~Tebessüm! / 13.BÖLÜM~

4.7K 214 104
                                    

3 gündür bölüm atmıyorum. Birde geçen bölüm saçmaladığımı var sayarsak bu bölüm telafi bölümü olsun. Umarım beğenirsiniz.  Uzun yazmaya ve saçmalamamaya çalıştım.
İyi okumalar:)

*******************
Rüya'nın Ağzından:

Göğe kaldırdığım başımı kolumun dürtülmesiyle yanıma çevirdim.

''Rüya! Iyi misin? Bir süredir sesleniyorum ama bir türlü cevap vermedin'' Dedi gerçekten endişeli çıkan sesiyle Büşra. Gülümsemeye çalışarak

''İyiyim canım, birşeyim yok. Kızlar merak etmiştir hadi dönelim.'' Tam arkamı dönücekken elimi tutup tekrar ona dönmemi sağladı. Sorgulayıcı bakışlarımla onu süzerken onu gözleri ellerimi tutan ellerindeydi. Hafifçe yutkundu ve yüzüme baktı.

 ''Rüya..!''
   Allah'ım lütfen lütfen lütfen tahmin ettiğim şeyi söylemesin.

''E-efenim?!'' Yavaşça dudaklarını yalayıp derin bir nefes aldı. Kendini bir şeyi söylemek için hazırlar gibiydi.
''Ben... seni.. Yani ben senden.-''

''Kızlar napıyorsunuz orda. Sizi bekliyoruz.'' Tuğçe'nin gelmesiyle derin bir nefes aldım.

''Yanlış bir zamanda mı geldim? İsterseniz gi-'' hızla sözünü kestim

''Yok yok geliyoruz.'' Diyip Büşra'nın elindeki elimi kurtardım.

''Ama ben..'' Büşra'nın konuşmasına izin vermeden kolundan tutup sürükledim. İtıraz etmeden pesimden geldi. Yüzüne baktığımda hayal kırıklığına uğramış gibiydi. Hafifçe başımı iki yana sallayarak önüme döndüm ve derin bir nefes aldım.

  Kızlar bizi yurdun kapısında bekliyorlardı. Elimi kaldırıp selam vererek bizi görmelerini sağladım. Beni gören Nisan'da el sallayıp 'gel gel!' Işaret yaptı. Hızla yürüyüp yanlarına vardık. Büşra'nın kolunu bıraktım.

 '' Kızlar bir sorun mu var? Büşra'nın niye yüzü düştü? Ayrıca Derin ile ne konuştunuz Rüya? Önemli birşey mi var? Ay yoksa Deniz'e birşey mi oldu? Aşkından yataklara mı düşmüş?..'' Mayıs kafasına vurarak susturdu Nisan'ı.

 ''Kızım, bir sus da bir sus. Motorun soğusun. Bir şey olduğu yok. Derin denen kızla da önemli birşey konuşmadık. Bir yanlış anlaşılma olmuş onu da konuşup hallettik.'' Dedim tek nefeste. Tuğba gözlerini kıstı ve bana bakmaya başladı.

''Nasıl bir yanlış anlaşılma bu? Deniz ile ilgili mi yoksa?'' Sıkıntıyla ofladım ve Tuğçe ile Mayıs' a ''kurtarın beni bunlardan'' bakışları attım. Zeki kızlar hemen anladılar. Tuğçe Tuğba'nın omzuna elini atıp birşeyler söyleyerek çekiştirirken Mayıs' ta aynısını Nisan'a yapmıştı. Tuğçe yemek avantajını kullanırken Mayıs dedikodu anlata anlata kandırabilmişti Nisan'ı.

 Bu hallerine gülerek peşlerinden gidicekken koluma dolanan ellerle tekrardan Büşra'ya döndüm.

''Rüya, bir konu-''

''Canım sonra konuşsak olur mu? Şu an hiç havamda değilim.'' Usulca başını sallayıp beni onayladı ve beklemeden önden gitmeye başladı.

Üzgün gözlerle baktım arkasından. Üzülüyordu farkındaydım, ama elimden birşey gelmiyordu. Ne kadar daha konuşmasını engelleyebilirim bilmiyorum ama yapabildiğim kadar geç söylemesini sağlıcam. Belki de vazgeçer ha!..

*********************

  Kızlarla odada boş boş oturmuş yemek saatinin gelmesini bekliyorduk. Sonunda zil çaldığında Nisan ve Tuğba ayağa fırlayıp birbirlerine bakarak

Yatılı Kız Lisesi (Girl×Girl)Where stories live. Discover now