Και το μπλουζάκι Μετάλικα μας φταίει τώρα?

8K 599 5
                                    

ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η κυρία Αλεξάνδρα με συμβούλεψε πως οτι και να ακούσω να μην το παίρνω στα σοβαρά , πώς τα λεφτά θαμπώνουν την συμπόνοια και πως στην τελική δεν θα το επέτρεπε άλλο να με κατηγορεί η μέγαιρα. 

Η απόφαση της κυρίας Αλεξάνδρας να με φιλοξενήσει, έφερε καυγάδες στο σπίτι.

 Όχι απο τον κύριο Μερεμή ,τον μπαμπά του Δημήτρη ,ο οποίος την μοναδική φορά που τον συνάντησα με γοήτευσε με τους ευγενικούς τρόπους του, αλλά και την αφοσιωσή του στον φιλανθρωπικό οργανισμό που έχει, αλλά απο εκείνη, την οχιά ,την κυρία Μερεμή.

 Αυτή δεν είναι γυναίκα πρώτον, είναι σαν μυθικό τέρας! Mπροστά της νιώθω σαν τον Ηρακλή που πάει να κόψει τα κεφάλια της λερναίας ύδρας. Οτι και να κάνω , ότι και να πώ μου πετάει και μια κατηγορία. 

Πως γίνεται να πιστεύει πως πάω να εκμεταλλευτώ την γιαγια? 

Η γιαγιά  είναι πανέξυπνη, μια υπέροχη ζωγράφος, ένας άνθρωπος που γνωρίζει τα πάντα γι αυτόν τον κόσμο. Ντρέπομαι που την προσβάλλει με την ιδέα οτι μια 17χρονη μπορεί να την εκμεταλλευτεί με αυτόν τον τρόπο.

 Καλά όσο για τον Δημήτρη μου.. 

Αλλάζει δωμάτιο αν ακούσει την μητέρα του να με κατηγορεί, αλλά το οτι δεν με κατηγορεί ευθέως , δεν σημαίνει οτι δεν συμφωνεί. Το νιώθω απο την στάση του. Ένα χρόνο τώρα που μένω στην γιαγιά βρεθήκαμε τρείς φορές. Τις δυο δεν με κοίταξε, και μια φορά μου είπε να του φωνάξω την γιαγιά στον κήπο. Θυμάμαι πόσο ρεζίλι είχα γίνει εκείνη την φορά. 

Είχε ήδη δυο μέρες που έμενε σπίτι. Φυσικά δεν ήταν μόνος, αλοίμονο, είχε μια ξανθιά μοντέλα μαζί του, η οποία οτι και να έλεγε ο Δημήτρης εκείνη γελούσε με το πιο εκνευριστικό τρόπο. 

Εκείνη μου φταίει βασικά. 

Μια χαρά δεν είχα πολλά πολλά, εγω κλεινόμουν στο σπιτάκι του κήπου και ζωγράφιζα με τις ώρες , μέχρι που με φώναξαν στην πισίνα. 

 εκείνος απίστευτα ωραίος με ..δεν έχω καν λέξεις να το περιγράψω το υπερθέαμα, και εκείνη μετά δυο μέτρα πόδι και ανύπαρκτο μαγιό να χαχανίζει.

 "Nερό Μαριτίνα!" φώναξε η μοντέλα  και τι το ήθελα να τρέξω να το πάω, γλίστρησα κι έπεσα μέσα στην πισίνα. Όταν το είπα στην Άννι γελούσα μέχρι που δάκρυσε. 

-" Ε δεν κρυβόσουν άδικα στο σπιτάκι του κήπου, προετοίμαζες εντυπωσιακή έξοδο!" και πάλι ξεκινούσε να γελάει. 

ΤΑ 24 ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα