Bölüm 8 - Kısım 13 "Bubka Moriz olayı"

27 5 0
                                    


21 Ağustos 2009

Rusya – Moskova / Şehir merkezinde bir restoran bar


Angelika aracını kaldığı otelden biraz uzağa park ederek otele gitti ve ardından otel odasına kendini kapattıktan ancak bir müddet sonra sakinlemeye başlamıştı.

Angelika dünyanın yetiştirdiği belki de en profesyonel, en zeki ve en hızlı bilgisayar korsanıydı. İsteyip de kıramayacağı bir bilgisayar sistemi dünyada belki bir elin parmakları kadardı. Onları da kırabilirdi belki ama başının büyük belaya girmesini asla istemezdi ve ölmek için henüz çok erkendi. Yaptığı işlerin bedelini tahsil ederken yalnız çalıştığının ve özellikle de bir kadın olduğunun kesinlikle anlaşılmaması gerekiyordu. Ayrıca yazışmalarında yalnız çalıştığının anlaşılmaması için itina ile hazırladığı sahte işaretler kullanıyordu ve bu işaretleri de uzak doğunun farklı ülkelerinden çalışıyormuş ve çok kişiymişler gibi paylaştırıyordu ki büyük bir çete ve çoğul kişi oldukları hissi vermeye çalışıyordu.

İşlerin karşılığındaalacağı bedeli de yalnız tahsil etmesi gereken Angelika randevularına bir erkekkılığında gitmek için bu çok özel aksesuarları ve kıyafeti kullanarak tam birerkek görümünü alıyordu ve bu zamanlarda da Giancarlo adını kullanıyordu. DolayısıylaAngelika hayatına geri döndüğünde hiçbir iz bırakmadan hayatınısürdürebiliyordu. Bugüne kadar hiç sorun yaşamamıştı ama bugün Bubka olayındakorktuğunu itiraf etmeliydi. Belki de halen risk vardı.

ANGELIKAजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें