E L E V E N

3.4K 65 1
                                    

                              Nik
'Mason?' Vraag ik terwijl m'n les nog bezig is. 'Wat?' 'Kan je Fien en Jasmin terug binnen roepen?' Ik zie hem rollen met zijn ogen, maar uiteindelijk gehoorzaamt ie toch.

'Ze staan hier niet meer, meneer.' Zegt Mason als hij terugkomt. 'Hoezo?' 'Ik heb heel de school afgezocht maar nergens zijn ze te vinden.'

Ik voel mijn hart in mijn keel slaan en even moet ik iets vasthouden voor het geval dat ik flauwval. 'Blijf zitten.'

Ik loop de klas uit en ren naar buiten. Ik zoek mijn auto en zie dat ie weg is. Godverdomme! Snel neem ik mijn mobiel en bel ik Fien.

'Hey, met Fien! Ik ben er even niet dus laat een boodschap achter na de biep. Doei!'

Ze kan overal zijn, maar waar moet ik beginnen? Na een paar tellen besef ik dat mijn les nog altijd bezig is en stap dan terug naar het lokaal.

'En meneer?' Vraagt Mason. 'Houd je er buiten oke!?' Snel merk ik dat ik veel te grof gereageerd heb en bied mijn verontschuldigingen aan.

4:50
'Oke einde les mannen!' Iedereen juight en loopt het lokaal uit. Als enige blijf ik achter in het lokaal en voel een traan over mijn wang glijden. Hoe heb ik het zover laten komen?

Ik voel mijn mobiel trillen in mijn achterzak. Fien!

Fien we moeten praten. Ik ben in jouw appartement. Regel een taxi ofso want ik kom je niet halen

Langs de ene kant was ik blij dat Fien me wou zien maar langs de andere kant zat er echt een blok in mijn maag doordat ik haar nog nooit zo had zien doen. Snel pak ik mijn jas, ren naar buiten en pak een fiets die achteraan de school stond. Die geef ik morgen wel terug.

Eindelijk ben ik aangekomen en smijt de fiets in de garage. Voor het eerst neem ik de lift en haast me naar mijn kamer.

'Fien doe open!' Ik zie haar de deur opendoen en daarna wegstappen. 'Sorry babe..' 'Denk je echt dat je het elke keer kan goedmaken met een f*cking sorry!?' Ik merkte dat ze kwaad was dus nam wat afstand.

'Ik weet dat je kwaad bent..' 'Wat moet iedereen wel niet denken! Ze zijn niet blind he!' 'Gaat dit serieus over daarstraks?' 'Uhm ja!?' 'Ze weten van niets.'

'Ik heb het Jasmin verteld.' 'Pardon!?' 'Het is m'n beste vriendin en als je het niet aanvaard mag je gerust weg.' Ik keek haar aan alsof ik juist de slechtste film terwereld had gezien. 'Wat zei ze?' 'Positief.'

Ik zucht en kijk haar aan. Maar net zoals gewoonlijk houd ik het niet vol om seconden lang in haar wondermooie ogen te staren.

Ik loop naar haar toe en duw mijn mond tegen die van haar. Ik til haar op en zet haar op mijn tafel. 'Ik wil alleen maar jou.' Zeg ik hijgend in haar oor. Ze trekt mijn broek uit en trekt haar bloes uit.

'Alles vandaag?' 'Alles.' Antwoord ze hijgend terug. Met mijn hand ga ik onder haar slipje en algauw merk ik dat ze dat heerlijk vindt.

Ik til haar weer op en smijt haar op mijn bed. Als ze mijn boxershort wegsmijt begint ze zachtjes te likken. 'Ga door.' Zeg ik hijgend. Na een paar tellen komt er een kreun vrij en komt ze op mij liggen.

Als de uitdrukking "stomende seks" letterlijk was kwam er echt stoom uit onze slaapkamer.

Omgggg! Eerst wou ik echt een eind maken aan de Fik goals {Fien&nIK} maar toen las ik alles opnieuw en eigenlijk ben ik zelf echt gek op dit koppel. Jullie ook? Vergeet niet te voten!

Wrong loveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu