Bölüm 2 - Kısım 5 "Curtis Olayı"

35 2 0
                                    

08. Haziran. 2015
Somali - Berbera
Berbera kırsal bölgesinde bir çiftlik evi


Telefon açıldı ve karşıdaki ses konuşmaya başladı.

"Alo......" dedi karşıdaki ürkütücü ses.

"Bay Curtis,"

"Evet Danny, seni dinliyorum." Sakin ama bir o kadar da ürkütücü bir ses tonuyla Danny'nin konuşmasını bekliyordu Curtis.

"Efendim sanırım başımız belada."

"Neler oluyor Danny???"

"Efendim nasıl diyeceğimi bilemiyorum." Diyen Danny her ne kadar az önce aynı tavırları kendisinin karşısında sergileyen Karl'a çok hiddetlendiyse de şimdi telefonun öbür ucundaki Bay Curtis'in karşısında kendisi aynı tavırları sergiliyordu farkında olmadan.

"Lafı geveleme Danny. Ne diyeceksen de çok işim var...!!"

"Bay Curtis... Bilgisayar sunucu sistemimiz artık kim olduğunu bilmediğimiz birilerinin ellerinde."

"NEEE??? NASIL OLUR...???" diye kükreyen Curtis'in sesini duyan Danny, o an yerin yarılmasını ve doğrudan yerin dibini boylamayı daha çok istiyordu. Ve nasıl kekelemeden konuşmayı sürdürebileceğini bilemeden de olsa devam etti,

"Nasıl olduğunu biz de bilemiyoruz efendim."

"KARL NEREDEYDİ DANNY... HA... PEKİ BUNLAR OLURKEN KARL NEREDEYDİ...??? SEN NERELERDEYDİN...??? NE HALTLAR YİYİYORDUNUZ ORADA DANNY HAA...???" diye bağıran Curtis'in sesiniodanın dışında kapının önünde olmasına rağmen olacakları merakla bekleyen Karl bile duyuyordu ve artık oldukça gerilmeye başladı korkudan.

"Burada efendim. İşinin başındaydı, tabi ben de buradaydım ama..."

"AMA DEME BANA DANNY, AMA DEME BANAAA....!!!" Diye kükremeye devam eden Bay Curtis hızını alamıyordu ve bağırmaya devam etti.

"BÖYLE BİR ŞEYE NASIL MÜSAADE EDERSİNİZ DANNY?"

"Efendim maalesef elimizde olan bir şey yok."

"DERHAL HER ŞEYİ KAPATIN DANNY. YEDEKLERİ ALIP DERHAL FİŞİNİ ÇEKİN O LANET OLASI ALETİN."

"Efendim, şeyy, korkarım sistemi kapatmamız için artık çok geç.

"BU DA NE DEMEK OLUYOR ŞİMDİ DANNY...???" Diye kükredi yine Bay Curtis ama hızını alamayıp cevabını bildiği bu sorusunun devamını getirmek üzere bağırmasını yine sürdürdü.

"BUNUN NE DEMEK OLDUĞUNU SEN DE ÇOK İYİ BİLİYORSUN DEĞİL Mİ DANNY...??? SİSTEMDE KAYITLI BİLGİLERLE BİZLERE NELER YAPABİLECEKLERİ HAKKINDA FİKRİN VAR DEĞİL Mİ DANNY...??? BUNA NASIL İZİN VERİRSİN DANNY...??? BU BİZİ BİTİRİR DANNY... HER ŞEYİMİZ BİTER DANNY... TÜM DÜNYADA BÜTÜN PRESTİJİMİZ BİR ANDA YANIP BİTER DANYY, KÜLÜMÜZÜ BİLE SAVURURLAR DANYYYY...." diye içinden geçenleri bir bir, ardı ardına haykıran Curtis'in karşısında artık ne diyeceğini bilemeyen Danny bir an evvel bu konuşmanın bitmesi için ölmeyi bile düşünebilirdi adeta. Yine de serinkanlı gibi davranmaya çalışarak konuşmasını sürdürmesi gerektiğini biliyordu ve söze girdi Danny,

"Efendim, üzgünüm ama elimden bir şey gelmedi. Maalesef kontrol artık onların elinde"

"TEMİZLEYİN ORAYI. HER ŞEYİ GEMİYE YÜKLEYİN VE TALİMATLARIMI BEKLEYİN."

"Anlaşıldı efendim."

"HEMENNN..."

"Anlaşıldı efendim, hemen hallederiz".

ANGELIKANơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ