Bölüm 10 - Kısım 30 "Bubka Moriz olayı (Kaçış)"

14 2 0
                                    

22 Ağustos 2009 (Sabaha karşı günün ilk saatleri)

Belçika - Brüksel / Otel

Angelika da elbisesini ve ayakkabılarını çıkarttı. Artık sadece külot vardı üzerinde. Her ikisi de banyoya girdiler. Bir otel odası için oldukça geniş bir banyoydu. Geniş bir hilton lavabo ve karşı çaprazında da klozet vardı. Hemen klozetin yanında da şeffaf temperli (kırılmaz) cam ile bölünmüş duş kısmı vardı. Karşı çaprazda ise klasik ayaklı uzun bir küvet vardı. Raimond önce küvete yöneldi ve muslukları açarak suyun ısısını dengeledikten sonra küveti dolmaya terk etti.

İkisi de tamamen soyundular ve birlikte duşun altına girdiler. Yağan yağmurun altındaymışçasına oldukça romantik bir şekilde öpüşmeye başladılar. Moskova'dan buraya gelene kadar yaşadığı stresin boşuna olduğunu anlayan Angelika için muazzam bir gevşeme fırsatıydı bu duş ve seks.

Dolup taşmaya yüz tutan küvette başlayan sevişmeleri arasında her ikisi de ne ara yatağa geldiklerini hatırlamıyorlardı bile. Sabahın ilk ışıkları odanın camından içeri vurmaya başlamadan dakikalar önce her ikisi de mışıl mışıl uykuya dalmışlardı.

ANGELIKAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin