O SEN DEĞİLDİN

14.3K 980 67
                                    

 Mariah Carey - My All (from Around the World)

2YIL ÖNCE..

İnce buz parçasının üzerinde yürümek kadar zordu evden kaçmak. Sessiz adımlarla yaklaştığı arka kapının kolunu çevirip büyük bir adımla arka bahçedeydi. 18 yaşında olmasına rağmen evden kaçmak zorunda kaldığı için kendisinden utanıyordu. Annesine anlatsa bile onu dinlemezdi, Gölgeyle aralarında ki ilişkiden kimsenin haberi olmaması gerekiyordu. Özellikle de Hera. Ah annesi onu odaya hapsine kadar cezalandırabilirdi.

"Bende seni özledim güzelim sadece işler çok yoğun."

Niko, ah Niko! Tanırının belası diye mırıldandı. Eğilerek geri adım attı eğer sesini duymasaydı tam köşede ona yakalanacaktı. Burnuna gelen sigarayla Niko'nun Chis gibi sigaraya başladığını anladı. Duruşunu dikleştirip sağ tarafa doğru adım attı.

"Ah evet tabi Dasha, görüşelim-"

Genç kız abisinin birden fazla kızla takıldığını bildiği için kızın ismini bu kadar kolay anımsamasına şaşırsada şaşkınlığı birazda geçmişti.

"Ne seni adın Dasha değil miydi?"

Jes gülmemek için dudaklarını ısırdı üzeri de ki sarı yağmurluğun ceplerine ellerini yerleştirdi. Niko'nun yanına birkaç kişi daha olmalıydı ki onlar kahkahayı basmıştı bile.

"Ah doğru Deblin değil mi- Deblin de değil mi? Sen 12. Sarışın değil misin?"

Niko tanıştığı kızların saç renginden numaralar verip kayederdi. Yüzlerce ismi hafızasında tutacak kadar akıllı değildi. Kurnazca kurduğu bu işi Ewan ve Alex de benimsemiş onlarda Niko gibi bir telefon rehberi çıkarmışlardı.Jesica abisinin git gide artan iğrençliğine daha fazla dayanamazdı.

"O halde Nati! Sen Natisin- Alo! Ah tanrım kapattı"

"12. Sarışın he? Bende 7 sarışın var sadece" dedi Ewan.

Niko bozulduğunu belli etmemek içi gülümsedi.

"Sende ki 7 sarışın iş görürken Niko 12 sarışından sadece 1 tanesini bile idare edemez vaziyette" dedi Alex

"Adı Nati değilmiş, o halde ne?"

"Halina, geçen gece tanışmıştın 175 boylarında yapay sarışın" dedi Alex.

"Oo dostum hafızan çok iyi" dedi Ewan.

"Kız üzerime içkisini döktü, unutmam mümkün değil"

Jessica Atos erkeklerinin muhabbetlerini anlamıyordu. Diğer erkeklere göre daha karmamış ve aptalcaydı. Ewan ve Niko bir kız için yüzlerce dolar bahis oynayıp bundan nasıl zevk alıyordu. Genç kız başını iki yana inatla sallayıp ikinci plana geçti. Olay basitti, Jhon'u arayıp onu alması için çağıracak işler biraz daha karmamış olsa da sonunda evden kolayca çıkabilecekti.

"Chistian gelmedi"dedi kadın gözleri yaşlı bir şekilde. Hera oğlunun Hilalden sonra git gide yok oluşuna artık dayanamaz haldeydi. Onunla iletişime geçmeye çalıştıkça ondan daha fazla koptuğunu hissediyordu.

"Hera kendini daha fazla üzme, oğlumuz bana benzediyse bir şekilde Hilal'i bulacaktır" dedi Dimitri. Hafif kır saçları alnına ve şakşaklarına dökülüyordu. Hala çok genç ve karizmatikti. Gençliğinde olduğunu gibi bir gülümsemesiyle onlarca kızın başını aklını alabilecek kıvamdaydı.

Hera elinde ki mendili öfkeyl eşine doğru savurdu.

"Tanrı aşkına Dimitri! Sen kaybettiğin bir şeyi dört ayda zor bulursun!"

O SEN DEĞİLDİN (Atos Serisi : 3)Where stories live. Discover now