Bölüm 2 - Kısım 10

9 0 0
                                    

Bölüm 2 "Curtis Olayı"

08 Haziran 2015

Somali - Berbera / Berbera kırsal bölgesi – Bir çiftlik evi

Bir kaç saatlik bir çalışma sonucunda sistem kırılmadan önceki loglara ulaşabildi ve bu izlerden de anladığı kadarıyla sistemi kıranlar bu işlemi Hong Kong'dan yapmışlardı ki bu da işinin çok daha zor olduğunu gösteriyordu.

Tam bir hayalet ordusu vardı sanki Karl'ın karşısında. Kim bilir beklide uluslararası bir hacker çetesinin işiydi bu. Aslında kendisi de iyi bir sistem yazlım uzmanıydı ama burada gördüklerinin karşısında kendisini oldukça çaresiz hissediyordu. Ölmek istemiyordu. Böylesine profesyonel gözüken bir hacker çetesi karşısında bu işi kesinlikle çözmesi gerekiyordu. Bu iş kesinlikle kendi görevi olmasına rağmen nasıl çözeceğini asla bilemiyordu o an için ve asla sağlıklı plan yapamıyordu.

... Ölmek istemiyordu ve ölmemesi için bu işi muhakkak çözmesi gerekiyordu ama Nasıl? Stres onun sinir sistemini öylesine kilitlemişti ki hiçbir çözüm üretemiyordu. Hayatının hiçbir evresinde bu kadar ağır bir baskı altında kalmamıştı ve dolayısıyla da bu baskının altından nasıl kalkabileceğini o an için asla bilemiyordu.

Karl "ölmemeliyim" diye tekrar tekrar geçirdi içinden.

ANGELIKAWhere stories live. Discover now