~Bitmeyen gün!/ 5. BÖLÜM~

7.4K 285 44
                                    

Bugün attığım 2. Bölüm. İyi okumalar...♡

********************

Rüya'dan:

Şu an korkudan ölmek üzere olmakla beraber neden bu kadar mal olduğumu sorguluyorum. Lan kızım madem korkuyorsun ne diye korku filmi izleyebiliriz diyorsun. Amaç ne yani...

Aslında biraz Nisan ve Tuğba'nın gazına gelmiş olabilirim. Neymiş ben bebekmiymişim yok bu korlu filmini enikler bile izlermişte peh. Ama yani bunlar böyle söylerken ben napabilirdim.

Ne yazik ki benim bunlara birşey yapmama gerek kalmadı. Salaklar film başladığından beri çığlık atıp duruyorlar. Gördük enik kimmiş. Göz devirmeden edemedim. Yalnız gerçekten korkulmicak gibi değil. Mayıs, Nisan ile Tuğba'nın haline kahkahalar atarken Tuğçe uyukluyordu. Ben mi!.. bende sabahtan beri film deki kızı eleştirip , korktuğumu belli etmemeye çalışıyordum. Kızlar ışığı kapatalım diyince napıcağımı şaşırdım. Karanlık korkum var. Bu çocukluktan kalma travma gibi birşey.

'' Ya bak bak gerizekalı. Lan kızım gitme oraya. Aha o geliyor. Anam kaç kız kaçsana bak hala duruyor. Yemin ederim salak. Ben olsam kapıyı kilitler göt korkusuna odadan çıkmazdım. OHA öldürücek kızı bu ne lan...''

Ben böyle konuşmaya devam ederken Tuğçe dayanamamış olucak ki çığlık attı.

'' Kızım yeter bir sus artık Allah aşkına ya. Off kafam patladı be. Ayy şiştim yeminle.'' Dedi sıkıntıyla.

Az bir süre sonra Mayıs ve Nisan odalarına gittiler. Tuğba acıktım yemekhaneden yemek araklıcam diyip gitti. Tuğçe de bu salak kesin başını derde sokar diyip peşinden gitti. Kaldım odada tek başıma. Allah'tan odaları aydınlık ışık dol-

Dememe kalmadan elektrikler kesildi korkuyla yerimden sıçarım. İçimden bildiğim bütün duaları okucaktım ama onları da korkudan unuttum. Etrafa bakındım ama tek gördüğüm şey karanlık. Yataktan, masaya. masadan, duvara derken tutuna tutuna kapıya ulaştım. Kızlar hala gelmediler. Kapıyı açtıktan sonra tekrar duvara tutunarak koridorda yürümeye başladım. Korkudan derin ve hızlı nefesler alıyordum.

Köşeye gelip döndüğümde birşeye (birine) carptım. Belime dolanan ile yumuşak bir şeyin üzerine düşmem bir oldu. Ben daha ne olduğunu anlıyamadan birden ışıklar açıldı. Ben derin nefes alıp etrafa bakarken altımdaki şey kımıldadı.

Bir saniye! Altımdaki şey kimildadi mi?? Üzerinde olduğum kişiye bakınca gözlerim şokla açıldı. Maviş?

''S-sen..!?''

''Biliyorum yerin rahat ama üzerimden kalkmayı düşünüyor musun?'' Dedi. Sesi... çok güzeldi. Gelen seslerle başımı kaldırdım. Tuğba, Tuğçe, Mayıs, Nisan ve tanımadığım bir sürü kız daha. Tuğçe ve Tuğba'nın ellerinde çiğköfteler, Mayıs ve Nisan'nın elinde de poşetler vardı. Tuğçe bağırarak

''SÜPR-'' diyemeden bizi görmeleriyle hepsi oha dedi. Bunu bağırarak söyleyen tek manyak Nisan'dı. Bu kızın hiç ayarı yok yahu.

''LAN! OHA OHA NOLUYOR? SÜPRİZ YAPALIM DEDİK SÜPRİZİN ALASINI BUNLAR YAPIYOR BURDA. YUH RESMEN SHİPİM MOMENT VERDİ. FEELS GELDI LAN. YA RÜYA AŞK OLSUN BANA NİYE SÖYLEMİYORSUN. HADİ BUNL-''

Daha fazla bağırmaması için Mayıs eliyle ağzını kapattı. Ama yine de birşeyler söylemeye çalışıyordu. Biraz daha bagirsaydı sesi kısılırdı herhalde. Yerimden kımıldayınca yanlışlıkla Deniz'e sürtündüm. İnlemesi ile (sadece benim duyacağım şekilde) gözlerim kocaman açıldı ve bakışlarım Deniz'e döndü. Eli hala belimde ve gözleri kapalı duruyordu. Gerçekten, dünyanın en güzel manzara- yhaa off ne diyorum ben. Resmen kısa yanlışlıkla da olsa sürtündüm ve o İNLEDİ.

Utançla yanaklarim kızardı. Özür dileyerek kalkmaya çalıştım. Ama sadece çalıştım çünkü elleri belimi öyle sıkı sarmıştı ki bırak çekilmeyi düzgün hareket bile edemiyordum. Ona baktığımda maviler koyulaşmış bir şekilde bana bakıyordu.

''Bı-bırakmıcak mısın?'' Dedim kekelememe lanet ederken. Yutkundu ardından başını salladı ve ''pardon'' diyerek ellerini belimden çekti. Hızla ayağa kalktım. O da ayağa kalktıktan sonra herkes bize bakarken o gözlerini bana sabitledi. Boğazımı temizledim.

''Şey. Özür dilerim, yani karanlıkta şey olunca bende şey ettim. Yoksa şey etm-'' sözümü kesti.

''Önemli değil. Özür dileyip durma.'' Dedi az öncekine nazaran daha boğuk çıkan sesiyle. Boğazını temizleyip bana son bir bakış attıktan sona hızla uzaklaştı. Ben daha birşey diyemeden kızlar kolumdan tutup beni sürüklemeye başladılar. Odaya varana kadar sürekli sorular sorup durdular.
Off bugün hiç bitmicek mi yaa...

Yatılı Kız Lisesi (Girl×Girl)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin