geçiyoruz.
İç organların tamamını konrtrol edebilir veya patlatabilirsin. Aynı şekilde Ki merkezini yok edebilirsin.

Kısacası zamanla canlı üzerinde tam kontrole sahip oluyorsun. Tabi bunları kontrol etmek için %50 yakın olanlar için zorunlu her 4 seviyede 1 yada 2 organda konrole sahip oluyorlar. Bu şekilde tam 100 seviyeye denk geliyor. Ama bizim gibi Ana Kana %75 yakın olanlar istediği zaman istediği zorluktaki organları kontrol edebilme imkanına sahip oluyorlar.

Ayrıca kontrol ettikleri canlı sayısı her 10 seviyede %50 yakın olanlar için 1 artar. Yani bu şekilde seviye 1den seviye 10a kadar 1 kişi kontrol edebiliyorlarken, seviye 11den 20ye kadar 2 kişi kontrol edebiliyorlar, yani minimum 1 maksimum 10 kişi kontrol edebilirler.

%75 yakın olanlarda minimum 10 maximum 100dür yani her seviyede 1 fazla canlı kontrolü yapabilirler.

Ketsueki ailesi de minimum 100 maximum 1000dir. Yani 10 kişiyle binlerce kişilik bir orduyu yok edebilirler. Tabi bu bize gösterdikleri güç büyük ihtimalle güç sınırı bu değildir, çünkü tek başına milyonluk orduları yok edenler var. Bu durumu anlayabilmiş değilim."

Raiden şok olmuştu d seviyesi en basitleriydi ve o bile korkunç ve yeterliyken, c, b, a, s, ss seviyeleri daha da korkunçtu. Bir de bu korkuçluk 1000 kişiyi kontrol etmeye kadar gidiyordu ve kız bunu anlamamışmıydı.
"Öhöm sözünü kesmicem dedim ama 1000 kişilik kontrol edilen bir orduyla neler yapılmaz ki? Bir de şöyle düşün sen 1000 kişilik orduyu onların elinden aldın bu 1000 kişi kendi askerlerine saldırıya geçti ya 9bin kişilik ordu bu binine saldırmayıp onlara karşı savunmada kalıp başka bir yerden açık verecekler ve ölecekler yada kontrol edilen Bin kişiye saldırıya geçecekler ki bu en basit olanı bu şekilde de kontrol edilen Bin kişi arasından ve karşı taraftan saniyede yüzlerce kişi ölecektir, sen de ölen her askerin yerine yeni birini kontrol etsen senden adam eksilmeyecektir ama karşı taraf için tam bir kıyım olacaktır.

Bu eğlence için yapılan bir şey olacaktır. Ama kendiside savaşa dahil olur, kendiside bir yandan öldürürken diğer yandan da Bin kişiyi sadece düşünerek öldürürse milyonluk orduyu 1 gün gibi kısa sürede öldürebilir zaten bu olurken askerlerin cesaretide, savaşma isteği de kırılmış olacaktır ve böyle bir orduyu öldürmek zaten kolayken daha da kolaylaşacaktır.  Üstelik bunu sadece 1 kişi üzerinden anlattım 10 kişi giderse durumu tahmin etmişsindir zaten. Ee hala derse geçmedik."

Laila şok olmuştu
"Ben hiç böyle düşünmemiştim. Neyse Her ne kadar Kan Elementi güçlü olsa da başka canlıyı kontrol konusunda Alem seviyelerine göre %50 olanlar kendilerinden 2 seviye düşük olanları kontrol edebilirler, %75 olanlar kendilerinden 1 seviye düşük olanları kontrol edebilirler, %90 üzeri olanlar kendileriyle eşit seviyede olanları kontrol edebilirler.

Gelelim kişisel kontrole, kanınla aynı su elementindeki gibi kılıç, kalkan, zırh yapabilirsin. Element seviyen ne kadar güçlüyse bu da o kadar güçlü olur. Yani seviye 10 olduğunda Evren Alemindeki biriyle çarpışabilecek güçte olacaksın ama kimin kazanacağı her zaman belirsizdir. Sonuçta o orjinal evren aleminde olacak ve bununda ilerisinde elementleri ve büyülü eşyaları da olacak. Bu yüzden kimin kazanacağı belirsiz oluyor. Zırhını senden 2 seviye yüksek olan biri parçalayabilir, silahını kırabilir."

Raiden'in canı sıkılmıştı
"Eğitime geçicek misin artık? Yoksa eğitimden vaz geçeceğim."

Laila şok olmuştu bunca anlattığı şeye rağmen eğitimden vaz geçmek mi? Kafayı mı yemişti bu? Ana Kana kendisiyle eşit yakınlıktaydı, eğer eğitimden vaz geçerse Moreno ailesinin gücü çok düşecekti.
"Tamam tamam başlıyorum, şu ana kadar Kan Elementini hep birini öldürünce hissettin ama öldürmeden de hissedebilirsin. Meditasyona gir ve kendi vücudundaki kan akışını hissetmeye yoğunlaş."

Raiden sonunda der gibi bir nefes vermiş ve gözlerini kapatmış vücudundaki kan akışına yoğunlaşmaya çalışıyordu. Bütün bu bekleyiş sadece bunun içinmiş.

RaidenTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon