~Unutucam!/16. BÖLÜM~

4.5K 212 108
                                    

Yeni bölüm diye diye başımın etini yiyen okurcuklar var. Dayanamadım yazayım dedim. Yalnız fark ettim de benim okurlar baya sorunluymuş. Ulan yb atmazsan kendimi öldürüm, katil olucam bak yb at demek nedir fkknflsfk neyse hadi size
iyi okumalar:)

******************

Rüya'nın Ağzından:

  ''Seviyorum... Seviyorum sevmesine de, o tür bir şey değil bu. Kardeşim gibi gördüm ben onu bunca yıl. Tabi bu sadece benim için geçerli.'' Sıkıntılı bir nefes verdim.

''Bunca yıl derken? Yani ne kadar süredir arkadaşsınız? '' bu soruyu soran yine Deniz'di. Sürekli Büşra ve benim hakkımda sorular sorması garibime gitsene belli etmedim.

''Çocukluğumuzdan beri beraberiz. Bebekliğini biliyorum onu. Çok sevimli bir çocuktu. Dibimden ayrılmaz, kimsenin benimle arkadaşlık kurmasına izin vermezdi.''

Deniz elini boynuna götürüp yerinde rahatsızca kıpırdandı. Konuşmaya devam ettim.

 ''Bana aşık olduğunu söylüyor ama bence bu sadece çocukluktan beri olan bir takıntı. Seviyor olabilir, ama bence insan sadece bir kişiye aşık olabilir. Ve o kişi de ben değilim.''

Birden Nisan atladı konuya.

''Birsey dicem siz resmi olarak daha tanışamadınız değil mi? Hadi tanışıp kaynaşın. ''

Tanrım bu kız! Ona uyarıcı bakışlar attım. Mayıs'a da kaş göz işareti yaptım susturması için. Alttan cimciklediğinde Nisan sadece yüzünü buruşturdu.

''Evet, tanışamadık daha. Ben Deniz!'' Dedi elini uzatarak. Bende karşılıksız bırakmayıp elini sıktım.

''Biliyorum. '' birden çıkmıştı ağzımdan. Deniz kaşlarını kaldırıp tebessüm etti. Boğazımı hafifçe temizledim.

''Yani şey. Bende Rüya.'' Dedim kendimi gülümsemeye zorlarken. Utanmıştım.

''Biliyorum.'' Dedi sırıtarak. Kızarmama engel olamadım. Başımı eğince Deniz'den gülme sesi geldi. Kafamı kaldırıp yüzüne baktığımda gülümsemesi büyüdü. Gözlerim gülüşüne takılmıştı.

Nisan'dan gelen garip bir sesle kafamı ona çevirdim.

'' Ay yine feels geliyor bana. Siz çok tatlısınız ama böyle. Ay shiper kalbime birşeyler oluyor. Yaa ellerini bile ayıramadılar dahaa. Allah ayirmasın inşallaaah.''

''Ay çok amin. Allah'ım bu gereksiz ilk defa düzgün güzel birşey diledi nolur kabul et'' Dedi ona destek çıkarak Tuğba. Başım hala ayrılmayan ellerimize çevirdigimde Deniz'in de baktığını gördüm. Sanki mümkünmüş gibi daha da kızarırken ellerimi çektim. Elim reflex olarak yanan yanağıma gitti. Ay lanet!

Tekrardan Tuğba ve Nisan'dan gelen 'ağağağa. Çok tatlııığ' gibi sesler ile yardım istercesine Tuğçe'ye döndüm. Gülümseyip başını salladı. O ile Mayıs' ta olmasa bitmiştim ben.

''Birşey dicem yarın okul çıkışı birlikte film falan mı izlesek?'' Dedi Tuğçe. 'Senin önericeğin seçeneği bipliyim' diye geçirdim içimden. Nasıl bir bakış attıysam bana 'aklıma başka birşey gelmedi' dercesine bakıp omuz silkti. 
Kesinlikle bakışlardan insanın ne demeye çalıştığını anlayabilme özelliğimi seviyorum. Tek sıkıntı bir tek Deniz'i anlayamıyordum...

Deniz bu fikri sevmiş olucak ki hemen kabul etti. Derin ise hala 'ben nereye düştüm ya' dercesine etrafa mal mal bakınıyordu. Bu haline güldüm.

''Benim uykum geldi kalksak mı?''dedim. Külliyen yalan. Sadece çok gerilmiştim burda. Birde aklım Büşra'da kalmıştı. Nisan mırınkırın etse de sonunda hepimiz ayağa kalkıp  birbirimize iyi geceler diliyerek odalara dağıldık.

Yatılı Kız Lisesi (Girl×Girl)Where stories live. Discover now