S I X T E E N

2.2K 48 6
                                    

Fien

Op zoek naar wat ik vanavond zal aandoen zitten mijn gedachten stiekem toch bij Nik. Ik denk aan het moment waar ik gezegd heb dat het uit was en opnieuw brak mijn hart.

Als ik denk dat Jas straks mijn gedachten zal verzetten, verschijnt er een kleine glimlach op mijn gezicht. Dat is ook het moment wanneer ik weet wat ik vanavond ga aandoen.

" A pink dress "

7:30
Ik haast me naar beneden en zeg dat ik vertrek. Snel stap ik in de auto en rijd naar de plek waar we afgesproken hebben. Jas staat er al.

'Stap in!' Ze loopt naar me toe en springt in de auto. We vertrekken naar de dichtsbijzijnde discotheek en parkeren op de parking ernaast.

We feesten en drinken wat. 'Fien?' 'Ja?' 'Kom even mee.' Het gaat echt goed, we lachen samen en even vergeet ik dat ze verliefd op me is. Ze sleurt me mee naar buiten en gaat dicht voor me staan.

'Ik moet iets bekennen.' 'Wat?' Voor ik het wist drukte ze haar lippen tegen de mijne. 'Wtf!?' 'Ik ben verliefd op je meid.' 'Owowow. Jammer of leuk voor je i don't know maar ik ben niet verliefd op je!'

'Is het Nik dat je tegenhoudt?' Ik zwijg. 'Zwijgen is toestemmen.' 'Misschien.' 'Als dat het niet is. Wat houdt je dan tegen?' 'Dat ik gevoelens moet hebben voordat ik een relatie begin met iemand?'

'Wie zegt er dat ik naar een relatie streef?' 'Meid je hebt me gekust.' 'Misschien is dat een seintje à-la-jas voor een one nightstand?' 'Dat verandert niets.' 'Wat niet weet niet deert, liefie. En ik zie dat je er nood aan hebt.' Zegt ze terwijl ze me in mijn nek kust.

Stiekem geniet ik er van, maar toch laat ik me niet doen. '1. ik ben je "liefie" niet en 2. ik heb hier helemaal geen nood aan.' 'Als je er geen nood aan hebt. Waarom duw je me dan niet weg?' 1/0

Ze wrijft met haar handen op mijn benen. 'Ik weet dat je aarzelt.' 'Ik aarzel niet.' Ik weet niet wat me bezielt, maar niets in me zegt dat ik haar moet tegenhouden.

'Stiekem wil je dit.' Zegt ze terwijl ze haar handen onder mijn shirt steekt en likt aan mijn oor. 'Want als het niet zo was duwde je me weg.' Nog steeds zwijg ik.

Ik voel dat ze met haar handen naar mijn slip gaat en voel me hijgen. 'Als je me wegduwt stop ik.' Ik voel haar hand onder mijn slip en antwoord: 'Ik wil niet dat je stopt.' En kus haar.

We zoeken naar een kotje en als we er 1 vinden, rennen we er naartoe. Eenmaal in het kotje, trekt Jas de rits van mijn kleed naar beneden. Mijn kleed valt uit en ik trek haar broek en blouse uit.

Ze gaat op de stoel zitten zodat ik op haar schoot kan zitten en we kussen. Onze tongen spelen spellejes met elkaar en daarna besluit Jas mij op de grond te leggen zodat ze op me kan liggen.

Ze trekt mijn slip uit en likt zachtjes totdat ik kreun. We draaien om zodat ik op haar lig en zuig aan haar tepels.

Opeens besef ik wat ik aan het doen ben, maar bedenk dan dat ik dit morgen gewoon achterwege kan laten en dat ik geen verantwoording moet afleggen tegenover Nik. Dus ik besluit gewoon verder te doen en zorg ervoor dat ze kreunt.

Owowow damnnn!! Zagen jullie dit aankomen? Nou ik had zin om dit te schrijven zodat er wat meer spanning is. Goed?
{{Vote!}}

Wrong loveحيث تعيش القصص. اكتشف الآن