~Yıldızlar Şahidimiz Olsun/ 26. BÖLÜM

3.1K 186 51
                                    

Deniz'in Ağzından:

Ben tam Rüya'nın yanına gitmeyi düşünürken arkadan Meleğ'in adımı seslenip koşarak üzerime atlamasıyla kalakaldım. Napıyordu bu kız böyle?!

''Melek napıyorsun?!''  Sesim fazlasıyla sert çıkmıştı çünkü Rüya bizi izliyordu. Ve surat ifadesinden de belli olduğu üzere yanlış anladı. Hemde fazlasıyla yanlış..

Ama abi bende görsem bende yanlış anlardim yani, bu ne?

Melek kulağıma yaklaşıp

''Sana yardımcı oluyorum,'' bana sardığı kollarını açıp yanağımdan öptü.

''Kardeşimi bu kadar çabuk kabul etmiceksin herhalde. Sonuçta onun için çok çabaladın ve bu kadar kolay olmamalı. Biraz o da anlasın seni ha? '' diyip göz kırptı.

Ne dedi o?!

''K-kardeşim derken?'' Ben şaşkınlıktan dilimi yutucak haldeyken o sanki çok normal birşey söylemiş gibi

''Ay ben sana söylemeyi unuttum dimi?'' Dedi.

''Neyi unuttun? Ne söylicektin? Ne kardeşi ya ne sacmaliyorsun? '' bıkkınlıkla göz devirdi.

''Ay Deniiz ne çok ne diyorsun ya. Başımı şişirdin. Hadi gel anlatıcam sana. Ama şimdi bana uy ve birşey çaktırma. '' dediğinde başımı sallamakla yetindim. O elimi tutup beni yurda doğru sürüklerken aklımda ki kişi Rüya'ydı.

***************
'' Ne yani, şimdi doğru mu anladım ben. Sen Rüya'nın kaybolan ikizisin. Çocukları olmayan zengin bir aile var. Ve evinizde size bakan bir bakıcı seni para karşılığında bu aileye bir nevi sattı. '' dediğimde bıkkın bakışlarıyla

''Evet Deniz,  100. Kez söylüyorum doğru anlamışsın.'' Dedi.

Hala inanamıyordum. Nasıl olurdu ki böyle birşey. Tamam Rüya kaybolan ikizinden bahsetmişti ama..

''Peki ama sen Rüya'yı nasıl buldun?''

''Yani orası biraz gizli ama, sağlam yerlerden aldığım bilgilerle buldum. Şöyle ki bende bundan tam emin degildim,  ta ki DNA testi yaptirana kadar.''

''N-nasıl yani? Rüya da biliyor mu seni?''

''Hayır tabiki, nerden bilecek.''

''O zaman nasıl yapabilirsin ki bunu? Imkansız.. hem onun izni olmadan da yapamazsın ki?''

''Dediğim gibi arkam sağlam. O işi halletmek çok da zor olmadî. Rahatlıkla yurda girip çıkıyordum.'' Ben tam konuşucakken sözümü kesti.

''Ve evet onca kamera ve güvenliğe rağmen, yakalanmadan yaptım bunu. Şaşırma artık.'' Dediğinde susmak zorunda kaldım.

''Yinede hala inanamıyorum. Yalnız anlamadığım.. Ben ne alaka? Bunları neden bana anlatıyorsun ve bana neden güveniyorsun? Bir dakika Rüya bana adının Melis olduğunu söylemişti? Asıl sorum beni nerden tanıyorsun?''

''Çok mu soru sormaya başladın bana mı öyle geliyor?  Önceden böyle meraklı değildin sanki ha? Neyse merakını gidericem. İlk olarak beni alan ailem bana bu ismi verdi. Bu yüzden bunu kullanıyorum. Ve dediğim gibi başlarda Rüya'nın kardeşim olduğundan emin değildim. Öğrenmek istiyordum tabi. Bu yüzden de kesin çözüm olarak DNA testi yaptırmak istedim. Bu kolay olmicaktı tabiki. Önce biraz izleyip okula giriş çıkış saatlerini, yatma ve yemek saatlerini öğrenmek istedim. Bunu bir adamımı okula göndertip falan öğrenebilirdim ama biraz da kardeşim olduğu söylenilen kızı ve çevresini görüp tanımam istedim sanırım. Ve seni fark ettim..'' Dedi gülerek. Sessizce onu dinliyordum.

Yatılı Kız Lisesi (Girl×Girl)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora