Κεφάλαιο 24

257 41 10
                                    

Ο Εωσφόρος κοιτούσε τον Yoongi γεμάτος ενθουσιασμό και έκπληξη. Είχε αγνοήσει τελείως την παρουσία της "αδερφής" του, την οποία ο Yoongi πρώτη φορά έβλεπε τρομαγμένη.

«Yoongi! Επιτέλους συναντιόμαστε.» του είπε, με τέτοιο τρόπο που φάνηκε στον Yoongi πως ανυπομονούσε να τον δει, χωρίς όμως να ξέρει το γιατί.

Δεν μίλησε όμως και έστρεψε την προσοχή του στη Sophie, η οποία, όπως περίμενε και ο Yoongi, φαινόταν τελείως ανέκφραστη και χωρίς συναισθήματα.
Η έκφρασή της τον έκανε να ανατριχιάσει.
Ένιωσε φόβο. Φόβο για την αντίδραση της Isabelle.
Και ξαφνικά ένοιωσε ανακούφιση που πήραν την απόφαση να την αφήσουν πίσω.
Ευχήθηκε η αρχάγγελος να την πάρει από εδώ για να μην μπορέσει να την ξαναδεί.
Η Isabelle είχε περάσει ήδη τόσα πολλά, και ήξερε πως αν έβλεπε την αδερφή της σε αυτή την κατάσταση θα κατέρρεε εντελώς.

«Πως γίνεται να βρίσκεσαι εσύ εδώ;» ρώτησε η αρχάγγελος τον Εωσφόρο, ο οποίος όμως συνέχιζε να έχει την προσοχή του στον Yoongi.

Εκείνος ακόμα δεν είχε συνειδητοποιήσει ποιόν είχε μπροστά του, και ποια ήταν η σχέση μεταξύ τους, πέρα από την εξωτερική τους ομοιότητα.

«Αυτό ήταν κάποτε το σπίτι μου. Ήθελα να κάνω μια επίσκεψη και να δω πως είναι η κατάσταση.» είπε ο Εωσφόρος ειρωνικά και κοίταξε τριγύρω, «Όπως το περίμενα, είναι χάλια.»

«Όπως είπες, ήταν κάποτε το σπίτι σου.» απάντησε η αρχάγγελος, «Δεν έχεις θέση πια εδώ.»

«Σαριήλ! Κανείς μας δεν έχει θέση εδώ.»

Ο Yoongi κοίταξε την αρχάγγελο γεμάτος έκπληξη.
Πρώτη φορά άκουγε το όνομά της.
Μα μεγαλύτερη έκπληξη του έκανε το γεγονός πως ένας δαίμονας ήξερε το όνομά της, ενώ κανένας από τους αγγέλους δεν το γνώριζε.

Εκείνη γύρισε και τον κοίταξε αυστηρά, σαν να του έλεγε με το βλέμμα της να μην το πει σε κανέναν.

Ο Yoongi είχε τόσες πολλές ερωτήσεις.
Πώς γίνεται ο παράδεισος να ήταν το σπίτι ενός δαίμονα;
Ήξερε πως οι δαίμονες δημιουργούνται από τα αρνητικά συναισθήματα των ανθρώπων που πεθαίνουν και που στη συνέχεια επιλέγονται για να γίνουν φύλακες. Για αυτό και είναι απαλλαγμένοι από κάθε συναίσθημα.

Άρα ο δαίμονας που βρίσκεται μπροστά του αυτή τη στιγμή ήταν δημιούργημα των δικών του αρνητικών συναισθημάτων και σκέψεων, από τότε που ήταν ακόμα άνθρωπος. Και αυτό σήμαινε πως ο δαίμονας είχε και τις αναμνήσεις του.

Angels 2: The Fall (Ολοκληρωμένο)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant