AÇIKLAMA

12.2K 363 25
                                    

Uzun hatta upuzun zamandır yokum ve gelen mesajlarına cevap bile veremez haldeyim hepinizden hem özür dilemek hemde gelişen olaylar zincirinden haber etmek istiyorum.

Biliyorsunuz ki ben eğitim sürecinde bölümleri zor yazıyorum nedeni iç mimarlık öğrencisi olmam ve proje juri derken teslimler falan normal bi fakülte değil mimarlik fakültesi, abartısız söylüyorum son 2 haftadir 3 saatlik uyku dilimde uyuyorum ve kendi ailemi bile arayacak zamanım yok. Bu sene 3. Sınıfım işlerin bu denli yoğunlaşacagini düşünmezdim, bu bir bahane degil hiç mi boş vaktin yok, bi açıklama yapabilirdin diyenler olacaktır tabi haklılar ama hiç yüzüm yoktu. Bu durum ne kadar devam edeceğini sizlere ne zaman dönebilirim hiç bilmiyordum ve boş yere kimseyi umutlandirmak istemedim. Atılan mesajlarda ve yorumlarda hakaretler vardı üzülmedim normal bi zamanda olsa asla buna müsade etmez o kişilere gereken cevabi veririmdim ama dedim ya yüzüm yok diye. Koca bi yaz boyunca dogru düzgün 15 bolum dahi yazmadım. Sanırım yorgundum ve ilk defa nefes almak istedim istesemde yazi yazamıyordum staj derken sehir dışındaki 3 haftalık tatil hepsi beni engellemişti.

Gene içinizden bazıları "ya bizine bunlardan!" Diye düşünüp sorabilir. Ben yazarlik yaptığım bu 5 sene boyunca bir kere olsun sizi kıracak bir sey yapamadım bütün bi yazı beraber geçirelim diye haftada 3-4 bölüm yayınladım ki hiç pişman değilim keşke o zamanlar da olduğu gibi bol bol vaktim olsa. Demem o ki ben sizin bana verdiğiniz değere hep saygı duydum ve iletişimsiz birakmadim sizi ama bu sene islerin rengi değişti. Benim alemsiniz siz sizi bırakmak istemiyorum ama hala beni okumak beklemek istemeyenleriniz olabilir, anlarım. Onlardan dahi özür dilerim.

Ve son olarak yeni bölüm ne zaman yazar diye soranlara cevap için net tarihi açıklıyorum 15-01-2018 yani önümüzde ki pazartesi yeni bölüm sizlerle. Finallerim cuma günü bitiyor artık aranıza dönmeyi istiyorum. Pazartesini bekleyin canlarım, sizleri çok seviyorum ❤❤

O SEN DEĞİLDİN (Atos Serisi : 3)Where stories live. Discover now