Κεφάλαιο 7

638 104 9
                                    

Yoongi

Μόλις φτάσαμε στον προορισμό μας, είδα το πρόσωπο της Isabelle να φωτίζεται από χαρά και ενθουσιασμό, πράγμα που με έκανε κι εμένα χαρούμενο και ικανοποιημένο με την επιλογή μου.

Καθώς έβλεπα τον χλιαρό αέρα να κυματίζει τα καστανόξανθα μαλλιά της προς τα πίσω, κάνοντας για εμένα πιο εύκολο να θαυμάσω τα χαρακτηριστικά του τέλειου προσώπου της, ένοιωσα ένα σφίξιμο μέσα μου.
Δεν ήξερα όμως αν ήταν από την χαρά μου, που επιτέλους μπορούσα ξανά να την αγγίξω, να την φιλήσω, να την βλέπω να χαμογελάει.
Ή μήπως ήταν από τον φόβο μου πως ίσως δεν θα την ξαναέβλεπα.
Και αυτή τη φορά οριστικά.

«Yoongi είναι τέλειο!» είπε γεμάτη ενθουσιασμό, μα το βλέμμα της δεν άφησε την ήρεμη θάλασσα που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά μας.

Έβγαλα ένα μικρό γελάκι, μα δεν φάνηκε να το προσέχει.

Εκείνη έβγαλε γρήγορα τα παπούτσια της και σιγά-σιγά περπατούσε πάνω στην άμμο, λες και φοβόταν πως θα την κάψει, παρόλο που ο ήλιος είχε ήδη ξεκινήσει να πέφτει.
Ή ίσως απολάμβανε την αίσθηση της ζεστής άμμου στα πόδια της, μιας και αυτή την αίσθηση είχε να την νιώσει πολύ καιρό και ίσως να την είχε ξεχάσει.

Όπως και να είχε, εγώ απολάμβανα να την κοιτάω καθώς πλησίαζε όλο και πιο πολύ τη θάλασσα.

«Είναι πανέμορφη, ε;» άκουσα κάποιον να λέει από πίσω μου.

Χαμογέλασα και κούνησα θετικά το κεφάλι μου χωρίς να το σκεφτώ.

«Πολύ!» απάντησα, μα μόλις συνειδητοποίησα τι είχε πει το άτομο που βρισκόταν από πίσω μου, γύρισα και τον κοίταξα αγανακτισμένος.

Ο Jimin χαμογελούσε καθώς κοιτούσε μπροστά.
Δεν ήμουν σίγουρος αν κοιτούσε το τοπίο, ή την Isabelle.

Μόλις με είδε να τον κοιτάω, έχοντας μάλλον ένα δολοφονικό βλέμμα σχηματισμένο στο πρόσωπό μου, αμέσως σοβάρεψε και έστρεψε το κεφάλι του αλλού.

« Η θάλασσα εννοούσα!» είπε αμέσως προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον εαυτό του.

Αποφάσισα να τον πιστέψω, και γύρισα ξανά προς το μέρος της Isabelle, η οποία βρισκόταν ήδη μπροστά στη θάλασσα, αφήνοντας τα κύματα να βρέξουν τα γυμνά της πόδια και τα μπατζάκια του μαύρου τζιν της. Μα ήταν τόσο προσηλωμένη στη θάλασσα, που δεν έδειχνε να το προσέχει.

Εκτός από αυτό, φάνηκε να μην έχει προσέξει ούτε την μικρή καλύβα που βρισκόταν λίγο πιο πίσω.

Angels 2: The Fall (Ολοκληρωμένο)Where stories live. Discover now