~Mavis kız!/ 4. BÖLÜM~

8.3K 254 28
                                    

Rüya'dan:

Mavi gözlü kız neden bana öyle bakıyor, bakışlarına anlam yüklemeye çalışıyorum. Çünkü biliyorum ki birşey var, ama ne...

Kaşlarım hafif çatık bir şekile bende ona bakmaya başladım. Hayran kalıcağım türden bir fiziği, çok güzel ve okşanası saçları (ki ben uzun saçlardan hatta her türlü saçtan nefret ederim) , biçimli dudakları ve mavinin en güzel tonu olan gözleri...
Sanırım onda en çok dikkatimi çeken şey gözleri oldu. Renkli gözler her daim dikkatimi çekmiştir fakat onun mavi gözleri, cidden muhteşem. Size en sevdiğim rengin mavi olduğunu söylemiş miydim...

Ne kadar süredir onu izliyorum, bilmiyorum. Beni fark etmiş olucak ki yüzünde bir tebessüm oluştu. Ama saniyelik birşeydi. Yanlış gördüm herhalde çünkü bu kadar hızlı olması imkansız.

Kolumun deşilmesiyle bakışlarım masaya döndü. Ah! Cidden bu dürtmek değil bildiğin deldiler kolumu ya. Yüzümü buruşturup kolumu ovdum.

'' off, kim deşti kolumu!'' Dedim acıyla inleyerek. Nisan gülerek:

'' kızım ne deşmesi ya. Asıl sen söyle bakiyim nereye daldın öyle. 2 saattir sesleniyoruz, bende sen tepki vermeyince-'' sözünü kestim

''Ben tepki vermeyince sende 'ben bunun kolunu deliyim de kendine gelsin' dedin herhalde''

''Yani pek öyle sayılmaz ama... amaan neyse ya söylesene nereye daldın'' dedi Nisan merakla. Ardından benim baktığım yere yani maviş kızın olduğu yere baktı. Kaşları çatık bir şekilde buraya bakıyordu. Nisan gözlerini sonuna kadar açarak koluma vurmaya başladı.

'' ay ay ay, yoksa sen ona mı bakiyordun. Çüş oha yuh, olaylara gel!'' Dedi vurmaya devam ederken. Hemen kolumu çektim. Of sanırım morardı.

'' Ay kolum. Yeter Nisan ah acıdı ya. Napıyorsun yavrucum vurmadan da anlaşabiliriz.'' Dedim acıyla. Masadakiler gülmekten bir hal oldular zaten.

''Ayrıca kime bakıyormuşum ben. Kimseye bakmıyordum . Sadece.. dalmışım öyle'' Dedim ama pek inanmışa benzemiyordu. Bu kız çok garip ya.

''Hadi be ordan. Benim gözlerime baksana bir sen. Sence bende bunu yicek göz var mı?!'' Dedi gözlerini kocaman açıp yaklaşarak. Bende yaklaşıp gözlerimi kıstım.

''Dur bir bakiyim... vallaha var gibi kız'' dediğim anda koluma geçirdi bir tane. Gülerek geri çekildim. Tekrar mavişin tarafına baktığımda orda yoktu. Kaşlarım çatıldı. Etrafa göz attığımda kapıdan çıktığını gördüm.

''Yalnız şaka maka fark ettim ama belki yanlış görmüşümdür diye birşey demedim. Bu sabahtan beri bizim masayı daha da doğrusu Rüya'yı dikizliyor. Bir garip bakiyordu ürperdim yeminle.'' Dedi Mayıs. Tam birşey dicekken bu sefer Tuğçe

''Sadece burda değil ki. Merdivenlerin başında karşılaştık onunla. Ordan beri gözü bizim üstümüzde. Biz yemekhaneye yeni giderken o dönüyordu. Ne hikmetse arkamızdan buraya geldi.'' Dedi.

''Kızlar saçmalamayın. Bunda garipsenecek birşey yok. Hem bana bakmışsa nolmuş. Herhalde biriyle karıştırdı, belki tanıdık gelmişimdir, olmadı yeniyim diye merak etmiştir. Abartmayın bence.'' Dedim umursamaz sesimle. Ama kızlar ciddi duruyorlardı, Nisan bile...

''Rüya, Deniz öyle biri değil. Yani, nasıl desem değişik biri işte. Kimsenin yüzüne bile bakmaz. Yanındaki birkaç kızla takılır sadece. Ayrıca eşcinsel. Neyse, sadece ondan uzak durmalısın. O... tehlikeli gibi.'' Dedi Tuğba tedirginlik dolu sesiyle.

Cidden, bu kız mı tehlikeli. Hayatta inanmam. O mavilerde kötü bir kişiliğin var olduğuna inanmıyorum. Belki yanılıyorumdur bilmiyorum ama o kızda değişik birşey var. Fazla uzatmadan

''Peki, uzak dururum merak etme. Hem ne işim olabilir ki onunla.'' Bir süre durduktan sonra.

''Amaan neyse. Ee yediyseniz beraber okulu gezelim mi? Kaybolmak istemiyorum da'' Dedim tatlı olduğunu düşündüğüm ses tonumla. Kızlar onaylayan mırıltılar çıkarırken Tuğba

'' Ya bu okulu gezdirme işini sonraya bıraksak. Uzun sürer. Şimdi bizim odada film mi izlesek. Çok güzel bir korku filmi. Rüya, kırılmazsın değil mi?'' Dedi. Hızla başımı iki yana sallayıp gülümsedim.

''Yok canım. Kırılmam, niye kırıliyim. Hem haklısın geç oldu. Yoruldum zaten. Kızlarda tamamsa ben tamamım.'' Dedim. Herkes olur diyince beraber kalktık. Önce tabağımızdakileri çöpe döküp tabağı bıraktık. Ardından gülüşerek odaya doğru yürüdük.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Herkese iyi akşamlar. Öncelikle Nisan ve Mayıs karakterleri için henüz kimseyi bulamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Bu bölümü geç attığım için bugün yapabilirsem bir bölüm daha atıcam. Hikayemi sevin lütfen~😊

Yatılı Kız Lisesi (Girl×Girl)Where stories live. Discover now