OYUN PART 1

9.7K 1K 47
                                    

Çıplak ayaklarının altında ki yaş çimenler parmak aralarına sızıp tenine battıkça hareketsizliği zorlanıyor, aynı anda nefes alırken vermenin verdiği zorluk gibi önüne bakıyordu. Elinde uzun ince sopasıyla başında duran yaşlı adam sürekli çocukları kontrol ediyordu. Yanında sürekli ter döken Niko artık hareketsizliğinin son demlerini yaşıyordu. Niko için 30 kilo onun için 20 kilo. Ellerinin üzerinde taşıdığı ağır çuval düşürmeden durmak git gide zorlanıyordu. Önlerinde duran üç çocuk hiç kıpırdamadan 35 kiloluk çuvalları taşıyordu. Ter anından sızıp dudakların da tuzlu bir tat bırakıyordu. Sol bacağı önde hafif eğilir dik poziyon da durmak git gide zorlanıyordu. 1 saat diye düşündü, güneşin ve havanın yönüne doğru sadece 1 saat geçmişti ama sanki bin yıl geçmiş gibi hissediyordu.

 1 saat diye düşündü, güneşin ve havanın yönüne doğru sadece 1 saat geçmişti ama sanki bin yıl geçmiş gibi hissediyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Hareket tam olarak bu yoga da ve denge konusunda en önemli hareket birisidir. Sadece ellerinin üzerinde ağırlık var)

"Niko!" diye uyardı yaşlı adam çocuğun sırtına sopayı vurarak. Niko dudağından kaçan iniltiyle pozisyonunu dikleştirdi.

Bir Atos gibi büyümek için önce savaşmayı öğrenmeleri gerekiyordu. Savaşmayı öğrenmek de savaşırken asla ayrım yapmayan büyük babalarına kalmıştı. Yaşlı kurt torunlarını ne kadar severse savaşmayı da bir o kadar seviyordu. Onları eğitirken asla taviz vermezdi. Konu Jessica olsa bile.

"Moruk bu işkence daha ne zamana kadar devam edecek? " diye söylendi Niko. Jes usulca göz kapaklarını indirip tenini yakan güneşi ve ağırlığı unutmayı düşündü. Annesinin bile bu eğitimden geçtiği düşünülürse çok da zor olmasa gerekti.

"Kıpırdamadan durmayı öğrendiğinizde!" dedi bağırarak. Jessica artık soluğu kesen ağrıya dayanamaz haldeydi.

"Dinlenmeleri gerek Dimitri!" diye bağıran anneleri evin iç kısmından onları üzülerek izliyordu. Alex ve Chistian hiç kıpırdamadan beş saat durabilir pozisyondaydılar ama gözü her Niko ve Jessica'ya kaydıkça üzülüyordu.

"En azından beş dakika" dedi kadın üzüntüyle. Dimitri kadının sırtını sıvazlayıp gülümsedi.

"Öğrenecekler Hera, babam onları eğitirken asla yanlış yapmaz. Ewan ve Alex'e bak ilk başladıklarında onlarda Niko kadar kötü haldeydi"

"En azından Jessica-"

Dimitri kadına itiraz eder gibi başını salladı.

"Özellikle onun eğitimi tamamlaması gerekiyor, çok zayıf her zaman yanında olmayız kendisini korumayı öğrenmeli.."

Hera endişeyle küçük meleğine kontrol ederken Niko'nun artık ayaklarının titremeye başladığı gördü.

"Tanrım Dimitri! Onlara bir şey olursa seni boşarım!"

"Sabah kahvaltısında da boşanacağımızla ilgili bildirimi zaten dinledim tatlım, şimdi otur ve çocukları seyredip daha fazla endişelenme."

O SEN DEĞİLDİN (Atos Serisi : 3)Where stories live. Discover now