T W E N T Y E I G H T

1.3K 36 3
                                    

                            Nik
Helemaal verslagen door de drank, klop ik aan bij Thomas. 'Broooooo!' Roep ik als hij opendoet. 'Whatthefuck?' Is zijn reactie en daarna trekt hij me naar binnen.

'Ben jij nu dronken!?' 'Ach maat! Jij bent altijd dronken, nu is het mijn beurt.' Zeg ik lachend. Hij rolt met zijn ogen en kijkt me meelevend aan. 'Fien?' 'Wie is Fien?' Vraag ik lachend.

'Bijna grappig. Volgende keer beter.' Zegt hij terwijl hij de fles Wodka uit mijn handen neemt. 'Genoeg van dit.' Zegt hij erbij. Ik rol met mijn ogen en spring dan in zijn sofa. 'Oh, ja hoor. Doe maar.' Zegt hij als hij naar me kijkt. 'Vertel wat er is gebeurd.'

'She's gonna grow lonely.' 'Wodka is echt niet voor jou, man. Nu even serieus.' 'Ik ben haar kwijt man.' Zeg ik opeens huilend. Zelfs al was het niet mijn bedoeling om te huilen, ik kon het niet stoppen. Ik zette de wodka weg en Thomas ging een pakje zakdoeken halen.

'Lief hoor, maar dat heb ik niet nodig.' 'Pak gewoon aan matcho.' Zegt hij lachend. Uiteindelijk neem ik ze toch aan.

Even later zet Thomas de tv aan en opent hij Netflix. We kiezen de film 'set it up' maar, zoals altijd, valt Thomas in slaap tijdens de film. Als de film gedaan is, hij was echt goed, keer ik terug naar mijn appartement. Om 10 uur lig ik al in slaap.

De volgende ochtend besluit ik het ontbijt over te slagen en te vertrekken. Niet wetend naar waar, rijd ik naar de autosnelweg. Ik voel dat ik de energie niet heb om echt goed op te letten, dus rijd ik helemaal aan de kant.

We mogen hier maar 100 rijden, maar iedereen rijdt hier ongeveer 120 en dus besluit ik om het ook te doen. Opeens merk ik dat ik bijna geen benzine meer heb en aan de kant zie ik een tankstation.

Na 2 minuten tanken is mijn auto terug vol en vertrek ik terug naar de autosnelweg. Nederland, Knokke, Brugge & Gent staan op een plakaat en dan kies ik voor Nederland. Als ik naar links moet hoor ik een grote knal.

En dat is het enige wat ik me nog herinner..

Heeft Nik een ongeluk gehad?
Omg sorry voor dit slechte hoofdstuk, maar ik had totaal geen inspiratie en ik voelde me wat verplicht om iets te plaatsen.
{{Vote!}}

Wrong loveWhere stories live. Discover now