η γυναίκα της καταστροφής

7.1K 536 15
                                    

Δυο εβδομάδες μετά

-Άννι μου αν και ήμουν διστακτική για όλο αυτό μπορώ να πω οτι είχες απόλυτο δίκιο! της λέω και χαμογελώ στο είδωλο μου.

 Φοράω ένα καταπληκτικό άσπρο φόρεμα chanel , όχι προκλητικό αλλά κομψό, κολακεύει τις καμπύλες μου τόσο που νιώθω σέξυ , γοητευτική και γυναίκα. Βοηθάνε τα ψηλοτάκουνα χρυσά πέδιλα και φυσικά τα μικρά ασορτί μου σκουλαρίκια bulgari. Το μακιγιάζ αν και διακριτικό , είναι επαγγελματικό, όπως και τα μαλλιά μου. Είναι ατημέλητα πιασμένα πάνω, ενώ μερικές μπούκλες ακουμπούν τους ώμους μου. 

-Αν μη τι άλλο , το ντύσιμό μου δείχνει τα χιλιάδες ευρώ που έφαγα! λέω όλο ικανοποίηση. Περιμένω πως και πως να τους δω να εκνευρίζονται που τρώω τα χρήματα τους. Ή μάλλον τα δικά μου χρήματα.

 Θα το λέω συνέχεια μέσα μου. 

-Και φυσικά μην ξεχάσεις το φάκελο! λέει  η Άννι. 

Είναι δερμάτινος, στο χρώμα της άμμου. Μέσα έχω ένα σημειωματάριο σαν αυτά που περιφέρει ο Δημήτρης και ένα ακριβό στυλό. Δεν είχα ιδέα τι άλλο να πάρω για ένα διοικητικό συμβούλιο.

Πάντως οτι και να αγόρασα είναι πανάκριβο.

-Μαριτίνα ομολογουμένως είσαι θεά και πως να το πω ..πολύ ωραία όλα αυτά τα εντυπωσιακά, αλλά θα πρέπει να τα υποστηρίξεις κιόλας. Η μέγαιρα, ο Δημήτρης, τα μέλη του διοικητικού, σίγουρα θα είναι εξαγριωμένοι μαζί σου. Τους πήρες ένα μεγάλο ποσοστό του ομίλου. Θα γίνει χαμός λογικά. Πρέπει να έχεις θάρρος για να τους αντιμετωπίσεις, λέει και το ύφος της είναι προβληματισμένο.

-Άννι μου , της λέω φιλάρεσκα, κανείς δεν μπορεί να πληγώσει αυτή την γυναίκα, της λέω και δείχνω το είδωλο μου. 

"Εγώ θα τους τυραννίσω . Εγώ θα τους εξαγριώσω . Έχω σκοπό να το διασκεδάσω. Και πάνω απ'όλα θα μου κάνει τρομερά καλό να δω το ύφος του Δημήτρη.  Είναι ένα κακομάθημένος.. μην κοιτάς που δείχνει τόσο ώριμος και..γοητευτικός με αυτοπεποίθηση και ευγενικούς τρόπους άντρας..

της λέω αν και νιώθω ένα τσίμπημα στην καρδιά. 

Η αλήθεια είναι πως είμαι εξαγριωμένη μαζί του και θέλω να τον πληγώσω όσο τίποτα, απο την άλλη παραμένει ένας υπέροχα σέξυ άντρας που όμοιο του δεν έχω ξαναδεί. 

Αλλά τι στο καλό? Δεν μπορώ να κρατηθώ? Και φυσικά θα κρατηθώ γιατί είμαι κυρία, και αυτός ένας τιποτένιος που τον νοιάζουν μόνο τα λεφτά του.

-"Μη φοβάσαι για τίποτα Αννι!" της λέω και το ύφος αυτοπεποίθησης έχει ξαναγυρίσει στο πρόσωπ μου. 

"Θα με δει ο Δημήτρης και θα τρέχει να κρυφτεί σαν ποντίκι" 


.....


Φυσικά και ήρθα με σωφέρ.

 Αν είναι να το κάνω καλά πρέπει όλα να είναι σωστά. Καιρόσκοπος λοιπόν  ε? 

Που θέλει να φάει τα λεφτά σας? Ε ?

θα μοιράσω εγκεφαλικά αυτό ήταν!


Διασχίζω τον διάδρομο της εταιρίας , ενώ με συνοδεύει η γραμματέας. Λικνίζομαι με χάρη, νιώθω άνετα στο φόρεμα μου και απορώ κι εγώ η ίδια ποιά είναι αυτή η Μαριτίνα. 

Σαν να ξύπνησε μια άλλη γυναίκα. 


Μια μοιραία γυναίκα που θα σπείρει την καταστροφή. Θα σαρώσω τα πάντα στο πέρασμα μου. Και θα εκδικηθώ τον βλάκα απέραντα.


Περπατάω με δυναμισμό και είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου.

Στο βάθος βλέπω το γυάλινο γραφείο συνεδριάσεων. Μέσα διακρίνω δέκα άντρες, μια γυναίκα που δεν ξέρω, την μέγαιρα, τον πατέρα του Δημήτρη  και τον..


Όσο και αν κοιτάω δεν μπορώ να το πιστέψω.

Τι συμβαίνει?

Εμ..

Ξεροκαταπίνω.

Όλα τα περίμενα αλλά όχι αυτό.

Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Και δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ προετοιμασμένη γι αυτή την αντίδραση.


ΤΑ 24 ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα