O ADAM OLMAK

13.4K 980 98
                                    

Alex her zaman sol tarafında taşıdığı silahı adama doğru doğrultmuş vaziyette bekliyordu. Abisi her ne kadar Ewan'a emir vermiş olsa da şahit olduğu şeyin karşısında sakin kalmamıştı. Niko tam arkasında hırlar gibi sesler çıkarıyordu. Otelin lobisinde ki korumalara sorunsuz atlatmış 23. Katta ki odanın numarası için Niko'nun resepsiyonda ki kızları ayartışına kadar zaman kaybetmişlerdi. Kızlar Niko'ya kendi numaralarının da yazılı olduğu bir kağıt uzattığında Chis araya girmişti.

"NİKO!"

Niko önce davranıp kağıdı asansöre binmeden atmıştı. Asansörün gelmesi iki dakikalarını almıştı. 1821 numaralı özel süit odanın önünde durdular. Alex kapının koluna indirdiği güçlü bir darbeyle kapı boştaymış gibi açıldı.

Pedro onlardan tarafa bakmadan kızın kendisine gelmesini beklemeye inatla sürdürdü. Chistian işlerin çığırından çıktığını kızın üzerinde hiçbir şey yok bir şekilde adamın kucağında gördüğünde anladı.

"Jessica!" dedi Alex. İlk konuşan o olduğu için iki adım ilerlemiş silahı asla düşürmeden adama doğrultulmuş vaziyetteydi.

"Gel buraya" dedi Chis. Sakinliğini o adam küçük kız kardeşine yakınlığını kesmeden sağlayamazdı.

"JESSİCA!" Diye kükredi Alex. Jes sanki bir rüyadan uyanmış gibi adama olan donuk bakışlarını kesip yaşlı gözlerini abilerine doğrultu. Kızın ağlamaktan kızaran küçük burnu yanaklarına kadar inen gözyaşları dördünü korkutmaya yetmişti.

"Ne yaptın ona piç!" diye atıldı Niko. Ewan çocuğu engellemek için omzundan tutmuş Pedroya ulaşmasını önlüyordu.

"BIRAK BENİ" diye haykırdıkça Niko Ewan onu daha sert kavrayıp zapt ediyordu.

"Kardeşimi bırak Pedro" dedi son sakinliğiyle Alex. Pedro kızın üzerinde ki kalın örtüyü onun beline doğru doladı çabucak. Kızın ayağa kalacağını düşünmüyordu, kalkarsa bayılır endişesiyle onu tekrar kucaklayıp bir süre karşısında onu öldürecek gibi duran adamlara baktı.

"Chistian" dedi Pedro düz bir ses tonuyla. Chistian adamın neyi ima ettiği anlamış gibi önünde bitti. Pedro kızın şakaklarına kısacık bir öpücük kondurdu.

"O ben değilim ama benim için sen o'sun.." Genç kız sıcaklığına daha yeni alıştığı adamdan koparılmak istemiyordu. Geri gelen anılarının altında ezilen bedenine tek kabuğu onun sert güçlü kollarıydı sanki. Onu bırakmak istemediği belli ederek adamın beline kollarını daha sıkı doladı.

"Jessica!" dedi hırlar gibi Chistian.

"Gitmek istemiyorum.." dedi genç kız.

"Jessica?" dedi Pedro şaşkınlıkla.

Chistian adamın yüzüne sert bir yumruk indirmemek için dişlerini kenetleyip sıktı. Jessica'yı o adamdan koparması için eğer onu zor kullanması gerekirse bunu yapacaktı.

"Şimdi git" dedi adam kendi dilinde. Odadaki dört erkekte onu anlamıyordu. Jessica adamın ne söylemek istediğini anlamış gibi baktı yüzüne.

"Ben burada olacağım küçüğüm" diye bitirdi cümlesini. Jessica kollarını boşluğa salınca Chistian kızı kollarının arasına alıp çekip adamdan kurtardığını belli edercesine gözlerini dikti.

"Gidelim" dedi Chis.

"Bu ne olacak?" dedi Alex Pedro'yu göstererek.

"Onunla daha sonra hesaplaşırız. Gidelim.."

Odadan ilk çıkan Chistian olmuştu hemen arkasından Alex ve Ewan.

"Daha bitmedi" dedi Niko tehdit edercesine.

O SEN DEĞİLDİN (Atos Serisi : 3)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ