~FİNAL BÖLÜMÜ~

4K 163 63
                                    

kayazehraky öncelikle başta sen olmak üzere tüm bekleyen okurlardan özür dilemek istiyorum. Bölümü o gün aticaktim ama bir sürü sorun çıktı. Bir ara wattpad silindi. Tekrar yüklemeye çalıştım olmadı. Sonra bölüm silindi tekrar yazdım. Üzerine bayram falan derken gecikti bölüm. Watty e ne kadar küfür ettim hatırlamıyorum artık.

Sana güveniyorum yazarcım demiştin. Güvenini boşa çıkardığım için cidden üzgünüm. Ama umarım bölüm telafi eder.

Arkadaşlar! Final Bölümü ile artık bu hikayemizi sonlandırıyoruz. Cidden bu hikaye sayesinde bir sürü güzel dost edindim. Bu benim ilk kitabimdı. 

Ben fazla amatörce ve saçma yazdığımı düsünürken siz beğenip desteklediniz. Bunun için size minnettarım.

Bu hikayenin bitmiş olması artık hikaye yazmicagim anlamına gelmiyor. Aklımda birkaç şey var. Umarım aynı ilgi onlara da duyulur. Bunun için beklemede kalın lütfen.

Neyse çok uzatmadan bölüme geçelim. Iyi okumalar :)

******************

                   (6 Yıl sonra)

Rüya'nın Ağzından:
 
   Alarmımın 100. Kez çalmasıyla gözlerimi hafif araladım.

'' Ya kim kurdu bu alar- Lan iş!'' Hızla alarmı kapatıp ayağa fırladım.

''Yuh lan yuh saat 11 olmuş. Allahım 2 yıllık işimden kovulmamın nedeni bu mu olacaktı? Bari bir o şerefsiz patrona haddini bildirip havalı bir çıkış yaparak çıkaydım işten.''

Söylene söylene zor da olsa hazırlanıp çantamı da aldıktan sonra merdivenlerden aşağı indim. Anahtarı da alıp hızla kapıyı açmamla ablam ile karşılaşmam bir oldu.

''Abla?'' Gülümseyip kollarını açtı.

''Süpriiz!'' Dediğinde hala yüzüne bakıyordum.

''Senin ne işin var ki burda? ''

''Hiç canım geçerken uğriyim dedim. Yolumun üstüydü! '' Dediğinde 'ciddi misin sen aq?' Bakışı attım ona.

''Abla.. Senin yolun neresi ki Londra yolunun üstü oluyor?''

''Ya öylesine dedim ben onu. Seni özledim geldim ya Allah Allah. Beni gördüğüne sevinmediysen gidebilirim yani!'' Dedi yalandan gider gibi yaparak. Yakasından tutup çektim.

''Saçmalama sevinmez olur muyum? Şaşırdım sadece. 'Ben gelmem Londra'ya falan gevur doludur orası. Benim gevurcam iyi değil aç kalırım orda' diyen sendin sonuçta.'' Diyip güldüm.

''Neyse neyse işe geç kaldım sen gec eve akşama görüşürüz.'' Diyip tam çıkıcakken kolumdan tuttu Melek.

''Lan bugün senin izin günün değil mi gerizekalı. Sen söylemiştin bana.'' Dediğinde telefonumu arka cebimden çıkarıp tarihe baktım.

''Aa doğru ya. Tatil günüm bugün. Te Allah'ım ya o kadar telaş yaptım birde. Insan bir tarihe falan bakar. Kafa kalmadi ki . Akıl akıl gel de takıl yani.''

''Tamam takılırım da önce bir kahvaltı mı yapsak. Aç acına geldim. Vallaha seni bile yiyebilirim şu an.''

''Akıl kalmadı ki bende kapıda kaldık. Geç hadi içeri hazırlarım şimdi 5 dakika da kahvaltıyı. '' dediğimde durdurdu beni.

''Boşver şimdi hazırlamayı dışarda yapalım kahvaltıyı. Hem şu gevur ülkesini bir gezdirirsin bana '' Diyip güldü. Bende gülüp

''Gezdiririm tabi. Ama abla dur ben bir-'' dememe kalmadan kolumdan çekiştirmeye başladı.

Yatılı Kız Lisesi (Girl×Girl)Where stories live. Discover now