E I G H T T E E N

1.9K 50 4
                                    

Fien
Bang voor wat Nik gaat zeggen, wacht ik af. 'Ik ben verliefd op dit meisje naast mij, al vanaf de eerste keer dat ik haar zag. Zelfs al wist ik dat ik mijn job kon verliezen, ging ik voor 100% voor haar.'

Eerst kijkt hij geschrokken, waar ik best zenuwachtig van word. 'Uw punt is?' 'Dat ik liever mijn job en alles kwijt ben dan haar te verliezen.'

Ik kreeg tranen in mijn ogen van dit uit zijn mond te horen. Stiekem nam ik zijn hand vast en kneep ik erin. 'Oke, u bent officieel uw job kwijt.' En weg is ie.

Kan ie dat zomaar opeens besluiten?, spookte er door mijn hoofd. Maar Nik stal mijn aandacht door me te kussen. 'Ik zie je graag schat.' 'Ik jou ook.' En ik kus hem.

'Wat ga je nu doen?' Vraag ik hem. 'Genieten van jou.' 'Schat, je kan toch niet rondkomen zonder bijverdiensten?' 'Klopt, maar ik vind wel iets.' 'Tuurlijk, iemand met jou capaciteiten geraakt overal binnen.'

Met een blij hartje ga ik school binnen. 'Fien!' Roept Noa. 'Noaaaaa!' Roep ik terug. Ze loopt naar me toe en geeft me een knuffel. 'Je bent zo blij?' 'Jaa.' 'Door een jongen?' Even word ik stil van die vraag maar toen besefte ik dat we niet mee moesten opletten.

'Nik.' 'Mnr Fitz!?' Vraagt ze geschrokken. 'Zijn jullie een stel?' Je kan zien dat ze er echt niet goed van is. 'Dat mag toch niet?' 'Klopt, maar hij is ontslagen.' 'Hah lol.' Ik kijk haar vragend aan maar lach dan toch.

School is gedaan en met een blij hartje loop ik naar de parking waar ik zo Nik zou zien. En ja hoor, daar staat ie. Voor het eerst in onze relatie krijg ik de kans om hem is goed te bekijken.

Zijn haren warren rond door de wind, zijn ogen zijn zo schattig dat je er meteen in kan verdrinken. Als ik naar hem toeloop merk je de details van hoe vol zijn lippen zijn. Niet te vol, maar ook niet te leeg.

Hij pakt me vast als ik eindelijk voor hem sta en het voelt zoo goed. Totdat de directeur weer komt.. 'Met alle respect mnr Fitz en Fien. Maar dit is een domein waar jullie niet meer thuishoren.' 'Jullie?' Vraag ik geschrokken.

'Ja jullie. Je denkt toch niet dat ik alleen maar Nik zou ontslagen en jou hier zou laten?' 'Maar dat was toch niet de deal?' 'De deal was ook niet dat jullie opnieuw begonnen met dit gerotzooi.'

Ik zie aan Nik zijn gezicht dat hij kwaad wordt, probeer hem tegen te houden, maar het lukt me niet. 'Mnr met alle respect, maar u kunt haar niet zomaar buiten zetten.' 'Jawel hoor, ik heb het hier nog altijd voor het zeggen.'

'Mnr de directeur..' Probeer ik nogmaals. 'Neen. Ik wil dat jullie vertrekken, nu.' Hij kijkt ons streng aan en dat is het moment waar ik besef dat onze relatie nog lang niet aanvaard zal worden.

ho craaaapp
wat gaat Fien nu doen? alles opbiechten aan haar ouders? aiaiaiaiaiaaiaii
{{vote!}}

Wrong loveWhere stories live. Discover now