S I X

4.9K 97 5
                                    

Fien
Ik vertrek om vijf voor acht zodat ik meneer Fitz nog even kan zien. Gisteren heb ik niets anders gedaan dan aan hem gedacht. Toen hij zijn lippen in mijn nek zette genoot ik er stiekem van, maar ik was er niet klaar voor.. Nu wel dus.

'Meneer Fitz is in AL008.' 'Bedankt mevrouw Verhouwen.' Ik loop naar het lokaal AL008 en doe de deur open als ik zie dat meneer Fitz daar binnen is. 'Oh Fien wat-' Voor hij zijn zin kon afmaken liep ik om hem af en drukte ik mijn lippen op de zijne.

Hij pakt me op en zet me op de achterste bank zodat niemand ons ziet. Ik doe mijn mond half open en laat zijn tong spelletjes spelen met de mijne. Ik voel zijn handen over mijn rug wrijven en hij drukt zijn lippen in mijn nek. 'Volgende keer verder?' Vraag ik als hij mij kust. 'Ik zie je graag.' 'Ik jou ook.'

We doen onze kleren weer netjes. 'Pas op dat je me niet Nik in de les noemt.' 'Haha, ik zal erop letten.' Voor even drukt hij zijn lippen weer op de mijne, maar dan nemen we subtiel afscheid.

Tijdens de pauze praat ik zowat met iedereen totdat Nik langskomt. Hij knipoogt naar me en ik bloos waardoor Noa me vragen stelt. 'Nee Noa het is gewoon een leerkracht.' 'Oki oki.' Ze gaat haar eigen kant op en dan besluit ik ook maar naar huis te rijden.

Thuis zeg ik snel hey tegen mijn ouders maar loop dan door naar mijn kamer. Eenmaal in mijn kamer plof ik neer op mijn bed. Met Nik voelt het zo goed.. Maar nooit zal ik hem echt kunnen vastpakken met publiek. Deze gedachten doen me pijn en stiekem voel ik een traan over mijn wang rollen.

'Fien, eten!' Hoor ik mam aan de trap roepen. 'Ik kom!' Snel loop ik naar beneden. Als ik beneden ben ruik ik de heerlijke geur van macaroni van mam. 'Je hebt weer eens macaroni gemaakt!' Roep ik enthousiast. 'Inderdaad. Smakelijk!' Zegt ze als iedereen aan tafel zit.

'Leuke dag gehad?' Vraagt pap me na een "stilte". 'Ja hoor.' 'Ik heb gehoord dat je een nieuwe leraar Engels hebt?' Vraagt mam. 'Inderdaad. Meneer Fitz, hij valt mee.' 'Leuk. Valt zijn Engels ook wat mee?' 'Ja dat gaat eigenlijk wel. Met een Brits accent maar dat maakt hem zo aantrekkelijk.' Shit! Heb ik juist echt aantrekkelijk gezegd? 'Ehm, ik bedoel dat het hem goed staat.' 'Jaja.' Lacht pap. 'Echt!' 'Let maar goed op de regels eh.' Lacht mam nu ook.

Even moest ik me inhouden om niet kwaad te worden en zeker er niets uit te flappen. Juist als ik mijn bord wil afwassen, trilt mijn mobiel.

Nik zou je willen langskomen? Wil wat tijd met je zonder gestoor😏

Terwijl ik het bericht lees maakt mijn hart een sprongetje. Yes! 'Noa vraagt of ik langskom.' 'Nu niet, Fien.' Zegt mam kort. 'Maar het is een noodgeval!' Gelukkig springt pap bij: 'Ga maar. Maar wees voor elf uur terug thuis!' Snel kijk ik hoe laat het is. Negen uur. 'Deal!' Ik pak mijn jas en fiets snel naar Nik.

Een langer hoofdstuk! Ik vind het zo eigenlijk wel leuk om te schrijven, zo lang.. Jullie ook? Laat het me zeker weten en vergeet niet te stemmen!

Wrong loveWhere stories live. Discover now