S E V E N T E E N

2K 51 3
                                    

                            Nik
Bij de fitness hoop ik mijn gedachtes te kunnen verzetten, maar het lukt maar niet. Ik kan alleen maar denken aan Fien.. Wat zou ze aan het doen zijn?

Na een uur geef ik het op en rijd naar huis. 'Makker!' Hoor ik Thomas roepen. 'Yo maat.' 'Al iets van Fien gehoord?' Vraagt hij als hij naast me komt stappen opweg naar mijn kamer.

'Nope.' 'Nee?' 'Nee, maar ik zie haar maandag.' 'Maandag is morgen, toch?' 'Uhu.' 'Nou goodluck dan maar.' Ik zie dat hij op het punt staat om te vertrekken. 'Wacht.' Hij draait zich om. 'Ja?' 'Wil je hier blijven? Ik heb niet echt zin om alleen te zijn.'

'Ehm ja natuurlijk. Film zien?' 'Oke, ik regel de chips wel.' Als ik juist wil aankomen met de kommetjes vol chips zie ik dat Thomas ondertussen een film gekozen heeft.

"Night blood"

'Saar heeft de film al gezien en kan niet stoppen met erover te praten. Dus moeten we de film zien!' Ik knik en samen kijken we naar de film.

(Saar is de zus van Thomas)

8:30 'Bro, ik moet gaan.' 'Oke, zie ik je morgen?' 'Ja. Wanneer zou je terug zijn?' 'Als ik Fien niet apart krijg, kwart na 4 normaal gezien.' 'Laat je me weten als je Fien wel apart krijgt?' 'Doe ik.' Hij knikt en stapt uit mijn appartement.

Met een zucht maak ik eten klaar en als het op is besluit ik in bed te kruipen.

In de ochtend word ik wakker gemaakt door mijn wekker. Als ik besef dat ik Fien ga zien wil ik eigenlijk blijven liggen, maar overhaal mezelf om toch op te staan. Het ontbijt sla ik over doordat ik buikpijn heb en vertrek naar school.

Eenmaal aangekomen zie ik Fien juist aankomen, alleen. Zonder na te denken, stap ik naar haar toe.

'Fien.' Ze lijkt zo wat geschrokken dat ik opeens voor haar sta. 'Wat wil je?' 'Praten met jou.' 'Nik, als ze ons hier samen zien ben jij je job kwijt.' 'Maar jij bent veel belangrijker dan mijn job!' Roept ie opeens.

Ik zie dat er een paar kinderen naar ons  kijken en ons dus gehoord hebben. 'Goed gedaan. Nu weet de helft van de school dat ik meer voor je ben dan alleen een leerling.' 'Sorry.' Ik hoor haar zuchten en pak dan haar hand.

Juist als ik iets wil zeggen, hoor ik iemand naast me "hoesten" en als ik me omdraai zie ik dat het de directeur is. 'Meneer Fitz.' Zegt hij streng. Meteen laat ik Fien haar hand los en wil ik 10km door de grond zakken van schaamte.

'Wil je je job kwijt misschien?' 'Nee.' 'Was het dan niet duidelijk genoeg Fien?' 'Jawel meneer.' 'Dus wat is dit dan?' 'Niets.' Hoor ik Fien antwoorden. 'Volgens mij was dit iets meer dan "niets".' 'Hij nam mijn hand vast, dat is alles.' 'Nu klinkt het alsof het de normaalste zaak van de wereld is.'

'Meneer, met al de respect. Maar u moet even luisteren.'

Inspiratieee💡
Zouden Fien en Nik trg samenkomen?
{{Vote!}}

Wrong loveWhere stories live. Discover now