SANTOS POULOS

11K 908 115
                                    

Hera heyecandan titreyen ellerini birbirine kenetleyerek masanın diğer ucunda birbirileriyle atışan iki çocuğu süzdü. Niko Ewan'a aldığı son model telefonu geri almak için hamle yaptıkça Ewan onu geri püskürtüyordu. Kahvaltı servisi için Eleanor elinde ki servis tabaklarını yanı başında duran sarı saçlı kısa boylu kıza uzattı. Sadece iki aydır bu evde çalışan kız heyecanını atabilmek için asla ağzını açmıyordu.

"Tatlım ben biraz daha pandebona* alabilir miyim?" Dimitri yanı başında oturan eşinin bu sabah fazla iştahlı olmasına endişeyle seyrediyordu.

"Hayatım bugün özel bir gün mü?"

Eleanor Hera'nın tabağa bir tane pandebona bırakırken gülümseyen kadına başını salladı.

"Hayır aşkım, neyi böyle düşündün yoksa duydun mu?" dedi heyecanla. Hera yeşil gözlerini heyecanla kıpıştırırken Dimitri'nin endişesi büyüyordu. Masanın başında oturan babası bile Hera'nın bu sabah fazla tuhaf olduğunu düşünüyordu.

"Dimitri karının nedensiz heyecanı seni dün gece öldüremediğinden mi?"

Gülmemek için dudaklarını ısıran Chis ve Alex çaktırmadan babalarını kontrol etti. Dimitri dün gece ki kavgayı hatırladıkça yattığı sert zemin yüzünden sırtı ağrıyordu. Hera onu delirtmek için anahtarı saklamış kapıyı açana kadarda kapının dibinde uzanmıştı.

"Bence annem babamın kafasında daha fazla vazo kırmak için eziyet ederek öldürecek" dedi heyecanla Niko. Hera küçük bir kahkaha atarken Dimitri oğluna doğru kükredi.

"Çok konuşanlara neler yaptığımı biliyorsun evlat!"

"Niko babanı kızdırma ve babacım hayır kocamı daha boşamayı veya öldürmeyi düşünmüyorum. Çok daha iyi bir şey oldu" Kadın heyecanla ellerini çırpıp bütün herkesin dikkatini üzerinde topladı. Cindy ağzında ki lokmayı yutmadan heyecanla mırıldandı.

"Büyük anne bir şey yumurtalayacak anne!"

"Yumurtlamak?" dedi Chistian Hilal'e doğru. Hilal gülmemek için dudaklarını ısırdı, ee normal diye düşündü. Çocuk da bütün gün onunla Türkçe deyim ve atasözlerine maruz kalınca kültür olarak da tam dersini alıyordu.

"Yani bir şey açıklayacak diyor kızımız sevgilim" Hilal'in tercümesiyle beraber küçük kızları ona doğru döndü.

"Babacım annemle nasıl anlaştınız hala anlamış değilim.."

"Biz anlaşamadık zaten meleğim, annen normalden uzun tırnaklarını bana geçirip durdu."

"Hak ettin!" diye mırıldandı kadın.

Hera birbirlerine gireceklerinin sinyallerini veren çifti hızlıca ayırmak tekrar ilgiyi üzerinde toplamak için bıçağının tersiyle bardağına üç kez vurdu.

"Lütfen ilginizi tekrar bana yönlendirin canlarım"

"Benim ilgim hep sende sevgilim" diye araya girdi Dimitri, dün akşamki kavganın üzerine bir sünger çekmezse bu gece de o kapının önünde üç saat yatma gibi bir durumu vardı. Hera onu ballayan kocasına gülümseyip.

"Elbette ki bende olacak aşkım, olmazsa neler olacağını ikimizde hatta bu masada ki küçük Cindy bile biliyor. Gözlerine ihtiyacın var" dedi kadın uyarıcı bir şekilde. Dimitri zorlukla day çayına uzanıp bir duyum aldı. Hera asıl dikkati çekebilmek için Ewan'ı kontrol etti hemen ardından mavi elbisesiyle göz dolduran Eleonar'u.

"Bu akşam herkesi saat 8'de evde tam bir şekilde istiyorum-"

"Maç var!" diye bağırdı Niko hemen ardından Ewan girdi.

O SEN DEĞİLDİN (Atos Serisi : 3)Where stories live. Discover now