Bölüm 10 - Kısım 26 "Bubka Moriz olayı (Kaçış)"

12 2 0
                                    

22 Ağustos 2009 (Sabaha karşı günün ilk saatleri)

Belçika - Brüksel / Hava limanı

Raimond'un valizi de artık nihayet geldi. Angelika Raimond'un anlamsızca bakışları arasında hemen dibinde adeta yapışık ikizi gibi yürüyordu ve bir yandan da ona çaktırmadan göz ucuyla bir tehlike var mı diye ortalığı kontrol ediyordu. Sürgülü yolcu çıkış kapsının her iki kanadı da ardına kadar açıldı ve kapının diğer tarafında yolcu karşılamak için gelip bekleyen insanlar gözüktü. Kimilerinin elinde bir tabela, kimilerinin elinde de bir dosya kâğıdı vardı ve hepsinde bekledikleri yolcuların farklı isimleri yazılıydı. En uç kısımda, ana çıkış kapısına yakın mesafede ise biri birinden iri üç adam vardı. Ten renkleri, atletik iri vücutları ve göz renkleriyle üçünün de Rus olduğu çok belliydi. İşte şimdi yolun sonuna geldiğini düşünmeye başladı Angelika.

Bir an okul öncesi çocukluğu, ilkokuldaki şirin öğretmeni ve kendisine hayran olan bukle saçlı çocuğu (adı neydi hatırlayamadı ama yüzü tamamen gözünün önündeydi), lisedeki yarışmaları, üniversitedeki seks düşkünlüğünü ve hatta arada birkaç uç noktada seks deneyimlerini, Yaptığı işlerden kazandığı paraları.

Farkında değildi ama tümhayatı adeta bir film şeridi gibi gözlerinin önünden geçerken parmaklarıRaimond'un kolunu adeta bir mengene gibi sıkıyordu. Raimond da bunun şehvet ilebir bağı olduğunu düşünüyordu ve olan bitenin hiç farkında değildi. Angelika buüç Rus adamın kendisine bakıp bakmadığını ölürcesine merak ediyordu ama birtürlü de göz göze gelme riskini de göze alamıyordu.    

ANGELIKAWhere stories live. Discover now