T W O

5.6K 92 4
                                    

                              Nik
Het is dinsdag en ik sta om met een raar maaggevoel. Ik heb gedroomd over Fien en het was geen nette droom.. Gisteren vond ik haar al indrukwekkend en nu begin ik me af te vragen of ik haar niet TE indrukwekkend vind.

Op school loop ik meteen naar mijn lokaal en leg alles klaar. Tien minuten later beginnen de eerste leerlingen binnen te komen. 'Hoi meneer Fitz.' 'Hi gurls.' Ik geef niet veel aandacht totdat Fien binnenkomt. Alweer straalt ze..

'Tomorrow there is gonna be a test! Een proefwerk jongens en meisjes.' Ik hoor gezucht maar kan me maar op een iets focussen, de onoplettende Fien. 'Gehoord wat ik heb gezegd Fien?!' 'Ja meneer.'

Ik gaf wat uitleg over de staat Amerika en na een snel uur mochten ze naar buiten. Toen Fien voorbij stapte nam ik haar even aan haar arm vast. 'Vergeet het proefwerk morgen niet.' 'Bedankt.' Ik laat haar gaan en kijk haar even na. Het is fout, maar het voelt zo goed..

Ik parkeer mijn auto voor het appartement blok en ga even langs bij Thomas. 'Hey makker!' Zegt hij als hij me ziet binnenkomen. 'Voetbal?' 'Ja, je hebt wat gemist. 'Is er iemand in de badkamer?' Vraag ik als ik een haardroger hoor. 'Vanessa.' 'Oelala.' 'Jaaaa!' Voor ik kon vragen hoe oud ze was kwam er een jong meisje in een badjas op zijn schoot zitten. Ik schat rond de zeventien. Ik lach en schud mijn hoofd. 'Ik laat jullie wel.' Zeg ik lachend en verlaat de kamer.

Vergeet niet te stemmen!

Wrong loveWhere stories live. Discover now