Κεφάλαιο 20

277 56 28
                                    

Isabelle

«Jackson σταμάτα!» φώναξα ταραγμένη όταν ο ίδιος είχε επιτεθεί στον Yoongi εκνευρισμένος.

Οι γροθιές που του έδινε έρχονταν η μια μετά την άλλη κάνοντάς με να νιώθω τον πόνο όλο και περισσότερο, ακόμα κι αν δεν ήμουν εγώ αυτή που χτυπούσε.

Ο Yoongi από την άλλη δεν αντιδρούσε, κυρίως επειδή ήξερε πως δεν θα μου άρεζε καθόλου αν και ο ίδιος ανταπέδιδε στα χτυπήματα. Παρόλα αυτά όμως δεν φαινόταν να πονάει ούτε και να εμφανίζει κάποια πληγή στο πρόσωπό του.

Το ανέκφραστο βλέμμα του με έκανε να απορήσω αν όντως δεν ένοιωθε πόνο ή αν προσπαθούσε να μη το δείξει.
Ήμουν σίγουρη όμως πως ίσχυε το πρώτο.

Ο Jimin, επιτέλους, αφού παρακολουθούσε αυτό το θέαμα για αρκετά δευτερόλεπτα, έβγαλε έναν βαρύ αναστεναγμό και πλησίασε απειλητικά τον εξαγριωμένο Jackson, ο οποίος, όσο κι αν φώναζα, δεν έλεγε να σταματήσει να ρίχνει τις γροθιές του.
Τελικά ο Jimin τον άρπαξε από το μπράτσο και με μια κίνηση, και χάρη στην υπερφυσική του δύναμη, κατάφερε να τον πετάξει πάνω στον τοίχο που βρισκόταν στην άλλη μεριά του διαδρόμου, κάνοντάς τον να βγάλει μια κραυγή πόνου.

Κοίταξα έκπληκτη τον επίσης ανέκφραστο Jimin, και εκείνος κοίταξε εμένα.

«Συγγνώμη, αλλά ήθελα εδώ και ώρα να το κάνω αυτό.» απάντησε, προσπαθώντας μάλλον να δικαιολογήσει τον εαυτό του.

Φυσικά αυτή ήταν μία πολύ κακή δικαιολογία που δεν με έκανε να νοιώσω καλύτερα που μόλις πέταξε τον καλύτερό μου φίλο, κυριολεκτικά σαν σκουπίδι.

Αντιθέτως τον κοίταξα εκνευρισμένη και έτρεξα προς το μέρος του πεσμένου Jackson, προσπαθώντας να αγνοήσω το άγριο βλέμμα του Yoongi.
Ήξερα γιατί με κοιτούσε έτσι.
Επειδή πονούσα.
Και παρόλα αυτά αγνόησα τον σωματικό μου πόνο για να βοηθήσω τον φίλο μου.

Δεν έβρισκα κάποιο λάθος σε αυτό, μιας και ο ίδιος θα είχε κάνει το ίδιο για εμένα.

Ο Jackson προσπάθησε να σηκωθεί από μόνος του, με δυσκολία, και εγώ τον βοήθησα αφήνοντάς τον να στηριχτεί πάνω μου.

Έπιασε γερά το μπράτσο μου για να στηριχθεί και φυσικά δεν τον άφησα να καταλάβει τον μεγάλο πόνο που ένοιωσα σε εκείνο το σημείο, κάτω από το χοντρό του τζάκετ που μου έδωσε να φορέσω μόλις συνειδητοποίησε πως ήμουν γυμνή, λίγο πριν ξεκινήσει να χτυπάει τον Yoongi.
Εκείνος ήταν έτοιμος να έρθει προς το μέρος μας, αλλά τον κοίταξα με ένα αυστηρό βλέμμα, κάνοντάς του κατανοητό πως δεν θέλω να κάνει τα πράγματα χειρότερα.
Αυτό τον έκανε να σταματήσει, αλλά ταυτόχρονα να κοιτάει εκνευρισμένος τον Jackson, ο οποίος έδειχνε να τον κοιτάει με το ίδιο βλέμμα.

Angels 2: The Fall (Ολοκληρωμένο)Where stories live. Discover now