Bölüm 10 - Kısım 20 "Bubka Moriz olayı (Kaçış)"

12 1 0
                                    

21 Ağustos 2009

Rusya – Moskova / Sheremethevo Havalimanı

Anja yolcuların istekleri olup olmadığı bahanesiyle koridorda arkaya doğru ilerlerken Angelika'nın yerinde olmadığını fark etti ama ya hiç ilgisini çekmemiş olduğundan ya da Angelika ile ilgisinin olabileceği ihtimalini asla bilememiş olduğundan subayın yokluğunun farkına bile varmamıştı hiç. Anja koltuğu boş gördüğünde Angelika'nın tuvalette ve yalnız olabileceğini düşünüp hınzır bir yüz ifadesiyle tuvaletin kapısına doğru ilerlemeye başladı. Aynı zamanda içinden de "belki bir fırsat olabilir mi acaba" diye düşünmekten kendini alıkoyamıyordu. Tam tuvaletin önüne geldiğinde Angelika ve subayın zevk dolu dakikaları bitmişti ve çıkmak üzereydiler. Tuvaletin kapısı açıldığında içerden önce çıkan subayı gören Anja soran gözlerle bakınmaya başlamıştı ki Angelika da subayın hemen arkasından kapıda belirince Anja içten içe çılgına dönmüştü. Subayın koridora yönelmesinin hemen ardından fırsatını yakalayıp Angelika'yı bir çırpıda tekrar tuvaletin içine soktu ve kendisi de hemen tuvalete girerek kapıyı içeriden kilitledi. Bu kadarını beklemeyen Angelika şaşkınlığını ustaca gizleyerek Anja'ya sakin olmasını söyleyecekti ki Anja daha önce davranarak usulca ama sert bir ifadeyle ve de İngilizce diliyle,

"Beni delirtmeye mi çalışıyorsun?" dedi Angelika'ya.

"(hınzırca tebessümle) böylesi daha kışkırtıcı değil mi?" diyen Angelika'nın hem yüz ifadesi hem de ses tonu karşısında neredeyse isteri krizine girecek gibi olan Anja daha sert ve isterik bir ifadeyle sözünü sürdürdü.

"Seni istiyorum..."

"Hmmm, öyle mi?"

"Evet, öyle."

"O zaman Brüksel'e indiğimizde beni ara" dedi Angelika ve elçantasından bir ruj çıkartıp lavabonun aynasına telefon numarasını yazdı.Ardından adeta Anja'yı kışkırtırcasına göz bebeklerinin içine bakarak dudaklarınaateşli bir öpücük kondurdu. Sonra da bir eliyle onun çenesinin altındandekoltesine doğru tüy gibi dokunarak okşadı ve aynı anda diğer eliyle de kilidiaçıp yerine oturmak üzere koridora doğru ilerledi.     

ANGELIKAWhere stories live. Discover now