AKŞAM YEMEĞİ

10.6K 907 135
                                    

"Tanrım buna inanmayacaksın!" Sarı saçlarını iki yandan toplayan kız yaşından çok daha küçük gösteriyordu. Pedro üzerine doğru oturan kızı rahat ettirmek için tek bacağın üzerine doğru çekti. Jess tek elini adamın boyuna doğru dolayıp elinde ki telefonu açtı. Atos'lar aralarında ki ülke sınırına rağmen her şeyi Jessica'yla paylaşacak yöntemler geliştirmişlerdi. Özellikle saatler süren görüntülü konuşmalar buna dahildi. Jessica nefesini tutmuş heyecanla bir kez daha çığlık attı.

"Bak!"

Pedro kızın gösterdiği videoya odaklanmakta zorluk çekiyordu. Özellikle kısacık şortunun altına bir şey giymediği için çıplak teni onun kumaş pantolondan bile hissetmesine neden oluyordu. Sol elini kızın bacaklarına doğru uzatıp bir süre onu okşadığında kız ele hızlıca vurdu.

"Pedro! Uslu dur sevgilim, neler kaçırdığına bilmiyorsun" kız kırkırdayarak tekrar videoya çevirdi bakışlarını.

"Asıl şuanda neler kaçırabiliriz sen bilmiyorsun" dedi adam sert tutumu gevşetip kızın boynuna yüzünü dayarken Jessica en sevgidiği kısım gelince daha çok gülmeye başladı.

"Bak bak! Sevgilim bu en sevdiğim kısım! Tanrım Ewan adamı öldürmediği için şanslılar!"

Pedro'nun tatlı vanilya kokusundan mahrum bırakan videoya bakmak zorunda olduğuna artık emindi. Başını kızın boynundan çekmeden önce ıslak bir buseyi oraya mühürledi. Kızın teninde hissettiği elektik şimdiden vücuduna dolmaya başlamıştı.

Kızın kahkahaları attıkça merakı daha da artmış videonun yarısında olduğu belli olan kısımda bir süre göz gezdirdi. Atos malikanesinin en geniş salonunda çekilen video da tanıdık birkaç simayla kaşları havaya kalktı. Özellikle mavi gözlü evde çalışan kız olarak bildiği Eleanor'un yanında oturan adamın Santos olduğuna emindi.

"Bütün Poulos ailesi toplanmış" Jessica heyecanla yeşil gözlerini büyütüp ona döndü.

"Tanıyor musun onları?"

"Santos Poulos Atina'da önemli işler yapan ailenin başında geliyor sevgilim.."

"Sıkı dur sevgilim" Dedi Jessica heyecanla.

"Bu adam Eleanor için gelmiş, annemin söylediğine göre Eleanor'a aşık olmuş olabilme ihtimali babamı boşama ihtimalinden çok yüksekmiş"

Pedro tekrar bakışlarını Santos'a çevirdi hemen ardından Niko'nun soğuk esprisine gülen Alex ve Chis'i gördü. Yüzü asla gülmeyen hatta dişlerini sıktığı belli olan Ewan ise pis bakışlarını doğrudan Santos'un üzerinde kenetlenmişti.

"O halde Ewan için şans bitmiş demektir bebeğim.."

"Anlamadım?" dedi Jessica.

"Santos Poulos'u tanıyınca daha iyi anlarsınız bebeğim.."

"Neden şifreli konuşuyorsun ki?" Kızın burnu havaya kaldırmış kaşları çatık haline gülmemek için başını eğil usulca alnına bir buse daha kondurdu. Evde yalnız oldukları için Jessica oldukça rahattı son zamanlarda özellikle de bayan Alida krizinden sonra kızda farklı değişimler olmuştu. Durup dururken onu kışkırtmak gibi.

"Şifreli konuşmuyorum ben sadece sana olacaklar konusunda önceden uyarıyorum. Bu piç sıkıdır kolay pes etmez, inatçı kişiliğini severim ayrıca kolay kolayda bir şeyi paylaşmaz. Bencil piçin önde gidenidir yani.."

"İyi anlaştığınız ortada" dedi kız gülümseyerek.

"Santos iyi anlaşabileceğim sayılı adamlardan birisi, iyi kumar oynar kaybettiği de görülmez. Risk alır ama riski aldığı şeye de güvenir. Kolay kolay her şeyi de beğenmez-"

O SEN DEĞİLDİN (Atos Serisi : 3)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin