~Korkaksın! / 23. BÖLÜM~

4.1K 173 122
                                    

Arkadaşlar cidden baya uzun bir süredir bölüm atamıyorum. Bunun farkındayım ve hepinizden teker teker özür diliyorum.
Tatildeydim ve internet sorunum vardı. Yaklaşık 2 hafta sonra tekrar gidicem ve bir süre daha yazamıcam. Bu 2 haftalık süre içerisinde yazabildiğim kadar yazıcam ve sezon finali gibi birşey olacak.
Umarım geri döndüğümde hikayeye istek azalmaz.
Hepinizi çok seviyorum ve geçmiş bayramınızı kutluyorum.
Bölümü seviceğinize eminim, uzun yazmaya çalıştım. Yorumlarınızı bekliyorum.
İyi okumalar:)

*******************
~1 Gün Önce~

(Rüya'nın sarhoş olduğu gece..)

Yazar'ın Ağzından:

Genç kız ellerini de yıkadıktan sonra son kez aynadan kendine bakıp çıktı lavabodan. Karşısında birden sahte sevgilisi Derin'i görünce ürküp geriledi.

''Ne diye birden karşıma çıkıyorsun ya, ödüm şey oldu burda!''

Derin, genç kızın bu sevimli haline dayanamayıp güldü.

''Gülüp durma be! Niye geldin onu söyle.''

''Seni almaya geldim. Yürü gidiyoruz.'' Büşra istemsizce tek kaşını kaldırırken,

''Pardon? Nereye gidiyormuşuz? Ayrıca bana sordun mu acaba, gelmiyorum ışte Allah Allah!'' dedi.

Büşra çocuk gibi kollarını göğsünde bağlayıp omuz silkerken Derin, onun bu hareketine sadece göz devirmekle yetindi. Ciddiyetle küçüğüne baktı

''Sana gelir misin diye sormadım, gidiyoruz dedim. Süpriz işte ya. Bana bak bücür , ya güzellikle gelirsin ya da zorla götürürüm. İlk seçeneği seçmen senin içinde benim icin de en iyisi olur. Zira belimin ağrıması isticeğim son şey bile değil.''

Büşra gözlerini kocaman açıp karşısındakine bakarken, Derin duruşunu bozmadan aynı ciddiyetle ona bakıyordu. Kısa olan birden kollarını çözüp birden Derin'in omzuna hızlı hızlı vurmaya başladı. Aynı anda yüksek sesle söyleniyordu.

''Sen bana kilolu mu diyorsun ha! Seni öldürürüm! Birde bücür diyor ya! Gelmiyorum işte, gelmicem napıcaksın! Pislik, gıcık, öküz, ayı, tek hücreli, amip-'' Derin, küçük ellerin saldırısına daha fazla dayanamayıp birden sırtına aldı ufak sevgilisini. Hızlı hızlı yürümeye başladı.

'' O eller nasıl oluyor da bu kadar acıtıyor ya. Kolum çöktü resmen, çöktü. Senden çekeceğim var ha! Yalnız o değilde tek hücreli, amip nedir kızım ya!''

''Şu gıcığa bak ya, laf beğendiremiyoruz birde hanımefendiye! Hele bir laz damarımı attır bak bakalım daha neler yapıyorum sana! Çekmek zorundasın beni, sonuçta ben senin sevgilinim'' bir an duraksadı ikiside. Büşra ' ben ne saçmaladım az önce' Diye düşünürken Derin kendini tutamayıp gülümsüyordu.

''Demek sevgilimsin! Peki o halde, çekerim artık bu asi hallerini.''

'' Ya öyle demek istemedim ben. Sevgilimsin ama sahte. Başka birşey yok tamam! Ayrıca karnım ağrıdı be indir artık beni.''

''Olmaz, rahat durmazsın sen.'' Derin, ne kadar belli etmemeye çalışsa da Büşra'nın sanki 'ümitlenme' dermişçesine 'sahte sevgilim' demesi moralini bozmuştu.

Karşılarına birden bir kızın çıkması ile Derin durdu. Büşra arkası dönük olduğundan ne olduğunu göremiyordu.

'' Ne oldu, niye durdun? '' Diye sordu. Hafifçe doğrularak arkasına bakıp Derin'e dik dik bakan kızı gördüğünde ''bu kim lan!'' Diye mırıldandı.

Yatılı Kız Lisesi (Girl×Girl)Where stories live. Discover now